ٽيڪنالاجي ڊيلز

پي سي تان چند قدمن ۾ Uber Eats اڪائونٽ ڪيئن ختم ڪجي

ايڪو ڊٽ سمارٽ اسپيڪر

جيڪڏهن توهان اهو ڄاڻڻ چاهيو ٿا ته پنهنجو Uber Eats اڪائونٽ ڪيئن ڊليٽ ڪيو وڃي، اها ايپ جنهن سان توهان کاڌو آرڊر ڪري سگهو ٿا جتي توهان رهندا آهيو، توهان کي پهريان ڄاڻڻ گهرجي ته اهو عمل اوبر ٽريول ايپ سان ويجھو جڙيل آهي، ڇو ته ٻئي خدمتون هڪ ئي صارف استعمال ڪن ٿيون.

آرڊر جي ترسيل واري پاسي، اهو ممڪن آهي ته انهن وٽ ٻه مختلف اڪائونٽ آهن Uber Eats تي ڪم ڪرڻ لاءِ، ڇاڪاڻ ته هي ڪمپني پيش ڪري ٿي ڪم ڪرڻ جو امڪان ٻن طريقن سان پهچائڻ جي: موٽر سائيڪلون ۽ سائيڪلون.

Uber ۽ Uber Eats جي وچ ۾ فرق

جيڪڏهن اسان انهي اڪائونٽ تي ڌيان ڏيون ٿا جيڪي عام صارفين طرفان حاصل ڪري سگهجن ٿيون جيڪي يا ته خدمت استعمال ڪرڻ جو ارادو رکن ٿا (سفر لاءِ يا کاڌو آرڊر ڪرڻ لاءِ)، ڪو به فرق ناهي. هن قسم جي استعمال ڪندڙن لاءِ، Uber Eats اڪائونٽ کي حذف ڪرڻ جهڙو آهي Uber اڪائونٽ کي حذف ڪرڻ.

Uber ڪمپني پليٽ فارم ان جي ٻن مختلف خدمتن جي اڪائونٽن جي وچ ۾ ڪو به فرق نٿو ڪري، جيتوڻيڪ ان لاءِ ٻه الڳ ايپليڪيشنون آهن. هن جو مطلب اهو آهي ته جيڪڏهن توهان Uber Eats استعمال ڪرڻ چاهيو ٿا، توهان کي اڳ ۾ ئي Uber، سفري خدمت سان هڪ اڪائونٽ ٺاهڻ جي ضرورت پوندي.

ٻنهي اڪائونٽن جي هن طريقي سان ڳنڍيل هجڻ جو منفي نقطو اهو آهي ته جيڪڏهن ڪو صارف Uber Eats اڪائونٽ کي منسوخ ڪرڻ چاهي ٿو، لازمي طور تي Uber اڪائونٽ پڻ منسوخ ڪيو ويندو.

هن صارف لاءِ ڪجهه حد تائين محدود صورتحال کي نظر ۾ رکندي، Uber Eats اڪائونٽ کي ختم ڪرڻ جو بهترين حل آهي پر Uber اڪائونٽ کي جاري رکڻ آهي ڊوائيس تان فوڊ ايپليڪيشن کي انسٽال ڪرڻ ۽ ٻيهر خدمت استعمال نه ڪرڻ.

ٻئي طرف، انهن ماڻهن لاءِ جيڪي ترسيل جا انچارج آهن (ڪارڪنن)، Uber Eats اڪائونٽ کي حذف ڪرڻ جو عمل مختلف آهي. ڊرائيور جيڪي اڳ ۾ ئي ڪم لاءِ سواري ايپ استعمال ڪري رهيا آهن انهن کي صلاح ڏني وئي آهي ته اهي ساڳئي اڪائونٽ تي Uber Eats سروس کي فعال ڪن، جيتوڻيڪ اهي پڻ هڪ الڳ اڪائونٽ ٺاهي سگهن ٿا.

ان جي وضاحت اها آهي ته Uber Eats نه رڳو ترسيل ماڻهن سان ڪم ڪري ٿو جيڪي اڳ ۾ ئي Uber ڊرائيور جي حيثيت سان ڪم ڪن ٿا، پر انهن ۾ ڪم ڪندڙ پڻ شامل آهن جيڪي پنهنجي سائيڪلن يا موٽرسائيڪلن تي آرڊر پهچائڻ جا انچارج آهن.

Uber Eats اڪائونٽ ڪيئن ختم ڪجي

ڪنهن به صورت ۾، Uber Eats اڪائونٽ کي منسوخ ڪرڻ جو عمل ساڳيو آهي جيڪو Uber کان رڪنيت ختم ڪرڻ لاءِ استعمال ڪيو ويندو آهي:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

جيڪڏهن توهان ان کي نه هٽائي سگهو ٿا، توهان کي هيٺ ڏنل لنڪ داخل ڪرڻو پوندو ۽ فارم مڪمل ڪيو ويندو:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

نوٽ: فارم کي مڪمل ڪرڻ ۽ جمع ڪرائڻ لاءِ توهان کي پنهنجي اڪائونٽ سان لاگ ان ٿيڻو پوندو.

اهو عمل مڪمل ٿيڻ کان پوءِ، Uber اڪائونٽ جي سموري ڊيٽا کي 30 ڏينهن تائين رکندو، ته جيئن صارف ان کي ڊليٽ ڪرڻ تي افسوس ڪري، هو پنهنجو اڪائونٽ ٻيهر استعمال ڪري سگهن. هن وقت کان پوء، اهو مستقل طور تي ختم ٿي ويندو ۽ ان کي ٻيهر حاصل ڪرڻ ناممڪن ٿي ويندو. تنهن ڪري، احتياط سان سوچيو جيڪڏهن توهان واقعي چاهيو ٿا حذف ڪريو Uber Eats اڪائونٽ.

ٽامي بئنڪ
اسان کي اهو ٻڌي خوشي ٿيندي ته توهان ڇا سوچيو

جواب ڇڏي وڃو

TechnoBreak | تجويزون ۽ جائزو
لوگو
سيٽنگن ۾ رجسٽريشن کي فعال ڪريو. عام
خريداري جي گاڏي