Ako odstrániť účet Uber Eats v niekoľkých krokoch z počítača

Inteligentný reproduktor Echo Dot

Ak chcete vedieť, ako odstrániť svoj účet Uber Eats, aplikáciu, pomocou ktorej si môžete objednať jedlo tam, kde žijete, mali by ste najskôr vedieť, že tento proces je úzko prepojený s cestovnou aplikáciou Uber, keďže obe služby využívajú rovnakého používateľa.

Na strane doručenia objednávky je možné, že majú až dva rôzne účty na prácu v Uber Eats, pretože táto spoločnosť ponúka možnosť pracovať s dvoma spôsobmi doručenia: motocyklami a bicyklami.

Rozdiely medzi Uberom a Uber Eats

Ak sa zameriame na účet, ktorý môžu získať bežní používatelia, ktorí majú v úmysle využiť niektorú službu (na cestovanie alebo objednávanie jedla), nie je v tom žiadny rozdiel. Pre tento typ používateľov je vymazanie účtu Uber Eats podobné ako vymazanie účtu Uber.

Platforma spoločnosti Uber nerobí žiadne rozdiely medzi účtami svojich dvoch rôznych služieb, hoci má pre ne dve samostatné aplikácie. To znamená, že ak chcete používať Uber Eats, budete musieť mať predtým vytvorený účet v cestovnej službe Uber.

Negatívom takéhoto prepojenia oboch účtov je, že ak chce používateľ zrušiť účet Uber Eats, nevyhnutne sa zruší aj účet Uber.

Vzhľadom na tento trochu obmedzený scenár pre používateľa je najlepším riešením, ako odstrániť účet Uber Eats, ale naďalej mať účet Uber, odinštalovanie aplikácie jedla zo zariadenia a opätovné nepoužívanie uvedenej služby.

Na druhej strane, pre ľudí, ktorí majú na starosti zásielky (pracovníkov), je proces vymazania účtu Uber Eats odlišný. Vodičom, ktorí už aplikáciu jazdy používajú na prácu, sa odporúča povoliť službu Uber Eats na rovnakom účte, môžu si však vytvoriť aj samostatný účet.

Vysvetlením je, že Uber Eats nepracuje len s doručovateľmi, ktorí už pracujú ako vodiči Uberu, ale zahŕňa aj pracovníkov, ktorí majú na starosti prepravu objednávok na ich bicykloch alebo motocykloch.

Ako odstrániť účet Uber Eats

V každom prípade je proces zrušenia účtu Uber Eats rovnaký ako ten, ktorý sa použil na zrušenie odberu Uber:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Ak ho nemôžete odstrániť, budete musieť zadať nasledujúci odkaz a vyplniť formulár:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Poznámka: Aby ste mohli vyplniť a odoslať formulár, musíte byť prihlásení do svojho účtu.

Po dokončení procesu bude Uber uchovávať všetky údaje účtu po dobu 30 dní, takže ak používateľ ľutuje, že ho odstránil, mohol svoj účet znova použiť. Po tomto čase bude natrvalo odstránený a nebude možné ho obnoviť. Takže si dobre premyslite, či naozaj chcete odstrániť účet Uber Eats.

Tagy:

Tommy Banks
Radi si vypočujeme váš názor

Zanechať Odpoveď

TechnoBreak | Ponuky a recenzie
logo
Povoliť registráciu v nastaveniach - všeobecne
Nákupný vozík