د کمپیوټر څخه په څو مرحلو کې د Uber Eats حساب حذف کولو څرنګوالی

د اکو ډاټ سمارټ سپیکر

که تاسو غواړئ پوه شئ چې څنګه خپل د Uber Eats اکاونټ حذف کړئ، هغه اپلیکیشن چې تاسو یې په کوم ځای کې چې اوسیږئ خواړه امر کولی شئ، تاسو باید لومړی پوه شئ چې دا پروسه د Uber سفر ایپ سره نږدې تړلې ده، ځکه چې دواړه خدمتونه ورته کاروونکي کاروي.

د امر تحویلي اړخ کې ، دا امکان لري چې دوی په اوبر ایټس کې کار کولو لپاره تر دوه مختلف حسابونه ولري ، ځکه چې دا شرکت د تحویلۍ دوه وسیلو سره د کار کولو امکان وړاندیز کوي: موټرسایکلونه او بایسکلونه.

د Uber او Uber Eats ترمنځ توپیر

که موږ په هغه حساب تمرکز وکړو چې د عادي کاروونکو لخوا ترلاسه کیدی شي څوک چې د خدماتو کارولو اراده لري (د سفر یا خواړو امر کولو لپاره) ، هیڅ توپیر شتون نلري. د دې ډول کارونکي لپاره، د Uber Eats حساب حذف کول د Uber حساب حذف کولو سره ورته دی.

د اوبر شرکت پلیټ فارم د خپلو دوه مختلف خدماتو حسابونو ترمینځ هیڅ توپیر نه کوي ، که څه هم دا د دوی لپاره دوه جلا غوښتنلیکونه لري. دا پدې مانا ده چې که تاسو غواړئ د اوبر ایټس وکاروئ ، نو تاسو به اړتیا ولرئ دمخه د سفر خدمت Uber سره یو حساب جوړ کړئ.

د دواړو اکاونټونو د تړلو منفي نقطه دا ده چې که یو کاروونکی وغواړي چې د Uber Eats حساب لغوه کړي، په حتماً د اوبر حساب به هم لغوه شي.

د کارونکي لپاره دا یو څه محدود سناریو ته په پام سره، د Uber Eats حساب حذف کولو لپاره غوره حل مګر د Uber حساب ته دوام ورکول د وسیلې څخه د خواړو غوښتنلیک غیر نصب کول او د یاد شوي خدمت نه کارول دي.

له بلې خوا، د هغو خلکو لپاره چې د بار وړلو مسولیت لري (کارګران)، د Uber Eats حساب حذف کولو پروسه توپیر لري. هغه موټر چلوونکي چې دمخه د کار لپاره د سواری ایپ کاروي مشوره ورکول کیږي چې په ورته حساب کې د Uber Eats خدمت فعال کړي ، که څه هم دوی کولی شي جلا حساب هم رامینځته کړي.

د دې لپاره توضیحات دا دي چې اوبر ایټس نه یوازې د تحویلي خلکو سره کار کوي چې دمخه د اوبر ډرایورانو په توګه کار کوي ، بلکه هغه کارګران هم پکې شامل دي چې د دوی په بایسکلونو یا موټرسایکلونو کې د سپارښتنو لیږد مسؤل دي.

د Uber Eats حساب حذف کولو څرنګوالی

په هر حالت کې، د Uber Eats حساب لغوه کولو پروسه ورته ده لکه څنګه چې د Uber څخه د غړیتوب د ختمولو لپاره کارول کیږي:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

که تاسو نشئ کولی دا لرې کړئ، تاسو باید لاندې لینک ته ننوځئ او فورمه ډکه کړئ:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

یادونه: تاسو باید خپل حساب ته ننوځئ ترڅو فورمه ډکه او وسپارئ.

یوځل چې پروسه پای ته ورسیږي ، اوبر به د 30 ورځو لپاره د حساب ټول ډیټا وساتي ، نو که چیرې کارونکي د دې حذف کولو پښیمانه وي ، نو دوی کولی شي خپل حساب بیا وکاروي. د دې وخت وروسته، دا به د تل لپاره ړنګ شي او د دې بیرته راګرځول به ناممکن وي. نو، په احتیاط سره فکر وکړئ که تاسو واقعیا غواړئ د Uber Eats حساب حذف کړئ.

پېژند توري:

ټامي بانکونه
موږ به د هغه څه په اوریدو خوښ شو چې تاسو فکر کوئ

ځواب پریږده

TechnoBreak | وړاندیزونه او بیاکتنې
logo
په ترتیباتو کې ثبت کول فعال کړئ - عمومي
د سودا لاس ګاډی