PC बाट केहि चरणहरूमा Uber Eats खाता कसरी मेटाउने

इको डट स्मार्ट स्पिकर

यदि तपाइँ तपाइँको Uber Eats खाता कसरी मेटाउने भनेर जान्न चाहानुहुन्छ, तपाइँ जहाँ बस्नु भएको एप संग तपाइँ खाना अर्डर गर्न सक्नुहुन्छ, तपाइँलाई पहिले थाहा हुनुपर्छ कि यो प्रक्रिया Uber यात्रा एप संग नजिकबाट जोडिएको छ, किनकि दुबै सेवाहरु एउटै प्रयोगकर्ता प्रयोग गर्दछ।

अर्डर डेलिभरी पक्षमा, यो सम्भव छ कि तिनीहरूसँग Uber Eats मा काम गर्न दुई फरक खाताहरू छन्, किनभने यो कम्पनीले दुईवटा डेलिभरीका माध्यमहरू: मोटरसाइकल र साइकलहरूसँग काम गर्ने सम्भावना प्रदान गर्दछ।

Uber र Uber Eats बीचको भिन्नता

यदि हामीले खातामा ध्यान केन्द्रित गर्छौं जुन साधारण प्रयोगकर्ताहरू द्वारा प्राप्त गर्न सकिन्छ जसले सेवाहरू (यात्रा गर्न वा खाना अर्डर गर्न) प्रयोग गर्न चाहन्छन् भने, त्यहाँ कुनै फरक छैन। यस प्रकारका प्रयोगकर्ताका लागि, Uber Eats खाता मेटाउनु Uber खाता मेटाउनु जस्तै हो।

Uber कम्पनी प्लेटफर्मले आफ्ना दुई फरक सेवाहरूको खाताहरू बीच कुनै भिन्नता गर्दैन, यद्यपि तिनीहरूका लागि दुईवटा अलग-अलग अनुप्रयोगहरू छन्। यसको मतलब यो हो कि यदि तपाईं Uber Eats प्रयोग गर्न चाहनुहुन्छ भने, तपाईंले पहिले Uber, ट्राभल सेवामा खाता सिर्जना गरेको हुनुपर्छ।

दुबै खाताहरू यसरी जोडिएको नकारात्मक बिन्दु यो हो कि यदि प्रयोगकर्ताले Uber Eats खाता रद्द गर्न चाहन्छ भने, अनिवार्य रूपमा Uber खाता पनि रद्द हुनेछ।

प्रयोगकर्ताका लागि यो केही सीमित परिदृश्यलाई ध्यानमा राख्दै, Uber Eats खाता मेटाउने तर Uber खाता जारी राख्ने सबैभन्दा राम्रो समाधान भनेको यन्त्रबाट फूड एप अनइन्स्टल गर्नु र उक्त सेवा फेरि प्रयोग नगर्नु हो।

अर्कोतर्फ, ढुवानीको जिम्मा लिने व्यक्तिहरू (कामदारहरू) को लागि, Uber Eats खाता मेटाउने प्रक्रिया फरक छ। पहिले नै कामको लागि सवारी एप प्रयोग गरिसकेका ड्राइभरहरूलाई एउटै खातामा Uber Eats सेवा सक्षम गर्न सल्लाह दिइन्छ, यद्यपि उनीहरूले छुट्टै खाता पनि बनाउन सक्छन्।

यसको स्पष्टीकरण यो हो कि Uber Eats ले पहिले नै Uber ड्राइभरको रूपमा काम गर्ने डेलिभरी व्यक्तिहरूसँग मात्र काम गर्दैन, तर तिनीहरूको साइकल वा मोटरसाइकलमा अर्डरहरू ढुवानी गर्ने कामदारहरू पनि समावेश गर्दछ।

Uber Eats खाता कसरी मेटाउने

कुनै पनि अवस्थामा, Uber Eats खाता रद्द गर्ने प्रक्रिया Uber को सदस्यता रद्द गर्न प्रयोग गरिएको जस्तै हो:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

यदि तपाइँ यसलाई हटाउन सक्नुहुन्न भने, तपाइँले निम्न लिङ्क प्रविष्ट गर्नुपर्नेछ र फारम पूरा गर्नुपर्नेछ:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

नोट: फारम भर्न र पेश गर्नको लागि तपाईंले आफ्नो खातामा लग इन गर्नुपर्छ।

एक पटक प्रक्रिया समाप्त भएपछि, Uber ले खाताको सबै डेटा 30 दिनसम्म राख्ने छ, ताकि प्रयोगकर्ताले मेटाएकोमा पछुताउनु परेमा, उनीहरूले आफ्नो खाता फेरि प्रयोग गर्न सक्नेछन्। यस समय पछि, यो स्थायी रूपमा मेटिनेछ र यसलाई पुन: प्राप्त गर्न असम्भव हुनेछ। त्यसोभए, यदि तपाई वास्तवमै Uber Eats खाता मेटाउन चाहनुहुन्छ भने सावधानीपूर्वक सोच्नुहोस्।

ट्याग:

टमी बैंकहरू
तपाईको विचार सुन्न पाउँदा हामी खुसी हुनेछौं

जवाफ छाड्नुस्

टेक्नोब्रेक | प्रस्तावहरू र समीक्षाहरू
लोगो
सेटि settingsहरूमा दर्ता सक्षम गर्नुहोस् - सामान्य
किनमेल कार्ट