kontakt

Nëse keni ndonjë pyetje, sugjerim ose pyetje, mund ta bëni këtë duke shkruar në:

contact@tecnobreak.com

Gjithashtu, nëse jeni prodhues i produkteve teknologjike dhe dëshironi të bashkëpunoni me ne, na lini propozimin tuaj.

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Shporta