පරිගණකයෙන් පියවර කිහිපයකින් Uber Eats ගිණුම මකා දැමිය යුතු ආකාරය

Echo Dot Smart Speaker

මුල් පිටුව » මෘදුකාංග සහ යෙදුම් » PCSoftware සහ Apps Zoe Zárate වෙතින් පියවර කිහිපයකින් Uber Eats ගිණුම මකා දමන්නේ කෙසේද සැප්තැම්බර් 24, 2021

ඔබට ඔබේ Uber Eats ගිණුම මකා දමන්නේ කෙසේදැයි දැන ගැනීමට අවශ්‍ය නම්, ඔබ ජීවත් වන ස්ථානයේ ආහාර ඇණවුම් කළ හැකි යෙදුම, මෙම ක්‍රියාවලිය සමඟ සමීපව සම්බන්ධ වී ඇති බව ඔබ මුලින්ම දැනගත යුතුය. Uber සවාරි යෙදුම, සේවා දෙකෙහිම එකම පරිශීලකයා භාවිතා කරන බැවින්.

ඇණවුම් බෙදා හැරීමේ පැත්තෙන්, Uber Eats හි වැඩ කිරීමට ඔවුන්ට විවිධ ගිණුම් දෙකක් දක්වා තිබිය හැකිය, මන්ද මෙම සමාගම බෙදා හැරීමේ ක්‍රම දෙකක් සමඟ වැඩ කිරීමේ හැකියාව ලබා දෙයි: යතුරුපැදි සහ බයිසිකල්.

එක් සේවාවක් (ගමන් කිරීමට හෝ ආහාර ඇණවුම් කිරීමට) භාවිතා කිරීමට අදහස් කරන සාමාන්‍ය පරිශීලකයින්ට ලබා ගත හැකි ගිණුම කෙරෙහි අපි අවධානය යොමු කළහොත් වෙනසක් නැත. මෙම වර්ගයේ පරිශීලකයින් සඳහා, ඔබගේ Uber Eats ගිණුම අවලංගු කරන්න ඔබට Uber ගිණුම අවලංගු කිරීමට අවශ්‍ය නම් එය සමාන වේ.

Uber සමාගම් වේදිකාව එහි විවිධ සේවා දෙකෙහි ගිණුම් අතර කිසිදු වෙනසක් සිදු නොකරයි, නමුත් ඒවාට වෙනම යෙදුම් දෙකක් ඇත. මෙයින් අදහස් කරන්නේ ඔබට භාවිතා කිරීමට අවශ්ය නම් Uber Eats, සංචාරක සේවාව වන Uber හි මීට පෙර ගිණුමක් සාදා තිබීම අවශ්‍ය වේ.

මේ ආකාරයට ගිණුම් දෙකම සම්බන්ධ වීමේ සෘණාත්මක කරුණ නම් ඕනෑම පරිශීලකයෙකුට Uber Eats ගිණුම අවලංගු කිරීමට අවශ්‍ය නම්, ඔවුන්ද නොවැළැක්විය හැකිය. Uber ගිණුම අවලංගු වේ.

Uber Eats ගිණුම මකන්න

පරිශීලකයා සඳහා මෙම තරමක් සීමිත අවස්ථාවට මුහුණ දීම සඳහා හොඳම විසඳුම uber eats ගිණුම මකන්න නමුත් Uber ගිණුම දිගටම පවත්වාගෙන යාම සඳහා, එය උපාංගයෙන් ආහාර යෙදුම අස්ථාපනය කිරීම සහ එම සේවාව නැවත භාවිතා නොකිරීමයි.

Publicitate

අනෙක් අතට, මිනිසුන් සඳහා ඔවුන් නැව්ගත කිරීම් බලා ගනී (සේවකයින්), ඔබගේ Uber Eats ගිණුම මකා දැමීමේ ක්‍රියාවලිය වෙනස් වේ. දැනටමත් වැඩ සඳහා ධාවන යෙදුම භාවිතා කරන රියදුරන්ට වෙනම ගිණුමක් සෑදිය හැකි වුවද, එම ගිණුමේම Uber Eats සේවාව සක්‍රීය කිරීමට උපදෙස් දෙනු ලැබේ.

මේ සඳහා පැහැදිලි කිරීම නම් Uber Eats දැනටමත් Uber රියදුරන් ලෙස සේවය කරන බෙදාහැරීමේ පුද්ගලයින් සමඟ පමණක් නොව, ඔවුන්ගේ බයිසිකල් හෝ යතුරුපැදිවල ඇණවුම් ප්‍රවාහනය කිරීමට වගකිව යුතු සේවකයින් ද ඇතුළත් වේ.

Uber Eats ගිණුමක් මකා දමන්නේ කෙසේද?

ඕනෑම අවස්ථාවක, Uber Eats ගිණුම අවලංගු කිරීමේ ක්‍රියාවලිය Uber වෙතින් දායක නොවීමට භාවිතා කරන ක්‍රියාවලියට සමාන වේ:

  • ඔබගේ පිවිසුම් විස්තර භාවිතා කරමින් Uber වෙබ් අඩවියට ලොග් වන්න.
  • උදවු අංශය > ගෙවීම් සහ ගිණුම් විකල්ප > ගිණුම් සැකසීම් සහ ශ්‍රේණිගත කිරීම් වෙත යන්න.
  • "මගේ Uber ගිණුම මකන්න" විකල්පය වෙත යන්න. ඔබගේ මුරපදය ඇතුලත් කරන්න.
  • ඊළඟ තිරයේ, "ඉදිරියට යන්න" මත ක්ලික් කරන්න.

අවස්ථාවන්හිදී එය ඉවත් කිරීමට නොහැකි වනු ඇත, ඔබට පහත සබැඳිය ඇතුළත් කර පෝරමය සම්පූර්ණ කිරීමට සිදුවේ.

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]සටහන: පෝරමය සම්පූර්ණ කර යැවීමට හැකි වීමට ඔබ ඔබේ ගිණුම සමඟින් පුරනය වී සිටිය යුතුය.[/su_note]

ක්‍රියාවලිය සම්පූර්ණ වූ පසු, Uber සියලුම ගිණුම් දත්ත තබා ගනී දින 30 ක් සඳහා, පරිශීලකයා එය මකා දැමීම ගැන කනගාටු වන්නේ නම්, ඔහුට නැවත ඔහුගේ ගිණුම භාවිතා කළ හැකිය. මෙම කාලයෙන් පසු, එය ස්ථිරවම මකා දමනු ඇති අතර එය නැවත ලබා ගැනීමට නොහැකි වනු ඇත. එබැවින්, ඔබට ඇත්තටම Uber Eats ගිණුම මකා දැමීමට අවශ්‍ය නම් හොඳින් සිතා බලන්න.

ටොමී බැංකු
ඔබ සිතන දේ ඇසීමට අපි සතුටු වන්නෙමු

පිළිතුරක් තබන්න

TechnoBreak | පිරිනැමීම් සහ සමාලෝචන
ලාංඡනය
සැකසුම් තුළ ලියාපදිංචි කිරීම සක්‍රීය කරන්න - සාමාන්‍යය
සාප්පු ට්රොලිය