Si të ndryshoni emrin e një faqeje në Facebook

Altoparlant inteligjent Echo Dot

Riemërtimi i një faqe në Facebook është një proces i shpejtë, megjithatë, ai ka disa kërkesa. Shlyerja mund të kryhet vetëm nga pronari i faqes ose një person që ka marrë pozicionin e administratorit.

Shikoni udhëzuesin hap pas hapi më poshtë për të bërë ndryshimin, si dhe informacione të tjera se çfarë mund dhe nuk mund të bëni kur ndryshoni emrin tuaj.

Si të ndryshoni emrin e një faqeje në Facebook

Ndryshoni emrin në çdo faqe, qoftë faqe fansash, komerciale apo ndonjë faqe tjetër të rrjetit social. Gjithashtu është e mundur të ndryshoni URL-në e faqes, duke e lënë atë të njëjtë me emrin e ri. Për të parë ndryshime të tjera në informacionin në faqe, kontrolloni tekstin në anë dhe shikoni se çfarë mund të ndryshoni.

Pas ndryshimit, porosia kalon në një periudhë miratimi që zgjat deri në 3 ditë pune, kohë gjatë së cilës Facebook mund të kërkojë më shumë informacion dhe, nëse miratohet, ndryshimi është automatik. Megjithatë, është e pamundur të hiqet faqja ose të ndryshohet përsëri emri për shtatë ditët e ardhshme.

Para se të bëni ndryshimin, kushtojini vëmendje masave paraprake të mëposhtme:

 • Emri i faqes duhet të jetë deri në 75 karaktere;
 • Duhet të përfaqësojë me besnikëri temën e faqes;
 • Duhet të ketë të njëjtin emër me kompaninë, markën ose organizatën tuaj;
 • Mos përdorni emrat e njerëzve, kompanive ose organizatave që nuk janë tuajat;
 • Mos përfshini variacione të fjalës "Facebook" ose fjalës "zyrtare";
 • Mos përdorni terma nënçmues.

PC

 1. Në menynë anësore, në të majtë të ekranit, gjeni dhe klikoni "Faqet";
 2. Do të shfaqet një listë me faqet që menaxhoni, zgjidhni atë në të cilën dëshironi të ndryshoni emrin;
 3. Përsëri në menynë në anën e majtë, klikoni në "Ndrysho informacionin e faqes";
 4. Më pas vendosni emrin që dëshironi dhe konfirmoni porosinë.
Ndrysho emrin e faqes në Facebook nëpërmjet informacionit të faqes (Pamja e ekranit: Rodrigo Folter)

qelizë

 1. Prekni tre rreziqet në menynë në krye të djathtë të ekranit;
 2. Lëvizni poshtë te seksioni "Të gjitha shkurtoret" dhe trokitni lehtë mbi "Faqet";
 3. Zgjidhni faqen dhe prekni "Ndrysho faqen" në menynë poshtë emrit;
 4. Prekni "Info faqe" dhe mund të modifikoni emrin e faqes në Facebook;
 5. Më pas prekni "Vazhdo" dhe më pas "Kërko ndryshim".
Riemërtoni një faqe në Facebook në Informacionin e faqes (Pamja e ekranit: Rodrigo Folter)

Kjo është mënyra se si Facebook ju lejon të ndryshoni emrin e faqes që menaxhon përdoruesi.

A ju pëlqeu ky artikull?

Fusni adresën tuaj të emailit në TecnoBreak për të marrë përditësime ditore me të rejat më të fundit nga bota e teknologjisë.

Tommy Banks
Ne do të jemi të lumtur të dëgjojmë atë që mendoni

lini një përgjigje

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Aktivizo regjistrimin në cilësime - të përgjithshme
Shporta