පරිගණකයෙන් පියවර කිහිපයකින් Uber Eats ගිණුම මකා දැමිය යුතු ආකාරය

Echo Dot Smart Speaker

ඔබට ඔබගේ Uber Eats ගිණුම මකා දමන්නේ කෙසේදැයි දැන ගැනීමට අවශ්‍ය නම්, ඔබ ජීවත් වන ස්ථානයේ ආහාර ඇණවුම් කළ හැකි යෙදුම, සේවා දෙකම එකම පරිශීලකයෙකු භාවිතා කරන බැවින් මෙම ක්‍රියාවලිය Uber සංචාරක යෙදුමට සමීපව සම්බන්ධ වී ඇති බව ඔබ මුලින්ම දැනගත යුතුය.

ඇණවුම් බෙදා හැරීමේ පැත්තෙන්, Uber Eats හි වැඩ කිරීමට ඔවුන්ට විවිධ ගිණුම් දෙකක් දක්වා තිබිය හැකිය, මන්ද මෙම සමාගම බෙදා හැරීමේ ක්‍රම දෙකක් සමඟ වැඩ කිරීමේ හැකියාව ලබා දෙයි: යතුරුපැදි සහ බයිසිකල්.

Uber සහ Uber Eats අතර වෙනස්කම්

එක් සේවාවක් භාවිතා කිරීමට අදහස් කරන (ගමන් කිරීමට හෝ ආහාර ඇණවුම් කිරීමට) සාමාන්‍ය පරිශීලකයින්ට ලබා ගත හැකි ගිණුම කෙරෙහි අපි අවධානය යොමු කළහොත් වෙනසක් නැත. මෙම වර්ගයේ පරිශීලකයින් සඳහා, Uber Eats ගිණුම මකා දැමීම Uber ගිණුම මකා දැමීමට සමාන වේ.

Uber සමාගම් වේදිකාව එහි විවිධ සේවා දෙකෙහි ගිණුම් අතර කිසිදු වෙනසක් සිදු නොකරයි, නමුත් ඒවාට වෙනම යෙදුම් දෙකක් ඇත. මෙයින් අදහස් කරන්නේ ඔබට Uber Eats භාවිතා කිරීමට අවශ්‍ය නම්, ඔබ මීට පෙර සංචාරක සේවාව වන Uber සමඟ ගිණුමක් සාදා තිබිය යුතු බවයි.

මේ ආකාරයට ගිණුම් දෙකම සම්බන්ධ වීමේ අවාසිය නම් පරිශීලකයෙකුට Uber Eats ගිණුම අවලංගු කිරීමට අවශ්‍ය නම් අනිවාර්යයෙන්ම Uber ගිණුමද අවලංගු වීමයි.

පරිශීලකයා සඳහා මෙම තරමක් සීමිත තත්ත්වය සැලකිල්ලට ගෙන, Uber Eats ගිණුම මකා දැමීමට ඇති හොඳම විසඳුම නමුත් Uber ගිණුම දිගටම පවත්වාගෙන යාම වන්නේ උපාංගයෙන් ආහාර යෙදුම අස්ථාපනය කිරීම සහ එම සේවාව නැවත භාවිතා නොකිරීමයි.

අනෙක් අතට, නැව්ගත කිරීම් භාරව සිටින පුද්ගලයින්ට (සේවකයින්) Uber Eats ගිණුම මකා දැමීමේ ක්‍රියාවලිය වෙනස් ය. දැනටමත් වැඩ සඳහා ධාවන යෙදුම භාවිතා කරන රියදුරන්ට වෙනම ගිණුමක් සෑදිය හැකි වුවද, එම ගිණුමේම Uber Eats සේවාව සබල කිරීමට උපදෙස් දෙනු ලැබේ.

මේ සඳහා පැහැදිලි කිරීම නම් Uber Eats දැනටමත් Uber රියදුරන් ලෙස සේවය කරන බෙදාහැරීමේ පුද්ගලයින් සමඟ පමණක් නොව, ඔවුන්ගේ බයිසිකල් හෝ යතුරුපැදිවල ඇණවුම් ප්‍රවාහනය කිරීමට වගකිව යුතු සේවකයින් ද ඇතුළත් වේ.

Uber Eats ගිණුමක් මකා දමන්නේ කෙසේද?

ඕනෑම අවස්ථාවක, Uber Eats ගිණුම අවලංගු කිරීමේ ක්‍රියාවලිය Uber වෙතින් දායක නොවීමට භාවිතා කරන ක්‍රියාවලියට සමාන වේ:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

ඔබට එය ඉවත් කළ නොහැකි නම්, ඔබට පහත සබැඳිය ඇතුළත් කර පෝරමය සම්පූර්ණ කිරීමට සිදුවේ.

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

සටහන: පෝරමය සම්පූර්ණ කර ඉදිරිපත් කිරීම සඳහා ඔබ ඔබේ ගිණුම සමඟ පුරනය වී සිටිය යුතුය.

ක්‍රියාවලිය අවසන් වූ පසු, Uber සියලුම ගිණුම් දත්ත දින 30ක් තබා ගනු ඇත, එවිට පරිශීලකයා එය මකා දැමීම ගැන කනගාටු වන්නේ නම්, ඔවුන්ට නැවත තම ගිණුම භාවිත කළ හැක. මෙම කාලයෙන් පසු, එය ස්ථිරවම මකා දමනු ඇති අතර එය නැවත ලබා ගැනීමට නොහැකි වනු ඇත. එබැවින්, ඔබට ඇත්තටම Uber Eats ගිණුම මකා දැමීමට අවශ්‍ය නම් හොඳින් සිතා බලන්න.

ටොමී බැංකු
ඔබ සිතන දේ ඇසීමට අපි සතුටු වන්නෙමු

පිළිතුරක් තබන්න

TechnoBreak | පිරිනැමීම් සහ සමාලෝචන
ලාංඡනය
සැකසුම් තුළ ලියාපදිංචි කිරීම සක්‍රීය කරන්න - සාමාන්‍යය
සාප්පු ට්රොලිය