Pot dezactiva temporar LinkedIn?

Dacă nu mai suporti și vrei să iei o pauză de la rețelele de socializare, mai ales de la cele care au legătură cu munca, probabil că ți-ai pus următoarea întrebare: „pot să dezactivez temporar LinkedIn?”.

Deși rețeaua de socializare este destul de interesantă pentru a găsi conexiuni și locuri de muncă bune, s-ar putea ca tot să nu fie foarte bună și vrei să ieși din ea. Având în vedere asta, am adunat aceasta și alte informații importante pentru tine care vrei să ieși puțin din acest mediu; Vezi mai jos pentru mai multe detalii!

Este posibil să dezactivați temporar LinkedIn?

Potrivit LinkedIn, nu este posibil să vă dezactivați temporar contul. Cu toate acestea, platforma oferă o opțiune care permite utilizatorilor să schimbe vizibilitatea profilului, să controleze ce informații sunt accesate și utilizate. Pentru a modifica vizibilitatea profilului, procedați în felul următor:

  1. Deschideți LinkedIn, faceți clic pe fotografia dvs. în colțul din dreapta sus al paginii și faceți clic pe „Setări și confidențialitate”;
  2. În meniul din stânga, faceți clic pe „Vizibilitate”;
  3. Apoi faceți clic pe „Opțiuni de vizualizare a profilului”;

     

     

  4. Bifați opțiunea „Veți fi în modul total privat”. 

     

Eliminați informațiile dvs. din motoarele de căutare

O altă opțiune oferită de LinkedIn este să ceri motoarelor de căutare să-ți elimine datele personale, de exemplu Google, Bing sau Yahoo. Procesul se poate face prin următoarele link-uri:

LinkedIn nu controlează ce este sau nu afișat în motoarele de căutare. De aceea, această procedură trebuie să fie solicitată de către utilizator.

Cum să vă ștergeți profilul LinkedIn

Dacă într-adevăr nu aveți intenția de a continua pe rețeaua de socializare, poate singura opțiune este să vă ștergeți contul LinkedIn.

  1. Accesați fila „Setări și confidențialitate” a LinkedIn;
  2. În fila „Preferințe cont”, găsiți și faceți clic pe „Închidere cont”;
  3. Selectați motivul ștergerii contului și introduceți parola pentru a confirma acțiunea. Rețineți că poate dura cel puțin 72 de ore pentru ca profilul să fie eliminat din rețeaua de socializare.

     

     

Inteligent! De acum încolo, știi exact dacă este posibil să dezactivezi temporar LinkedIn sau nu, precum și opțiuni alternative pentru a ocoli această situație.

Tag-uri:

Tommy Banks
Vom fi bucuroși să auzim ce părere aveți

Lasa un raspuns

TechnoBreak | Oferte și recenzii
logo
Activați înregistrarea în setări - general
Coșul meu