Fortnite | Како да ја отворите тајната врата во Индијана Џонс

Паметен звучник Echo Dot

Ловецот на награди Индијана Џонс пристигна во Fortnite на 6 јули, со низа специјални задачи и скинови. Меѓутоа, една од тие потраги ги збуни некои играчи: отворајќи ја тајната врата надвор од главната комора во измешаните олтари.

 • Fortnite | Како да се користи пушката AE
 • Fortnite | Како да ја добиете кожата на Индијана Џонс

Оваа конфузија настана затоа што има загатка што треба да се реши. Погледнете како да го направите ова подолу.

Мисијата е од суштинско значење за да се обезбеди кожата на Индијана Џонс (Фото: Откривање / Епски игри)

Како да ја отворите тајната врата во Индијана Џонс

 1. Прво, одете до измешаните олтари. Можете да го најдете на мапата на играта, па дури и да внесете маркер.
 2. Сега, пронајдете четири насликани карпи околу местото и напишете ги (или запомнете) сликите на нив, по правилен редослед. Дизајните ја менуваат секоја игра, односно никогаш нема да бидат исти.
  Посетете ги карпите по наведениот редослед (Фото: Репродукција/Социјални мрежи)

  3. Откако ќе ги посетите четирите карпи, упатете се кон тајната врата, сместена под земја.

  4. Ротирајте ги карпите додека комбинацијата не биде идентична со пронајдените симболи, во правилен редослед.

  5. Откако ќе ги поставите сликите во правилен редослед, влезната врата ќе се отвори. Ќе мора да поминете низ коридор полн со стапици; за да го поминете, трчајте со полна брзина и лизгајте. По можност направете го ова со полно здравје и штит.

  6. Сега, побарајте таен премин, скриен од растение.

Овде зборуваме за овој пасус (слика од екранот: Felipe Goldenboy/TecnoBreak)

Штом ќе го поминете овој влез, ќе ја завршите потрагата! На местото, сепак, ќе најдете два специјални сандаци и тотем со многу златни прачки. Но, внимавајте: следната карпа ќе падне; па бегај!

-
TecnoBreak на YouTube: вести, прегледи на производи, совети, покривање настани и многу повеќе! Претплатете се на нашиот канал на YouTube, секој ден има ново видео за вас!
-

Fortnite е бесплатен за играње онлајн и е достапен на PlayStation, Xbox, Switch и PC конзоли, како и телефони со Android и iOS (преку Xbox Cloud Gaming).

 • Претплатете се на понудите на TecnoBreak и добијте ги најдобрите интернет-промоции директно на вашиот мобилен телефон!

Прочитајте ја статијата за TecnoBreak.

Тренд во TecnoBreak:

 • 5 причини зошто да НЕ купувате Chevrolet Spin
 • Бебе родено со четири раце и четири нозе во Индија
 • Најцрното порше на светот стана јапонска „стапица на смртта“
 • Начинот на кој спиете може да ве заштити од невродегенеративни болести
 • 8 прекрасни фотографии од зајдисонцето на Марс

Томи Бенкс
Ќе бидеме среќни да слушнеме што мислите

оставете одговор

ТехноБрејк | Понуди и прегледи
логото
Овозможете регистрација во поставките - општо
Количката