Технологийн хэлэлцээр

Uber Eats бүртгэлийг компьютерээс хэдхэн алхмаар устгах

Нүүр хуудас » Програм хангамж ба програмууд » Uber Eats акаунтыг PCSoftware болон Apps Zoe Zárate-аас хэдхэн алхмаар устгах вэ 24 оны 2021-р сарын XNUMX

Хэрэв та өөрийн амьдарч буй газартаа хоол захиалах боломжтой Uber Eats акаунтыг хэрхэн устгахаа мэдэхийг хүсвэл эхлээд энэ үйл явц нь холбогдох үйлчилгээтэй нягт холбоотой гэдгийг мэдэх хэрэгтэй. Uber ride програм, нэг хэрэглэгчийг хоёр үйлчилгээнд ашигладаг тул.

Захиалга хүргэх тал дээр тэд Uber Eats дээр ажиллах хоёр хүртэл өөр данстай байж болно, учир нь энэ компани нь мотоцикл, унадаг дугуй гэсэн хоёр хүргэлтийн хэрэгсэлтэй ажиллах боломжийг санал болгож байна.

Хэрэв бид аль нэг үйлчилгээг ашиглахыг зорьж буй энгийн хэрэглэгчдийн авч болох дансанд анхаарлаа хандуулбал (аяллах эсвэл хоол захиалах) ямар ч ялгаа байхгүй. Энэ төрлийн хэрэглэгчдийн хувьд, Uber Eats дансаа цуцлах Энэ нь та Uber дансаа цуцлахыг хүссэнтэй адил юм.

Uber компанийн платформ нь хоёр өөр үйлчилгээний дансны хооронд ямар ч ялгаа гаргадаггүй, гэхдээ тэдгээрт зориулсан хоёр тусдаа програм байдаг. Энэ нь хэрэв та ашиглахыг хүсвэл гэсэн үг юм Uber Eats, аялал жуулчлалын үйлчилгээ болох Uber-д өмнө нь данс үүсгэсэн байх шаардлагатай.

Хоёр дансыг ингэж холбосны сөрөг тал нь хэрэв ямар нэгэн хэрэглэгч Uber Eats бүртгэлээ цуцлахыг хүсвэл тэд мөн адил татгалзах болно. Uber данс цуцлагдах болно.

Uber Eats дансыг устгана уу

Хэрэглэгчийн хувьд бага зэрэг хязгаарлагдмал хувилбартай тулгарсан нь хамгийн сайн шийдэл юм uber eats бүртгэлийг устгах Харин Uber бүртгэлээ үргэлжлүүлэхийн тулд төхөөрөмжөөс хүнсний програмыг устгаж, дээрх үйлчилгээг дахин ашиглахгүй байх хэрэгтэй.

Зар сурталчилгаа

Нөгөөтэйгүүр, хүмүүсийн хувьд тэд ачааг хариуцдаг (ажилчид), таны Uber Eats бүртгэлийг устгах үйл явц өөр байна. Унаах програмыг ажилдаа ашиглаж байгаа жолооч нарт Uber Eats үйлчилгээг нэг бүртгэл дээр идэвхжүүлэхийг зөвлөж байна, гэхдээ тэд тусдаа бүртгэл үүсгэх боломжтой.

Үүний тайлбар нь Uber Eats нь зөвхөн Uber-ийн жолоочоор ажиллаж байсан хүргэлтийн хүмүүстэй ажиллахаас гадна унадаг дугуй эсвэл мотоцикльтойгоо захиалга тээвэрлэх үүрэгтэй ажилчдыг багтаасан явдал юм.

Uber Eats бүртгэлийг хэрхэн устгах вэ

Ямар ч тохиолдолд Uber Eats бүртгэлийг цуцлах үйл явц нь Uber-ийн бүртгэлийг цуцлахад ашигладагтай ижил байна:

  • Нэвтрэх мэдээллээ ашиглан Uber вэбсайт руу нэвтэрнэ үү.
  • Тусламжийн хэсэг > Төлбөр ба дансны сонголтууд > Дансны тохиргоо ба үнэлгээ рүү очно уу.
  • "Миний Uber бүртгэлийг устгах" сонголт руу очно уу. Нууц үгээ оруулна уу.
  • Дараагийн дэлгэцэн дээр "Үргэлжлүүлэх" дээр дарна уу.

Тохиолдолд арилгах боломжгүй, та дараах холбоосыг оруулаад маягтыг бөглөнө үү.

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]Тэмдэглэл: Маягтыг бөглөж илгээхийн тулд та өөрийн бүртгэлээр нэвтэрсэн байх ёстой.[/su_note]

Процесс дууссаны дараа Uber бүх дансны мэдээллийг хадгалах болно Хэрэв хэрэглэгч устгасандаа харамсаж байвал бүртгэлээ дахин ашиглах боломжтой болохын тулд 30 хоногийн турш ашиглах боломжтой. Энэ хугацааны дараа энэ нь бүрмөсөн устах бөгөөд сэргээх боломжгүй болно. Тиймээс, хэрэв та үнэхээр Uber Eats бүртгэлийг устгахыг хүсч байгаа бол сайтар бодож үзээрэй.

Томми Бэнкс
Бид таны бодлыг сонсохдоо баяртай байх болно

хариу үлдээгээрэй

TechnoBreak | Санал болон шүүмж
Logo
Бүртгэлийг тохиргоон дотроос идэвхжүүлнэ үү - ерөнхий
Дэлгүүрийн түрдэг тэрэг