ٽيڪنالاجي ڊيلز

پي سي تان چند قدمن ۾ Uber Eats اڪائونٽ ڪيئن ختم ڪجي

گھر جي » سافٽ ويئر ۽ ايپس » Uber Eats اڪائونٽ کي ڪيئن ڊليٽ ڪجي ٿورن مرحلن ۾ PCSsoftware and Apps Zoe Zárate سيپٽمبر 24، 2021

جيڪڏهن توهان اهو ڄاڻڻ چاهيو ٿا ته توهان جي Uber Eats اڪائونٽ کي ڪيئن ڊليٽ ڪيو وڃي، ايپ جنهن سان توهان کاڌو آرڊر ڪري سگهو ٿا جتي توهان رهندا آهيو، توهان کي پهريان ڄاڻڻ گهرجي ته اهو عمل ويجهي سان ڳنڍيل آهي. Uber سواري ايپ, ڇاڪاڻ ته ساڳيو استعمال ڪندڙ ٻنهي خدمتن ۾ استعمال ڪيو ويندو آهي.

آرڊر جي ترسيل واري پاسي، اهو ممڪن آهي ته انهن وٽ ٻه مختلف اڪائونٽ آهن Uber Eats تي ڪم ڪرڻ لاءِ، ڇاڪاڻ ته هي ڪمپني پيش ڪري ٿي ڪم ڪرڻ جو امڪان ٻن طريقن سان پهچائڻ جي: موٽر سائيڪلون ۽ سائيڪلون.

جيڪڏهن اسان انهي اڪائونٽ تي ڌيان ڏيون ٿا جيڪي عام صارفين طرفان حاصل ڪري سگهجن ٿيون جيڪي يا ته خدمت استعمال ڪرڻ جو ارادو رکن ٿا (سفر لاءِ يا کاڌي جي آرڊر لاءِ)، ڪو به فرق ناهي. هن قسم جي استعمال ڪندڙ لاء، پنهنجو Uber Eats اڪائونٽ منسوخ ڪريو اهو ساڳيو آهي جيڪڏهن توهان Uber اڪائونٽ کي منسوخ ڪرڻ چاهيو ٿا.

Uber ڪمپني پليٽ فارم پنهنجي ٻن مختلف خدمتن جي اڪائونٽن جي وچ ۾ ڪو به فرق نٿو ڪري، جيتوڻيڪ ان لاءِ ٻه الڳ ايپليڪيشنون آهن. هن جو مطلب آهي ته جيڪڏھن اوھين استعمال ڪرڻ چاهيو ٿا ابر ايٽ، اهو ضروري هوندو ته اڳي ئي Uber ۾ هڪ اڪائونٽ ٺاهيو هجي، سفري خدمت.

ٻنهي اڪائونٽن کي هن طريقي سان ڳنڍڻ جو منفي نقطو اهو آهي ته جيڪڏهن ڪو به صارف Uber Eats اڪائونٽ کي منسوخ ڪرڻ چاهي ٿو، ته اهي به لازمي طور تي. Uber اڪائونٽ منسوخ ڪيو ويندو.

Uber Eats اڪائونٽ ختم ڪريو

صارف لاءِ هن ڪجهه حد تائين محدود منظر سان منهن ڏيڻ ، لاءِ بهترين حل uber eats اڪائونٽ ختم ڪريو پر Uber اڪائونٽ کي جاري رکڻ لاءِ، اهو آهي ڊوائيس مان فوڊ ايپليڪيشن کي انسٽال ڪرڻ ۽ ٻيهر سروس استعمال نه ڪرڻ سان.

اشتهار

ٻئي طرف، ماڻهن لاء جيڪي اهي موڪلن جو خيال رکندا آهن (مزدور)، توهان جي Uber Eats اڪائونٽ کي حذف ڪرڻ جو عمل مختلف آهي. ڊرائيور جيڪي اڳ ۾ ئي ڪم لاءِ سواري ايپ استعمال ڪري رهيا آهن انهن کي صلاح ڏني وئي آهي ته اهي ساڳئي اڪائونٽ تي Uber Eats سروس کي فعال ڪن، جيتوڻيڪ اهي پڻ هڪ الڳ اڪائونٽ ٺاهي سگهن ٿا.

ان جي وضاحت اها آهي ته Uber Eats نه رڳو ترسيل ماڻهن سان ڪم ڪري ٿو جيڪي اڳ ۾ ئي Uber ڊرائيور جي حيثيت سان ڪم ڪن ٿا، پر انهن ۾ ڪم ڪندڙ پڻ شامل آهن جيڪي پنهنجي سائيڪلن يا موٽرسائيڪلن تي آرڊر پهچائڻ جا انچارج آهن.

Uber Eats اڪائونٽ ڪيئن ختم ڪجي

ڪنهن به صورت ۾، Uber Eats اڪائونٽ کي منسوخ ڪرڻ جو عمل ساڳيو آهي جيڪو Uber کان رڪنيت ختم ڪرڻ لاءِ استعمال ڪيو ويندو آهي:

  • لاگ ان ڪريو Uber ويب سائيٽ تي پنھنجي لاگ ان جي تفصيل استعمال ڪندي.
  • وڃو مدد سيڪشن> ادائيگي ۽ اڪائونٽ جا اختيار> اڪائونٽ سيٽنگون ۽ درجه بندي.
  • "منهنجو Uber اڪائونٽ حذف ڪريو" اختيار ڏانھن وڃو. پنهنجو پاسورڊ داخل ڪريو.
  • ايندڙ اسڪرين تي، "جاري رکو" تي ڪلڪ ڪريو.

جي حالت ۾ ان کي ختم ڪرڻ جي قابل نه آهي، توھان کي ھيٺ ڏنل لنڪ ۾ داخل ٿيڻو پوندو ۽ فارم مڪمل ڪيو ويندو:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]نوٽ: فارم کي مڪمل ڪرڻ ۽ موڪلڻ لاءِ توهان کي پنهنجي اڪائونٽ سان لاگ ان ٿيڻو پوندو.[/su_note]

هڪ دفعو اهو عمل مڪمل آهي، Uber اڪائونٽ جي سڀني ڊيٽا کي برقرار رکندو 30 ڏينهن لاءِ، ته جيئن صارف ان کي ڊليٽ ڪرڻ تي افسوس ڪري، هو پنهنجو اڪائونٽ ٻيهر استعمال ڪري سگهي ٿو. هن وقت کان پوء، اهو مستقل طور تي ختم ٿي ويندو ۽ ان کي ٻيهر حاصل ڪرڻ ناممڪن ٿي ويندو. تنهن ڪري، احتياط سان سوچيو جيڪڏهن توهان واقعي Uber Eats اڪائونٽ کي حذف ڪرڻ چاهيو ٿا.

ٽامي بئنڪ
اسان کي اهو ٻڌي خوشي ٿيندي ته توهان ڇا سوچيو

جواب ڇڏي وڃو

TechnoBreak | تجويزون ۽ جائزو
لوگو
سيٽنگن ۾ رجسٽريشن کي فعال ڪريو. عام
خريداري جي گاڏي