Технологийн хэлэлцээр

Uber Eats бүртгэлийг компьютерээс хэдхэн алхмаар устгах

Echo Dot ухаалаг чанга яригч

Хэрэв та амьдарч буй газартаа хоол захиалах боломжтой програм болох Uber Eats бүртгэлээ хэрхэн устгахаа мэдэхийг хүсвэл энэ үйл явц нь Uber аялалын апп-тай нягт холбоотой гэдгийг мэдэх хэрэгтэй, учир нь хоёр үйлчилгээ нь нэг хэрэглэгчийг ашигладаг.

Захиалга хүргэх тал дээр тэд Uber Eats дээр ажиллах хоёр хүртэл өөр данстай байж болно, учир нь энэ компани нь мотоцикл, унадаг дугуй гэсэн хоёр хүргэлтийн хэрэгсэлтэй ажиллах боломжийг санал болгож байна.

Uber болон Uber Eats-ийн ялгаа

Хэрэв бид аль нэг үйлчилгээг ашиглахыг зорьж буй энгийн хэрэглэгчдийн авч болох дансанд анхаарлаа хандуулбал (аялалд явах эсвэл хоол захиалах) ямар ч ялгаа байхгүй. Энэ төрлийн хэрэглэгчдийн хувьд Uber Eats бүртгэлийг устгах нь Uber бүртгэлийг устгахтай адил юм.

Uber компанийн платформ нь хоёр өөр үйлчилгээний дансны хооронд ямар ч ялгаа гаргадаггүй, гэхдээ тэдгээрт зориулсан хоёр тусдаа програм байдаг. Энэ нь хэрэв та Uber Eats-ийг ашиглахыг хүсвэл аялал жуулчлалын үйлчилгээ болох Uber-д өмнө нь данс үүсгэсэн байх шаардлагатай гэсэн үг юм.

Хоёр дансыг ингэж холбосны сөрөг тал нь хэрэв хэрэглэгч Uber Eats бүртгэлээ цуцлахыг хүсвэл Uber данс мөн цуцлагдах нь гарцаагүй.

Хэрэглэгчийн хувьд бага зэрэг хязгаарлагдмал нөхцөл байдлыг харгалзан Uber Eats акаунтыг устгах боловч Uber бүртгэлтэй хэвээр байх хамгийн сайн шийдэл бол төхөөрөмжөөс хүнсний програмыг устгаж, дээрх үйлчилгээг дахин ашиглахгүй байх явдал юм.

Нөгөөтэйгүүр, тээвэрлэлтийг хариуцдаг хүмүүсийн (ажилчдын) хувьд Uber Eats дансыг устгах үйл явц өөр байна. Ажилдаа унах програмыг аль хэдийн ашиглаж байгаа жолооч нарт Uber Eats үйлчилгээг нэг бүртгэл дээр идэвхжүүлэхийг зөвлөж байна, гэхдээ тэд тусдаа бүртгэл үүсгэх боломжтой.

Үүний тайлбар нь Uber Eats нь зөвхөн Uber-ийн жолоочоор ажиллаж байсан хүргэлтийн хүмүүстэй ажиллахаас гадна унадаг дугуй эсвэл мотоцикльтойгоо захиалга тээвэрлэх үүрэгтэй ажилчдыг багтаасан явдал юм.

Uber Eats бүртгэлийг хэрхэн устгах вэ

Ямар ч тохиолдолд Uber Eats бүртгэлийг цуцлах үйл явц нь Uber-ийн бүртгэлийг цуцлахад ашигладагтай ижил байна:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Хэрэв та устгаж чадахгүй бол дараах холбоосоор орж маягтыг бөглөнө үү.

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Жич: Маягтыг бөглөж, илгээхийн тулд та өөрийн бүртгэлээр нэвтэрсэн байх ёстой.

Процесс дууссаны дараа Uber дансны бүх мэдээллийг 30 хоногийн турш хадгалах бөгөөд хэрэв хэрэглэгч устгасандаа харамсаж байвал бүртгэлээ дахин ашиглах боломжтой болно. Энэ хугацааны дараа энэ нь бүрмөсөн устах бөгөөд сэргээх боломжгүй болно. Тиймээс, хэрэв та үнэхээр Uber Eats бүртгэлийг устгахыг хүсч байгаа бол сайтар бодож үзээрэй.

Сэдэв:

Томми Бэнкс
Бид таны бодлыг сонсохдоо баяртай байх болно

хариу үлдээгээрэй

TechnoBreak | Санал болон шүүмж
Logo
Бүртгэлийг тохиргоон дотроос идэвхжүүлнэ үү - ерөнхий
Дэлгүүрийн түрдэг тэрэг