Cum să ștergi contul Uber Eats în câțiva pași de pe computer

Difuzor inteligent Echo Dot

Acasă » Software și aplicații » Cum să ștergi contul Uber Eats în câțiva pași din PCSoftware și aplicații Zoe Zárate 24 septembrie 2021

Dacă vrei să știi cum să îți ștergi contul Uber Eats, aplicația cu care poți comanda mâncare acolo unde locuiești, trebuie să știi mai întâi că acest proces este strâns legat de Aplicația Uber ride, deoarece același utilizator este utilizat în ambele servicii.

Pe partea de livrare a comenzilor, este posibil ca aceștia să aibă până la două conturi diferite pentru a lucra pe Uber Eats, deoarece această companie oferă posibilitatea de a lucra cu două mijloace de livrare: motociclete și biciclete.

Dacă ne concentrăm pe contul care poate fi obținut de utilizatorii obișnuiți care intenționează să folosească oricare dintre servicii (pentru călătorii sau pentru a comanda mâncare), nu există nicio diferență. Pentru acest tip de utilizator, anulați contul Uber Eats Este similar cu dacă ai vrea să anulezi contul Uber.

Platforma companiei Uber nu face nicio diferențiere între conturile celor două servicii diferite ale sale, deși are două aplicații separate pentru acestea. Aceasta înseamnă că dacă doriți să utilizați Uber Eats, va fi necesar să fi creat în prealabil un cont în Uber, serviciul de turism.

Punctul negativ al ambelor conturi care sunt conectate în acest fel este că, dacă vreun utilizator dorește să anuleze contul Uber Eats, inevitabil va Contul Uber va fi anulat.

Ștergeți contul Uber Eats

În fața acestui scenariu oarecum limitat pentru utilizator, cea mai bună soluție pentru șterge contul uber eats dar pentru a avea în continuare contul Uber, este dezinstalând aplicația alimentară de pe dispozitiv și nu mai folosiți serviciul respectiv.

publicitate

Pe de altă parte, pentru persoanele care ei se ocupă de transporturi (lucrători), procesul de ștergere a contului dvs. Uber Eats este diferit. Șoferii care folosesc deja aplicația de călătorie pentru serviciu sunt sfătuiți să activeze serviciul Uber Eats pe același cont, deși pot crea și un cont separat.

Explicația pentru aceasta este că Uber Eats nu lucrează doar cu livratorii care lucrează deja ca șoferi Uber, ci include și lucrători care se ocupă de transportul comenzilor pe bicicletele sau motocicletele lor.

Cum să ștergi un cont Uber Eats

În orice caz, procesul de anulare a contului Uber Eats este același cu cel folosit pentru a vă dezabona de la Uber:

  • Conectați-vă la site-ul web Uber folosind detaliile dvs. de conectare.
  • Accesați secțiunea Ajutor > Opțiuni de plată și cont > Setări și evaluări ale contului.
  • Accesați opțiunea „Ștergeți contul meu Uber”. Introduceți parola.
  • Pe ecranul următor, faceți clic pe „Continuare”.

În cazul nu-l pot elimina, va trebui să introduceți următorul link și să completați formularul:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]Notă: trebuie să fiți conectat cu contul dvs. pentru a putea completa și trimite formularul.[/su_note]

Odată ce procesul este finalizat, Uber va păstra toate datele contului timp de 30 de zile, astfel încât dacă utilizatorul regretă că l-a șters, să își poată folosi din nou contul. După acest timp, acesta va fi șters definitiv și va fi imposibil de recuperat. Așadar, gândiți-vă bine dacă doriți cu adevărat să ștergeți contul Uber Eats.

Tommy Banks
Vom fi bucuroși să auzim ce părere aveți

Lasa un raspuns

TechnoBreak | Oferte și recenzii
logo
Activați înregistrarea în setări - general
Coșul meu