Cookies Politika

Në përputhje me nenin 22 të ligjit 34/2002, datë 11 korrik, për shërbimet e shoqërisë së informacionit dhe tregtisë elektronike (LSSI), në lidhje me Rregulloren (BE) 2016/679 të Parlamentit Evropian dhe të Këshillit, datë 27 Prill. , 2016, Mbrojtja e Përgjithshme e të Dhënave (RGPD) dhe Ligji Organik 3/2018, i datës 5 Dhjetor, për Mbrojtjen e të Dhënave dhe garantimin e të Drejtave Dixhitale (LOPDGDD), Pronari vë në dispozicion të përdoruesve Politikën për mbledhjen dhe trajtimin e cookies në faqen e internetit .

Çfarë janë Cookies

Një Cookie është një skedar që shkarkohet në kompjuterin tuaj kur hyni në faqe të caktuara ueb. Cookies lejojnë një faqe interneti, ndër të tjera, të ruajë dhe të marrë informacion në lidhje me zakonet tuaja të shfletimit dhe në varësi të informacionit që ato përmbajnë dhe mënyrës se si e përdorni kompjuterin tuaj, ato mund të përdoren për t'ju identifikuar.

Cookies të përdorura në faqen e internetit

Cookies të përdorura nga faqja e internetit https://www.tecnobreak.com klasifikohen më poshtë:

Sipas subjektit që i administron

Cookies propias: Son aquellas enviadas y gestionadas directamente por el Titular.
Cookies de terceros: Son aquellas que se envían al Usuario desde un dominio ajeno al Titular.

Sipas qëllimit të saj

Cookies técnicas: Son aquellas que permiten a los usuarios registrados navegar a través del sitio Web, del área restringida y a utilizar sus diferentes funciones, como por ejemplo, el sistema de comentarios o el buscador.
Cookies de personalización: Son aquellas que permiten a los usuarios acceder al Servicio con algunas características de carácter general predefinidas en función de una serie de criterios establecidos por el Usuario como, por ejemplo, el idioma o el tipo de navegador a través del cual se conecta a este sitio Web.
Cookies de análisis o medición: Son aquellas que, bien tratadas por el sitio Web o por terceros, permiten cuantificar el número de usuarios y así realizar la medición y análisis estadístico de la utilización que hacen los usuarios del sitio Web. Para ello se analiza la navegación que realizas en este sitio Web con el fin de mejorarlo.
Cookies de publicidad comportamental: Son aquellas que, bien tratadas por el sitio Web o por terceros, almacenan información del comportamiento de los usuarios obtenida a través de la observación continuada de sus hábitos de navegación, lo que permite desarrollar un perfil específico para mostrar publicidad en función del mismo.
Cookies sociales: Son establecidas por las plataformas de redes sociales para permitir a los usuarios compartir contenido con sus amigos y redes.
Cookies de afiliados: Son aquellas que permiten hacer un seguimiento de las visitas procedentes de otras webs, con las que el Titular tiene un contrato de afiliación.

Sipas kohëzgjatjes së tij

Cookies de sesión: Son aquellas diseñadas para recabar y almacenar datos mientras el Usuario accede al sitio Web.
Cookies persistentes: Son aquellas en las que los datos siguen almacenados en el terminal del Usuario y pueden ser accedidos y tratados durante un período definido por el responsable de la cookie.

Lista e cookie-ve të përdorura

Kjo faqe interneti mund të instalojë cookie-t e mëposhtme:

Cookies teknike

wp-settings-{user_id}: Cookie técnica que se usa para mantener la configuración del Usuario en el escritorio de WordPress (/wp-admin). Es persistente y tiene una duración de 1 año.
hasConsent: Cookie técnica que almacena el consentimiento del Usuario. Es persistente y tiene una duración de 1 año.

Cookies të analizës ose matjes

_ga: Cookie Analítica que habilita la función de control de visitas únicas. Es persistente y tiene una duración de 2 años.
_gat: Cookie Analítica para limitar el número de solicitudes. Su ámbito es la sesión y tiene una duración de 1 minuto.
_gid: Cookie Analítica para distinguir usuarios. Su ámbito es la sesión y tiene una duración de 24 horas.

Informacion shtese:

Google Analytics puede instalar otras cookies según el documento Uso de las cookies de Google Analytics en sitios web que puede consultar en este enlace.
Para dejar de recibir publicidad personalizada de Google puede inhabilitar la personalización de anuncios mediante la configuración de anuncios de Google cuyas instrucciones puede consultar en este enlace.

biskota sociale

El sitio Web incluye otras funcionalidades proporcionadas por servicios de terceros y redes sociales para mejorar la experiencia de los visitantes. Puede compartir el contenido en sus redes sociales como Facebook, Twitter, Instagram, Vimeo o YouTube con los botones incluidos a tal efecto o con las herramientas para compartir propias de las redes sociales. Como resultado, estos servicios pueden instalar cookies y utilizarlas para rastrear su actividad online. El Titular no tiene control directo sobre la información recopilada por estas cookies.

Cookies Filialin

El Titular participa en el Programa de Afiliados de Amazon EU. Amazon y otros anunciantes pueden instalar cookies en su equipo que sirven para obtener información, ofrecerle anuncios, mostrar contenido basado en sus intereses o para hacer un seguimiento de su navegación, guardando la información de afiliado por si realiza una compra en las siguientes 24 horas.

Encontrará más información en:
    Programa de afiliados de Amazon.
    Aviso sobre publicidad basada en los intereses del usuario.

Faqja e internetit mund të instalojë cookie të tjera:

wp-kursim-post
_ga
_gid
wordpress_test_cookie
tk_ai
ka Pëlqim
ka Pëlqime
wp-settings- *

Pranimi ose refuzimi i instalimit të cookies

Pronari shfaq informacion në lidhje me politikën e tij të cookie-ve në banderolin e skedarëve të aksesueshëm në të gjitha faqet e faqes së internetit. Banneri i cookie-ve shfaq informacion thelbësor në lidhje me përpunimin e të dhënave dhe lejon Përdoruesin të kryejë veprimet e mëposhtme:

Aceptar o rechazar la instalación de cookies, o retirar el consentimiento previamente otorgado.
Cambiar las preferencias de cookies desde la página Personalizar Cookies, a la que puede acceder desde el Aviso de Cookies o desde la página de Personalizar Cookies.
Obtener información adicional en la página de Política de Cookies.

Fshirja e cookies

Ju mund të pranoni, bllokoni ose fshini skedarët e personalizimit të instaluar në kompjuterin tuaj duke konfiguruar opsionet e shfletuesit tuaj, por mbani në mend se një pjesë e faqes nuk do të funksionojë siç duhet ose se disa nga funksionet e saj nuk do të jenë të disponueshme ose do të kenë gabime.

Në lidhjet e mëposhtme do të gjeni udhëzime për të aktivizuar ose çaktivizuar cookie-t në shfletuesit më të zakonshëm.

Firefox
Google Chrome
Internet Explorer
Microsoft Edge
Safari

Përpunimi i të Dhënave Personale

Pronari është përgjegjës për përpunimin e të dhënave personale të përdoruesit. Ju mund të konsultoni të gjitha informacionet në lidhje me përpunimin e të dhënave personale të mbledhura nga Pronari në faqen e Politikës së Privatësisë.

kontakt

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë Politikë të Cookies ose dëshironi të bëni ndonjë koment në lidhje me këtë faqe interneti, mund të dërgoni një mesazh në adresën e emailit: contacto@tecnobreak.com
Në web https://www.tecnobreak.com ne përdorim cookie për të lehtësuar marrëdhënien e vizitorëve me përmbajtjen tonë dhe për të na lejuar të përpilojmë statistika për vizitorët që marrim. Në përputhje me Direktivën 2009/136/CE, të zhvilluar në sistemi ligjor Nga seksioni i dytë i nenit 22 të Ligjit për Shërbimet e Shoqërisë së Informacionit, duke ndjekur udhëzimet e Agjencisë Spanjolle për Mbrojtjen e të Dhënave, ne vazhdojmë t'ju informojmë në detaje për përdorimin e faqes sonë të internetit.

Cookies janë skedarë të vegjël që regjistrohen në shfletuesin e përdorur nga çdo vizitor i faqes sonë të internetit, në mënyrë që serveri të mund të kujtojë vizitën e atij përdoruesi më vonë kur ai të hyjë përsëri në përmbajtjen tonë.

Ky informacion nuk zbulon identitetin tuaj, ose ndonjë të dhënë personale, as nuk akseson përmbajtjen e ruajtur në kompjuterin tuaj, por lejon sistemin tonë t'ju identifikojë si një përdorues specifik që ka vizituar më parë faqen e internetit, ka parë faqe të caktuara, etj. dhe gjithashtu ju lejon të ruani preferencat tuaja personale dhe informacionin teknik si vizitat e bëra ose faqet specifike që vizitoni.

Qëllimi i cookie-ve është t'i sigurojë Përdoruesit akses më të shpejtë në Shërbimet e zgjedhura.

Nëse nuk dëshironi që kukit të ruhen në shfletuesin tuaj ose preferoni të merrni informacion sa herë që një skedar kërkon instalim, mund të konfiguroni opsionet tuaja të shfletimit për ta bërë këtë. Shumica e shfletuesve lejojnë menaxhimin e cookies në 3 mënyra të ndryshme:

Las cookies son siempre rechazadas;
El navegador pregunta si el usuario desea instalar cada cookie;
Las cookies son siempre aceptadas;

Shfletuesi juaj mund të përfshijë gjithashtu aftësinë për të zgjedhur në detaje cookies që dëshironi të instalohen në kompjuterin tuaj. Në mënyrë të veçantë, përdoruesi normalisht mund të pranojë cilindo nga opsionet e mëposhtme:

rechazar las cookies de determinados dominios;
rechazar las cookies de terceros;
aceptar cookies como no persistentes (se eliminan cuando el navegador se cierra);
permitir al servidor crear cookies para un dominio diferente.

Për të lejuar, njohur, bllokuar ose fshirë skedarët e personalizimit të instaluar në kompjuterin tuaj, mund ta bëni këtë duke konfiguruar opsionet e shfletuesit të instaluar në kompjuterin tuaj.

Ju mund të gjeni informacione se si të konfiguroni shfletuesit më të përdorur në vendndodhjet e mëposhtme:

Internet Explorer: Herramientas -> Opciones de Internet -> Privacidad -> Configuración. Para más información, puede consultar el soporte de Microsoft o la Ayuda del navegador.
Firefox: Herramientas -> Opciones -> Privacidad -> Historial -> Configuración Personalizada. Para más información, puede consultar el soporte de Mozilla o la Ayuda del navegador.
Chrome: Configuración -> Mostrar opciones avanzadas -> Privacidad -> Configuración de contenido. Para más información, puede consultar el soporte de Google o la Ayuda del navegador.
Safari: Preferencias -> Seguridad. Para más información, puede consultar el soporte de Apple o la Ayuda del navegador.

Në lidhje me cookie-t e palëve të treta, domethënë ato që janë të jashtme në faqen tonë të internetit, ne nuk mund të mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e politikave të privatësisë që ato përfshijnë, kështu që informacioni që ne ofrojmë është gjithmonë duke iu referuar burimit.

Më poshtë ju informojmë në detaje rreth cookies që mund të instalohen nga faqja jonë e internetit. Në varësi të shfletimit tuaj, të gjitha ose vetëm disa prej tyre mund të instalohen.
Emri Kategoria Përshkrimi Kohëzgjatja e pronës
Analiza ga Përdoret për të dalluar përdoruesit. Palët e treta 2 vjet _gid Analiza Përdoret për të dalluar përdoruesit. Palët e treta 24 orë wordpress Funksionaliteti Ai aktivizohet gjatë identifikimit dhe ruan detajet e vërtetimit. vet 1 vit
Funksionaliteti wordpress_logged_in_ Aktivizohet gjatë identifikimit dhe ruan detajet e vërtetimit. vet 1 vit
Funksionaliteti wordpress_test_cookie Ai aktivizohet gjatë identifikimit dhe ruan detajet e vërtetimit. vet 1 vit
wp-settings- Funksionaliteti Përdoret për të personalizuar ndërfaqen e përdoruesit. vet 1 vit
wp-settings-time- Funksionaliteti Përdoret për të personalizuar ndërfaqen e përdoruesit. Vetë Fundi i seancës
Funksionaliteti i catAccCookies Përmban një kod për të verifikuar që politika e cookie-ve është pranuar. Vetë 1 ditë
Funksionaliteti wp-saving-post Përdoret për të personalizuar ndërfaqen e përdoruesit. Palët e treta Ne nuk e dimë origjinën e cookie-t
Funksionaliteti poptin_user_id Përdoret për të personalizuar ndërfaqen e përdoruesit. Palët e treta Ne nuk e dimë origjinën e cookie-t
viewed_cookie_policy Funksionaliteti Ne nuk e dimë origjinën e cookie-t Palë të treta Ne nuk e dimë origjinën e cookie-t
Funksionaliteti poptin_old_user Përdoret për të personalizuar ndërfaqen e përdoruesit. Palët e treta Ne nuk e dimë origjinën e cookie-t
Funksionaliteti poptin_session Përdoret për të personalizuar ndërfaqen e përdoruesit. Palët e treta Ne nuk e dimë origjinën e cookie-t

Kjo politikë e cookies mund të modifikohet bazuar në kërkesat legjislative ose rregullatore, ose me qëllim që të përshtatet politika e përmendur me udhëzimet e lëshuara nga Agjencia Spanjolle për Mbrojtjen e të Dhënave, prandaj Përdoruesit këshillohen ta vizitojnë atë periodikisht.

Kur ndodhin ndryshime të rëndësishme në këtë Politikë të Cookies, Përdoruesit do të njoftohen ose nëpërmjet faqes së internetit ose me email për përdoruesit e regjistruar.

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Shporta