Si të fshini llogarinë Uber Eats në disa hapa nga PC

Altoparlant inteligjent Echo Dot

Nëse doni të dini se si të fshini llogarinë tuaj Uber Eats, aplikacionin me të cilin mund të porosisni ushqimin ku jetoni, fillimisht duhet të dini se ky proces është i lidhur ngushtë me aplikacionin e udhëtimit Uber, pasi të dy shërbimet përdorin të njëjtin përdorues.

Nga ana e dorëzimit të porosive, është e mundur që ata të kenë deri në dy llogari të ndryshme për të punuar në Uber Eats, sepse kjo kompani ofron mundësinë e punës me dy mjete dërgese: motoçikleta dhe biçikleta.

Dallimet midis Uber dhe Uber Eats

Nëse përqendrohemi në llogarinë që mund të marrin përdoruesit e zakonshëm që synojnë të përdorin njërin prej shërbimeve (për të udhëtuar ose për të porositur ushqim), nuk ka asnjë ndryshim. Për këtë lloj përdoruesi, fshirja e llogarisë Uber Eats është e ngjashme me fshirjen e llogarisë Uber.

Platforma e kompanisë Uber nuk bën asnjë diferencim midis llogarive të dy shërbimeve të saj të ndryshme, megjithëse ka dy aplikacione të veçanta për to. Kjo do të thotë që nëse dëshironi të përdorni Uber Eats, do t'ju duhet të keni krijuar më parë një llogari me Uber, shërbimin e udhëtimit.

Pika negative e lidhjes së të dy llogarive në këtë mënyrë është se nëse një përdorues dëshiron të anulojë llogarinë Uber Eats, në mënyrë të pashmangshme edhe llogaria Uber do të anulohet.

Duke pasur parasysh këtë skenar disi të kufizuar për përdoruesin, zgjidhja më e mirë për të fshirë llogarinë Uber Eats, por për të vazhduar të keni llogarinë Uber është të çinstaloni aplikacionin e ushqimit nga pajisja dhe të mos përdorni përsëri shërbimin e përmendur.

Nga ana tjetër, për personat që janë përgjegjës për dërgesat (punëtorët), procesi i fshirjes së llogarisë Uber Eats është i ndryshëm. Drejtuesit që tashmë përdorin aplikacionin e udhëtimit për punë këshillohen të aktivizojnë shërbimin Uber Eats në të njëjtën llogari, megjithëse mund të krijojnë gjithashtu një llogari të veçantë.

Shpjegimi për këtë është se Uber Eats nuk punon vetëm me njerëz të dërgesave që tashmë punojnë si shoferë Uber, por përfshin gjithashtu punëtorë që janë përgjegjës për transportin e porosive në biçikletat ose motoçikletat e tyre.

Si të fshini një llogari Uber Eats

Në çdo rast, procesi për të anuluar llogarinë Uber Eats është i njëjtë me atë të përdorur për t'u çregjistruar nga Uber:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Nëse nuk mund ta hiqni atë, do t'ju duhet të futni lidhjen e mëposhtme dhe të plotësoni formularin:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Shënim: duhet të identifikoheni me llogarinë tuaj në mënyrë që të plotësoni dhe dorëzoni formularin.

Pasi të përfundojë procesi, Uber do t'i ruajë të gjitha të dhënat e llogarisë për 30 ditë, në mënyrë që nëse përdoruesi pendohet që e ka fshirë, të mund të përdorë përsëri llogarinë e tij. Pas kësaj kohe, ajo do të fshihet përgjithmonë dhe do të jetë e pamundur ta rikuperoni atë. Pra, mendoni me kujdes nëse vërtet dëshironi të fshini llogarinë Uber Eats.

Tags:

Tommy Banks
Ne do të jemi të lumtur të dëgjojmë atë që mendoni

lini një përgjigje

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Aktivizo regjistrimin në cilësime - të përgjithshme
Shporta