Cum să ștergi contul Uber Eats în câțiva pași de pe computer

Difuzor inteligent Echo Dot

Dacă vrei să știi cum să îți ștergi contul Uber Eats, aplicația cu care poți comanda mâncare acolo unde locuiești, trebuie să știi mai întâi că acest proces este strâns legat de aplicația de călătorie Uber, întrucât ambele servicii folosesc același utilizator.

Pe partea de livrare a comenzilor, este posibil ca aceștia să aibă până la două conturi diferite pentru a lucra pe Uber Eats, deoarece această companie oferă posibilitatea de a lucra cu două mijloace de livrare: motociclete și biciclete.

Diferențele dintre Uber și Uber Eats

Dacă ne concentrăm pe contul care poate fi obținut de utilizatorii obișnuiți care intenționează să folosească oricare dintre servicii (pentru călătorii sau pentru a comanda mâncare), nu există nicio diferență. Pentru acest tip de utilizator, ștergerea contului Uber Eats este similară cu ștergerea contului Uber.

Platforma companiei Uber nu face nicio diferențiere între conturile celor două servicii diferite ale sale, deși are două aplicații separate pentru acestea. Aceasta înseamnă că, dacă vrei să folosești Uber Eats, va trebui să fi creat în prealabil un cont la Uber, serviciul de turism.

Punctul negativ al ambelor conturi legate în acest fel este că, dacă un utilizator dorește să anuleze contul Uber Eats, inevitabil și contul Uber va fi anulat.

Având în vedere acest scenariu oarecum limitat pentru utilizator, cea mai bună soluție pentru a șterge contul Uber Eats, dar pentru a avea în continuare contul Uber, este dezinstalarea aplicației alimentare de pe dispozitiv și nu mai folosiți serviciul respectiv.

Pe de altă parte, pentru persoanele care se ocupă de transporturi (lucrătorii), procesul de ștergere a contului Uber Eats este diferit. Șoferii care folosesc deja aplicația de călătorie pentru serviciu sunt sfătuiți să activeze serviciul Uber Eats pe același cont, deși pot crea și un cont separat.

Explicația pentru aceasta este că Uber Eats nu lucrează doar cu livratorii care lucrează deja ca șoferi Uber, ci include și lucrători care se ocupă de transportul comenzilor pe bicicletele sau motocicletele lor.

Cum să ștergi un cont Uber Eats

În orice caz, procesul de anulare a contului Uber Eats este același cu cel folosit pentru a vă dezabona de la Uber:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Dacă nu îl puteți elimina, va trebui să introduceți următorul link și să completați formularul:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Notă: trebuie să fii autentificat cu contul tău pentru a completa și a trimite formularul.

Odată finalizat procesul, Uber va păstra toate datele contului timp de 30 de zile, astfel încât, dacă utilizatorul regretă că le-a șters, să își poată folosi din nou contul. După acest timp, acesta va fi șters definitiv și va fi imposibil de recuperat. Așadar, gândiți-vă bine dacă doriți cu adevărat să ștergeți contul Uber Eats.

Tag-uri:

Tommy Banks
Vom fi bucuroși să auzim ce părere aveți

Lasa un raspuns

TechnoBreak | Oferte și recenzii
logo
Activați înregistrarea în setări - general
Coșul meu