Slik sletter du Uber Eats-konto i noen få trinn fra PC

Echo Dot Smart-høyttaler

Hvis du vil vite hvordan du sletter Uber Eats-kontoen din, appen du kan bestille mat med der du bor, bør du først vite at denne prosessen er nært knyttet til Ubers reiseapp, siden begge tjenestene bruker samme bruker.

På ordreleveringssiden er det mulig at de har opptil to forskjellige kontoer for å jobbe på Uber Eats, fordi dette selskapet tilbyr muligheten til å jobbe med to leveringsmåter: motorsykler og sykler.

Forskjeller mellom Uber og Uber Eats

Hvis vi fokuserer på kontoen som kan fås av vanlige brukere som har tenkt å bruke enten tjenesten (for å reise eller bestille mat), er det ingen forskjell. For denne typen brukere ligner sletting av Uber Eats-kontoen på å slette Uber-kontoen.

Uber-selskapsplattformen gjør ingen differensiering mellom kontoene til de to forskjellige tjenestene, selv om den har to separate applikasjoner for dem. Dette betyr at hvis du vil bruke Uber Eats, må du tidligere ha opprettet en konto hos Uber, reisetjenesten.

Det negative med at begge kontoene er koblet sammen på denne måten er at hvis en bruker ønsker å kansellere Uber Eats-kontoen, vil uunngåelig også Uber-kontoen bli kansellert.

Gitt dette noe begrensede scenariet for brukeren, er den beste løsningen for å slette Uber Eats-kontoen, men fortsette å ha Uber-kontoen, ved å avinstallere matapplikasjonen fra enheten og ikke bruke nevnte tjeneste igjen.

På den annen side, for personene som har ansvaret for forsendelsene (arbeiderne), er prosessen for å slette Uber Eats-kontoen annerledes. Sjåfører som allerede bruker ride-appen på jobb, anbefales å aktivere Uber Eats-tjenesten på samme konto, selv om de også kan opprette en egen konto.

Forklaringen på dette er at Uber Eats ikke bare jobber med leveringsfolk som allerede jobber som Uber-sjåfører, men inkluderer også arbeidere som har ansvaret for å frakte bestillinger på sine sykler eller motorsykler.

Slik sletter du en Uber Eats-konto

Uansett er prosessen for å avslutte Uber Eats-kontoen den samme som den som ble brukt til å avslutte abonnementet på Uber:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Hvis du ikke kan fjerne den, må du skrive inn følgende lenke og fylle ut skjemaet:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Merk: du må være logget inn på kontoen din for å kunne fylle ut og sende inn skjemaet.

Når prosessen er fullført, vil Uber beholde alle kontodataene i 30 dager, slik at hvis brukeren angrer på å ha slettet den, kan de bruke kontoen sin igjen. Etter denne tiden vil den bli slettet permanent, og det vil være umulig å gjenopprette den. Så tenk nøye om du virkelig ønsker å slette Uber Eats-kontoen.

Tags:

Tommy Banks
Vi vil gjerne høre hva du synes

Legg igjen et svar

TechnoBreak | Tilbud og anmeldelser
logo
Aktiver registrering i innstillinger - generelt
Handlevogn