Kako v nekaj korakih izbrisati račun Uber Eats iz računalnika

Pametni zvočnik Echo Dot

Če želite vedeti, kako izbrisati svoj račun Uber Eats, aplikacijo, s katero lahko naročite hrano tam, kjer živite, morate najprej vedeti, da je ta postopek tesno povezan z aplikacijo Uber travel, saj obe storitvi uporabljata istega uporabnika.

Na strani dostave naročil je možno, da imajo do dva različna računa za delo na Uber Eats, ker to podjetje ponuja možnost dela z dvema načinoma dostave: motorjem in kolesom.

Razlike med Uberjem in Uber Eats

Če se osredotočimo na račun, ki ga lahko pridobijo navadni uporabniki, ki nameravajo uporabiti katero koli storitev (za potovanje ali naročanje hrane), ni razlike. Za to vrsto uporabnika je brisanje računa Uber Eats podobno brisanju računa Uber.

Platforma podjetja Uber ne razlikuje med računi svojih dveh različnih storitev, čeprav ima zanje dve ločeni aplikaciji. To pomeni, da če želite uporabljati Uber Eats, boste morali predhodno ustvariti račun pri Uberju, potovalni storitvi.

Negativna točka obeh računov, ki sta povezana na ta način, je, da če uporabnik želi preklicati račun Uber Eats, bo neizogibno preklican tudi račun Uber.

Glede na ta nekoliko omejen scenarij za uporabnika je najboljša rešitev za brisanje računa Uber Eats, vendar še naprej obdržati račun Uber, tako, da odstranite aplikacijo za hrano iz naprave in ne uporabljate več omenjene storitve.

Po drugi strani pa je za ljudi, ki so zadolženi za pošiljke (delavce), postopek brisanja računa Uber Eats drugačen. Voznikom, ki že uporabljajo aplikacijo za vožnjo v službi, svetujemo, da omogočijo storitev Uber Eats na istem računu, čeprav lahko ustvarijo tudi ločen račun.

Razlaga za to je, da Uber Eats ne sodeluje le z dostavljalci, ki že delajo kot vozniki Uberja, ampak vključuje tudi delavce, ki so odgovorni za prevoz naročil na svojih kolesih ali motorjih.

Kako izbrisati račun Uber Eats

V vsakem primeru je postopek za preklic računa Uber Eats enak tistemu, ki se uporablja za odjavo od Uberja:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Če ga ne morete odstraniti, boste morali vnesti naslednjo povezavo in izpolniti obrazec:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Opomba: za izpolnitev in oddajo obrazca morate biti prijavljeni s svojim računom.

Ko je postopek končan, bo Uber hranil vse podatke o računu 30 dni, tako da, če uporabnik obžaluje, da jih je izbrisal, lahko znova uporabi svoj račun. Po tem času bo trajno izbrisan in ne bo mogoče obnoviti. Zato dobro premislite, če res želite izbrisati račun Uber Eats.

Tags:

Tommy Banks
Veseli bomo vašega mnenja

pustite odgovor

TechnoBreak | Ponudbe in ocene
Logo
Omogoči registracijo v nastavitvah - splošno
Košarica