Toyota Corolla 2023 rinovohet, më shumë fuqi dhe efikasitet!

Kur kërkojmë një makinë familjare, të besueshme dhe, natyrisht, efikase, e vërteta është se emri i Toyota Corolla pothuajse vjen në tryezë. Në fund të fundit, reputacioni i markës për besueshmërinë nuk ekziston vetëm për hir të tij! Toyota është një pikë referimi në besueshmëri, duke qenë në gjendje të pajisë shumicën dërrmuese të flotës së saj të makinave me motorë jashtëzakonisht të qëndrueshëm dhe efikas.

Pra, me Toyota Corolla që sapo po përmirësohet, është koha për të parë më nga afër se çfarë u ofron kjo makinë shoferëve. Në fund të fundit, përveç prekjeve të dizajnit, ne kemi edhe më shumë fuqi dhe efikasitet.

Pra, para së gjithash, dijeni se Corolla ka qenë në tregun e automobilave që nga viti 1966, dhe në total tashmë ka më shumë se 50 milionë njësi të shitura në mbarë botën.

Në fakt, forma e tij aktuale është tashmë në Gjenerata e 12-të.

Më shumë fuqi dhe efikasitet!

Epo, për të tejkaluar paraardhësin e tij, ky variant për vitin 2023 do të ruajë të njëjtët motorë hibridë 1.8 dhe 2 litra. Megjithatë, sipas kompanisë, ne do të kemi pak më shumë fuqi në rrugë, si dhe një përgjigje më dinamike dhe efikasitet më të madh që përkthehet në një reduktim përfundimtar të emetimeve.

Që kjo të ndodhë, ka detaje të vogla shumë të rëndësishme për t'u vënë në dukje, siç është pesha totale e të gjithë paketës. Në fund të fundit, vetëm në të tijën pako baterie ne kemi një Ulje me 18 kg!

Megjithatë, përveç kësaj, për të ndihmuar në kursimin e karburantit, edhe pedali i gazit është kalibruar për përgjigje më efikase.

Le të shkojmë te numrat!

Motori hibrid me Motori 1.8 i kalon 138 kf e fuqisë dhe është në gjendje të përshpejtojë 0-100 km / h solo 9,2 sekonda Kjo do të thotë, 1,7 sekonda më pak se paraardhësi i tij. Megjithatë, motori është më dinamik dhe i fuqishëm 2.0 tashmë i kalon 193 kf dhe shkon nga 0-100 km / h en 7,5 sekonda!

Toyota Corolla 2023

Me pak fjalë, Toyota Corolla "e re" 2023 mori ndryshime të vogla në pjesën e jashtme dhe të brendshme deri në ardhjen e Ekran i ri 12,3 inç. Megjithatë, surpriza e madhe është ajo ku ka më shumë rëndësi me motorët më të aftë dhe efikas në rrugë.

Burim

Tommy Banks
Ne do të jemi të lumtur të dëgjojmë atë që mendoni

lini një përgjigje

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Aktivizo regjistrimin në cilësime - të përgjithshme
Shporta