Si të shtoni administrator në Instagram

Altoparlant inteligjent Echo Dot

Shpatë Si të shtoni admin në instagram Është një hap i rëndësishëm nëse keni një profil të çdo lloji në rrjetin social. Nëpërmjet kësaj, është e mundur të ruani kalendarin e publikimeve dhe të jeni të vetëdijshëm për gjithçka që ndodh në llogari.

 • Si të dini se kush e ka vizituar profilin tuaj në Instagram
 • Si të vendosni autopërgjigje në Instagram

Është e rëndësishme të thuhet se është e nevojshme që tashmë të keni bërë kalimin në një llogari biznesi në Instagram, gjë që lejon personalizim dhe kontroll më të madh të të dhënave. Pasi të keni bërë këtë, thjesht shikoni tutorialin më poshtë.

Ndryshimi mund të bëhet vetëm përmes platformës Meta Business Suite në shfletues; versioni celular nuk ju lejon të vendosni një administrator të ri, dhe përveç kësaj, ju gjithashtu duhet të lidhni llogarinë tuaj në Instagram me Facebook.

-
Bëhuni pjesë e OFERTAVE TË GRUPIT TecnoBreak në Telegram dhe garantoni gjithmonë çmimin më të ulët për blerjet tuaja të produkteve teknologjike.
-

Duke shtuar llogarinë në Instagram në faqen tuaj në Facebook, jeni gati të caktoni një person si administrator. Shikoni hap pas hapi më poshtë:

 1. Hyni në Meta Business Suite dhe, në menynë anësore, klikoni në "Funksionet Administrative";
 2. Në seksionin "Cakto një rol të ri administratori", zgjidhni "Admin" nëse dëshironi të kontrolloni faqen dhe të gjitha aplikacionet e lidhura;
 3. Nëse jo, trokitni lehtë mbi "Personalizoni" dhe futni "Menaxho veçoritë";

  Hyni në menaxhimin e roleve për t'i lejuar njerëzit të menaxhojnë llogaritë në Instagram (Pamja e ekranit: Rodrigo Folter)
 4. Në faqen e re, zgjidhni nga menyja anësore, në anën e majtë të ekranit, "Llogaritë në Instagram";
 5. Profili i Instagram-it i lidhur me Facebook do të shfaqet, tani thjesht klikoni në "Shto njerëz" dhe zgjidhni atë që ata mund ose nuk mund të bëjnë.
  Shtoni njerëz për të menaxhuar profilet në Instagram përmes Meta Business Suite (Pamja e ekranit: Rodrigo Folter)

Këtu zotëruesi i llogarisë në Instagram, përveç shtimit të administratorëve, mund të heqë llogaritë e partnerëve, të modifikojë se kush ka akses në llogarinë e tyre, apo edhe t'i heqë ato.

Me rolin e administratorit, personi mund të kryejë veprimet e mëposhtme në Instagram përmes Meta Business Suite nëpërmjet shfletuesit, Android ose iOS:

 • Krijoni, menaxhoni dhe fshini përmbajtje për Instagram;
 • Dërgoni mesazhe direkte në llogarinë Instagram;
 • Analizoni dhe përgjigjuni komenteve, hiqni përmbajtjen e padëshiruar dhe ekzekutoni raporte;
 • Krijoni, menaxhoni dhe fshini reklamat në Instagram;
 • Shikoni performancën e llogarisë suaj, përmbajtjes dhe reklamave në llogarinë tuaj në Instagram.

Ndër këto veprime, dërgimi i mesazheve direkte mund të bëhet vetëm përmes aplikacionit Instagram, por Meta Business Suite ju njofton gjithmonë kur vjen një mesazh i ri. Përveç administratorit, i cili ka kontroll të plotë mbi Instagram, mund të zgjidhni edhe funksionet:

 • Botuesi: Qasja në Facebook me kontroll të pjesshëm;
 • Moderatori: Mund të shikoni detyrat për përgjigjet e mesazheve, aktivitetin e komunitetit, njoftimet dhe informacionin;
 • Reklamuesi: aksesi në detyra për njoftime dhe informacione;
 • Analist: Ju mund të shikoni detyrat për informacion.

Kjo është mënyra se si të shtoni administratorë ose role të tjera në Instagram, të gjitha direkt nga Meta Business Suite dhe ju lejon të kontrolloni të gjitha veçoritë dhe në cilat llogari mund të ketë akses personi.

Lexoni artikullin rreth TecnoBreak.

Trendi në TecnoBreak:

 • Kamion Kibernetik Tesla | Fotot e rrjedhura tregojnë një brendshme jo fort futuriste
 • Cila është linja më e gjatë e autobusit në botë?
 • gjëra të huaja | Teoria sugjeron që Vecna ​​u shfaq në sezone të tjera
 • Sa litra benzinë ​​keni në rezervuarin e makinës suaj?
 • Qielli nuk është kufi | Degëza në Mars, sinjal galaktik, BR në hapësirë ​​dhe më shumë!

Tommy Banks
Ne do të jemi të lumtur të dëgjojmë atë që mendoni

lini një përgjigje

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Aktivizo regjistrimin në cilësime - të përgjithshme
Shporta