PC မှ အဆင့်အနည်းငယ်ဖြင့် Uber Eats အကောင့်ကို ဖျက်နည်း

Echo Dot စမတ်စပီကာ

ဝန်ဆောင်မှုနှစ်ခုလုံးသည် အသုံးပြုသူတစ်ခုတည်းကို အသုံးပြုသောကြောင့် သင်နေထိုင်သည့်နေရာတွင် အစားအသောက်မှာယူနိုင်သည့် သင်၏ Uber Eats အကောင့်ကို ဖျက်နည်းကို သင်သိရှိလိုပါက ဤလုပ်ငန်းစဉ်သည် Uber ခရီးသွားအက်ပ်နှင့် နီးကပ်စွာချိတ်ဆက်ထားကြောင်း ဦးစွာသိထားသင့်သည်။

အမှာစာပေးပို့ခြင်းဘက်တွင်၊ ၎င်းတို့တွင် Uber Eats တွင် လုပ်ဆောင်ရန် မတူညီသောအကောင့်နှစ်ခုအထိရှိနိုင်သည်၊ အကြောင်းမှာ ဤကုမ္ပဏီသည် ပို့ဆောင်မှုနည်းလမ်းနှစ်မျိုးဖြစ်သည့် ဆိုင်ကယ်နှင့် စက်ဘီးများဖြင့် လုပ်ဆောင်နိုင်သောကြောင့်ဖြစ်သည်။

Uber နှင့် Uber Eats ကွာခြားချက်များ

ဝန်ဆောင်မှုတစ်ခုခု (ခရီးသွားရန် သို့မဟုတ် အစားအသောက်မှာယူရန်အတွက်) အသုံးပြုရန် ရည်ရွယ်ထားသည့် သာမန်အသုံးပြုသူများမှ ရယူနိုင်သည့်အကောင့်ကို ကျွန်ုပ်တို့အာရုံစိုက်ပါက ထူးခြားမှုမရှိပါ။ ဤအသုံးပြုသူအမျိုးအစားအတွက်၊ Uber Eats အကောင့်ကို ဖျက်ခြင်းသည် Uber အကောင့်ကို ဖျက်ခြင်းနှင့် ဆင်တူသည်။

Uber ကုမ္ပဏီပလပ်ဖောင်းသည် ၎င်း၏ မတူညီသော ဝန်ဆောင်မှုနှစ်ခု၏ အကောင့်များကြားတွင် ကွဲပြားမှုတစ်စုံတစ်ရာကို ပြုလုပ်ထားခြင်း မရှိသော်လည်း ၎င်းတို့အတွက် သီးခြားအက်ပလီကေးရှင်းနှစ်ခုရှိသည်။ ဆိုလိုသည်မှာ အကယ်၍ သင်သည် Uber Eats ကိုအသုံးပြုလိုပါက ခရီးသွားဝန်ဆောင်မှုဖြစ်သော Uber နှင့် ယခင်က အကောင့်တစ်ခုဖန်တီးထားရန်လိုအပ်ပါသည်။

ဤနည်းဖြင့် ချိတ်ဆက်ထားသည့် အကောင့်နှစ်ခုလုံး၏ အဆိုးမြင်အချက်မှာ အသုံးပြုသူတစ်ဦးသည် Uber Eats အကောင့်ကို ပယ်ဖျက်လိုပါက Uber အကောင့်ကိုလည်း မလွှဲမရှောင်သာ ပယ်ဖျက်ခံရမည် ဖြစ်သည်။

အသုံးပြုသူအတွက် အနည်းငယ်ကန့်သတ်ထားသော မြင်ကွင်းကြောင့် Uber Eats အကောင့်ကို ဖျက်ရန် အကောင်းဆုံးဖြေရှင်းချက်ဖြစ်သော်လည်း Uber အကောင့်ကို ဆက်လက်ထားရှိရန်မှာ အစားအသောက်အက်ပ်လီကေးရှင်းကို စက်မှဖယ်ရှားပြီး အဆိုပါဝန်ဆောင်မှုကို ထပ်မံအသုံးမပြုတော့ခြင်းဖြစ်သည်။

အခြားတစ်ဖက်တွင်၊ ပို့ဆောင်ရေးတာဝန်ခံ (အလုပ်သမားများ) အတွက် Uber Eats အကောင့်ကို ဖျက်ခြင်းလုပ်ငန်းစဉ်သည် ကွဲပြားသည်။ အလုပ်အတွက်စီးနင်းအက်ပ်ကိုအသုံးပြုပြီးဖြစ်သောယာဉ်မောင်းများအား သီးခြားအကောင့်တစ်ခုဖန်တီးနိုင်သော်လည်း ၎င်းတို့သည် တူညီသောအကောင့်တွင် Uber Eats ဝန်ဆောင်မှုကိုဖွင့်ရန် အကြံပြုထားသည်။

၎င်းအတွက် ရှင်းလင်းချက်မှာ Uber Eats သည် Uber ယာဉ်မောင်းများအဖြစ် လုပ်ကိုင်ပြီးသော ပို့ဆောင်သူများနှင့်သာမက ၎င်းတို့၏ စက်ဘီး သို့မဟုတ် မော်တော်ဆိုင်ကယ်များပေါ်တွင် အမှာစာများ ပို့ဆောင်ရန် တာဝန်ရှိသော အလုပ်သမားများလည်း ပါဝင်သည်။

Uber Eats အကောင့်ကို ဘယ်လိုဖျက်မလဲ။

မည်သို့ပင်ဆိုစေကာမူ Uber Eats အကောင့်ကို ပယ်ဖျက်ရန် လုပ်ငန်းစဉ်သည် Uber မှ စာရင်းသွင်းမှုမှ ရပ်ဆိုင်းရန် အသုံးပြုသည့် လုပ်ငန်းစဉ်နှင့် အတူတူပင်ဖြစ်သည်-

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

၎င်းကို မဖယ်ရှားနိုင်ပါက အောက်ပါလင့်ခ်ကို ဖြည့်သွင်းပြီး ဖောင်ဖြည့်ရပါမည်။

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

မှတ်ချက်- ဖောင်ကိုဖြည့်ပြီး တင်သွင်းရန်အတွက် သင်သည် သင့်အကောင့်ဖြင့် လော့ဂ်အင်ဝင်ရပါမည်။

လုပ်ငန်းစဉ်ပြီးသွားသည်နှင့် Uber သည် အကောင့်ဒေတာအားလုံးကို ရက်ပေါင်း 30 သိမ်းဆည်းထားမည်ဖြစ်ပြီး သုံးစွဲသူက ၎င်းကိုဖျက်လိုက်သည့်အတွက် နောင်တရပါက ၎င်းတို့၏အကောင့်ကို ပြန်လည်အသုံးပြုနိုင်မည်ဖြစ်သည်။ ဤအချိန်ပြီးနောက်၊ ၎င်းကို အပြီးတိုင်ဖျက်မည်ဖြစ်ပြီး ၎င်းကို ပြန်လည်ရယူရန် မဖြစ်နိုင်ပါ။ ထို့ကြောင့် Uber Eats အကောင့်ကို အမှန်တကယ်ဖျက်လိုပါက သေချာစဉ်းစားပါ။

Tommy ဘဏ်များ
မင်းထင်တာကိုကြားရတာ ငါတို့ပျော်မယ်။

စာပြန်ပါ။

TechnoBreak | ကမ်းလှမ်းမှုများနှင့် သုံးသပ်ချက်များ
logo
setting တွင်မှတ်ပုံတင် Enable - အထွေထွေ
စျေးဝယ်ခြင်းတောင်း