Slik sletter du Uber Eats-konto i noen få trinn fra PC

Echo Dot Smart-høyttaler

Hjem » Programvare og apper » Slik sletter du Uber Eats-kontoen i noen få trinn fra PCSoftware og apper Zoe Zárate 24. september 2021

Hvis du vil vite hvordan du sletter Uber Eats-kontoen din, appen du kan bestille mat med der du bor, bør du først vite at denne prosessen er nært knyttet til Uber ride-app, siden samme bruker brukes i begge tjenestene.

På ordreleveringssiden er det mulig at de har opptil to forskjellige kontoer for å jobbe på Uber Eats, fordi dette selskapet tilbyr muligheten til å jobbe med to leveringsmåter: motorsykler og sykler.

Hvis vi fokuserer på kontoen som kan fås av vanlige brukere som har tenkt å bruke enten tjenesten (for å reise eller bestille mat), er det ingen forskjell. For denne typen bruker, avslutte din Uber Eats-konto Det ligner på hvis du ønsket å avslutte Uber-kontoen.

Uber-selskapsplattformen gjør ingen differensiering mellom kontoene til de to forskjellige tjenestene, selv om den har to separate applikasjoner for dem. Dette betyr at hvis du ønsker å bruke Uber Spiser, vil det være nødvendig å tidligere ha opprettet en konto i Uber, reisetjenesten.

Det negative poenget med at begge kontoene er koblet sammen på denne måten er at hvis en bruker ønsker å avslutte Uber Eats-kontoen, vil de uunngåelig også Uber-kontoen vil bli kansellert.

Slett Uber Eats-kontoen

Stilt overfor dette noe begrensede scenarioet for brukeren, den beste løsningen for slett uber eats-kontoen men for å fortsette å ha Uber-kontoen, er det ved å avinstallere matapplikasjonen fra enheten og ikke bruke nevnte tjeneste igjen.

Annonse

På den annen side, for folk som de tar seg av forsendelsene (arbeidere), prosessen for å slette Uber Eats-kontoen din er annerledes. Sjåfører som allerede bruker ride-appen på jobb, anbefales å aktivere Uber Eats-tjenesten på samme konto, selv om de også kan opprette en egen konto.

Forklaringen på dette er at Uber Eats ikke bare jobber med leveringsfolk som allerede jobber som Uber-sjåfører, men inkluderer også arbeidere som har ansvaret for å frakte bestillinger på sine sykler eller motorsykler.

Slik sletter du en Uber Eats-konto

Uansett er prosessen for å avslutte Uber Eats-kontoen den samme som den som ble brukt til å avslutte abonnementet på Uber:

  • Logg inn på Uber-nettstedet med påloggingsdetaljene dine.
  • Gå til Hjelp-delen > Betalings- og kontoalternativer > Kontoinnstillinger og vurderinger.
  • Gå til alternativet "Slett Uber-kontoen min". Skriv inn passordet ditt.
  • På neste skjerm klikker du på "Fortsett".

I tilfelle av ikke være i stand til å fjerne den, må du skrive inn følgende lenke og fylle ut skjemaet:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]Merk: du må være pålogget med kontoen din for å kunne fylle ut og sende skjemaet.[/su_note]

Når prosessen er fullført, Uber vil beholde alle kontodata i 30 dager, slik at hvis brukeren angrer på å ha slettet den, kan han bruke kontoen sin igjen. Etter denne tiden vil den bli slettet permanent, og det vil være umulig å gjenopprette den. Så tenk nøye om du virkelig ønsker å slette Uber Eats-kontoen.

Tommy Banks
Vi vil gjerne høre hva du synes

Legg igjen et svar

TechnoBreak | Tilbud og anmeldelser
logo
Aktiver registrering i innstillinger - generelt
Handlevogn