Hoe Uber Eats-account in een paar stappen van pc te verwijderen

Echo Dot slimme luidspreker

Als je wilt weten hoe je je Uber Eats-account verwijdert, de app waarmee je eten kunt bestellen waar je woont, moet je eerst weten dat dit proces nauw verbonden is met de Uber-reisapp, aangezien beide diensten dezelfde gebruiker gebruiken.

Aan de kant van de bezorging van bestellingen is het mogelijk dat ze maximaal twee verschillende accounts hebben om aan Uber Eats te werken, omdat dit bedrijf de mogelijkheid biedt om met twee bezorgmethoden te werken: motorfietsen en fietsen.

Verschillen tussen Uber en Uber Eats

Als we ons concentreren op het account dat kan worden verkregen door gewone gebruikers die van plan zijn een van beide diensten te gebruiken (om te reizen of eten te bestellen), is er geen verschil. Voor dit type gebruiker is het verwijderen van het Uber Eats-account vergelijkbaar met het verwijderen van het Uber-account.

Het Uber-bedrijfsplatform maakt geen onderscheid tussen de accounts van zijn twee verschillende diensten, hoewel het er twee afzonderlijke applicaties voor heeft. Dit betekent dat als je Uber Eats wilt gebruiken, je eerder een account moet hebben aangemaakt bij Uber, de reisservice.

Het negatieve punt van beide accounts die op deze manier worden gekoppeld, is dat als een gebruiker het Uber Eats-account wil annuleren, onvermijdelijk ook het Uber-account wordt geannuleerd.

Gezien dit enigszins beperkte scenario voor de gebruiker, is de beste oplossing om het Uber Eats-account te verwijderen, maar het Uber-account te behouden, door de voedseltoepassing van het apparaat te verwijderen en deze service niet opnieuw te gebruiken.

Aan de andere kant, voor de mensen die verantwoordelijk zijn voor de verzendingen (de arbeiders), is het proces om het Uber Eats-account te verwijderen anders. Chauffeurs die de rit-app al voor hun werk gebruiken, wordt geadviseerd om de Uber Eats-service op hetzelfde account in te schakelen, maar ze kunnen ook een apart account aanmaken.

De verklaring hiervoor is dat Uber Eats niet alleen werkt met bezorgers die al als Uber-chauffeur werken, maar ook met werknemers die de bestellingen op hun fiets of motorfiets vervoeren.

Een Uber Eats-account verwijderen

Hoe dan ook, het proces om het Uber Eats-account te annuleren is hetzelfde als het proces om je af te melden bij Uber:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Als u het niet kunt verwijderen, moet u de volgende link invoeren en het formulier invullen:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Let op: je moet ingelogd zijn met je account om het formulier in te vullen en te verzenden.

Zodra het proces is voltooid, bewaart Uber alle accountgegevens gedurende 30 dagen, zodat als de gebruiker er spijt van heeft deze te hebben verwijderd, hij zijn account opnieuw kan gebruiken. Na deze tijd wordt het permanent verwijderd en is het onmogelijk om het te herstellen. Denk dus goed na of je het Uber Eats-account echt wilt verwijderen.

Tags:

Tommy Banken
We horen graag wat je ervan vindt

Laat een antwoord achter

TechnoBreak | Aanbiedingen en beoordelingen
logo
Activeer registratie in instellingen - algemeen
Winkelmandje