A mund ta çaktivizoj përkohësisht LinkedIn?

Nëse nuk duroni më dhe dëshironi të pushoni nga rrjetet sociale, veçanërisht ato që kanë të bëjnë me punën, me siguri i keni bërë vetes pyetjen e mëposhtme: “a mund ta çaktivizoj përkohësisht LinkedIn?”.

Edhe pse rrjeti social është mjaft interesant për të gjetur lidhje dhe punë të mira, sërish mund të mos jetë shumë i mirë dhe ju dëshironi të dilni prej tij. Me këtë në mendje, ne kemi mbledhur këtë dhe informacione të tjera të rëndësishme për ju që dëshironi të dilni pak nga ky mjedis; Shihni më poshtë për më shumë detaje!

A është e mundur të çaktivizoni përkohësisht LinkedIn?

Sipas LinkedIn, nuk është e mundur të çaktivizoni përkohësisht llogarinë tuaj. Megjithatë, platforma ofron një opsion që i lejon përdoruesit të ndryshojnë dukshmërinë e profilit, të kontrollojnë se çfarë informacioni aksesohet dhe përdoret. Për të ndryshuar dukshmërinë e profilit, bëni sa më poshtë:

 1. Hapni LinkedIn, klikoni në foton tuaj në këndin e sipërm të djathtë të faqes dhe klikoni në "Cilësimet dhe privatësia";
 2. Në menynë në të majtë, klikoni "Dukshmëria";
 3. Pastaj klikoni në "Opsionet e shikimit të profilit";

   

   

 4. Kontrolloni opsionin "Do të jeni në modalitetin plotësisht privat". 

   

Hiqni informacionin tuaj nga motorët e kërkimit

Një tjetër opsion i ofruar nga LinkedIn është t'u kërkoni motorëve të kërkimit të heqin të dhënat tuaja personale, për shembull Google, Bing ose Yahoo. Procesi mund të kryhet përmes lidhjeve të mëposhtme:

LinkedIn nuk kontrollon se çfarë tregohet ose nuk shfaqet në motorët e kërkimit. Kjo është arsyeja pse kjo procedurë duhet të kërkohet nga përdoruesi.

Si të fshini profilin tuaj në LinkedIn

Nëse vërtet nuk keni ndërmend të vazhdoni në rrjetin social, ndoshta e vetmja mundësi është të fshini llogarinë tuaj në LinkedIn.

 1. Shkoni te skedari "Cilësimet dhe privatësia" të LinkedIn;
 2. Në skedën "Preferencat e llogarisë", gjeni dhe klikoni "Mbyll llogarinë";
 3. Zgjidhni arsyen e fshirjes së llogarisë dhe futni fjalëkalimin tuaj për të konfirmuar veprimin. Mos harroni se mund të duhen të paktën 72 orë që profili të hiqet nga rrjeti social.

   

   

I zgjuar! Që tani e tutje, ju e dini saktësisht nëse është e mundur të çaktivizoni përkohësisht LinkedIn apo jo, si dhe opsionet alternative për të kapërcyer këtë situatë.

Tags:

Tommy Banks
Ne do të jemi të lumtur të dëgjojmë atë që mendoni

lini një përgjigje

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Aktivizo regjistrimin në cilësime - të përgjithshme
Shporta