Politika e privatësisë

Në TecnoBreak Inc., e aksesueshme nga https://www.tecnobreak.com, një nga prioritetet tona kryesore është privatësia e vizitorëve tanë. Ky dokument i Politikës së Privatësisë përmban llojet e informacionit që mblidhen dhe regjistrohen nga TecnoBreak Inc. dhe mënyrën se si ne e përdorim atë.

Nëse keni pyetje shtesë ose keni nevojë për më shumë informacion në lidhje me Politikën tonë të Privatësisë, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.

Kjo politikë e privatësisë zbatohet vetëm për aktivitetet tona në internet dhe është e vlefshme për vizitorët e faqes sonë të internetit në lidhje me informacionin që ata ndajnë dhe/ose mbledhin në TecnoBreak Inc. Kjo politikë nuk zbatohet për asnjë informacion të mbledhur jashtë internetit ose përmes kanaleve të tjera përveç këtij faqe interneti. Politika jonë e privatësisë u krijua me ndihmën e gjeneratorit të politikave të privatësisë TecnoBreak-Tools.

pëlqim

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni Politikën tonë të Privatësisë dhe pranoni kushtet e saj.

Informacioni që mbledhim

Informacioni personal që ju kërkohet të jepni, dhe arsyet pse ju kërkohet t'i jepni ato, do t'ju bëhen të qarta në kohën kur ne ju kërkojmë të jepni informacionin tuaj personal.

Nëse na kontaktoni drejtpërdrejt, ne mund të marrim informacion shtesë rreth jush, si emrin, adresën e emailit, numrin e telefonit, përmbajtjen e mesazhit dhe/ose bashkëngjitjet që na dërgoni dhe çdo informacion tjetër që na dërgoni. vendosni të jepni.

Kur regjistroheni për një llogari, ne mund të kërkojmë informacionin tuaj të kontaktit, duke përfshirë gjëra të tilla si emri, emri i kompanisë, adresa, adresa e emailit dhe numri i telefonit.

Si e përdorim informacionin tuaj

Ne përdorim informacionin që mbledhim në mënyra të ndryshme, duke përfshirë:

Proporcionar, operar y mantener nuestro sitio web
Mejorar, personalizar y ampliar nuestro sitio web
Comprender y analizar el uso que usted hace de nuestro sitio web
Desarrollar nuevos productos, servicios, características y funcionalidades
Comunicarnos con usted, ya sea directamente o a través de uno de nuestros socios, incluso para el servicio de atención al cliente, para proporcionarle actualizaciones y otra información relacionada con el sitio web, y para fines de marketing y promoción
Enviarle correos electrónicos
Encontrar y prevenir el fraude

skedarët e regjistrit

TecnoBreak Inc. ndjek një procedurë standarde për përdorimin e skedarëve log. Këta skedarë regjistrojnë vizitorët kur vizitojnë faqet e internetit. Të gjitha kompanitë pritëse e bëjnë këtë dhe është pjesë e analizës së shërbimeve të pritjes. Informacioni i mbledhur nga skedarët e regjistrave përfshin adresat e Protokollit të Internetit (IP), llojin e shfletuesit, Ofruesin e Shërbimit të Internetit (ISP), datën dhe kohën, faqet referuese/dalëse dhe mundësisht numrin e klikimeve. Këto të dhëna nuk janë të lidhura me asnjë informacion që lejon identifikimin personal. Qëllimi i informacionit është të analizojë tendencat, të administrojë sitin, të gjurmojë lëvizjen e përdoruesve nëpër uebfaqe dhe të mbledhë informacion demografik.

Cookies dhe fenerët e uebit

Si çdo uebsajt tjetër, TecnoBreak Inc. përdor "cookies". Këto cookie përdoren për të ruajtur informacione duke përfshirë preferencat e vizitorëve dhe faqet e internetit që vizitori ka aksesuar ose ka vizituar. Informacioni përdoret për të optimizuar përvojën e përdoruesit duke personalizuar përmbajtjen e faqes sonë të internetit bazuar në llojin e shfletuesit të vizitorëve dhe/ose informacione të tjera.

Kuki Google DoubleClick DART

Google është një nga ofruesit e palëve të treta në faqen tonë. Ai përdor gjithashtu skedarë cookie, të njohura si skedarë DART, për të shërbyer reklama për vizitorët e faqes sonë bazuar në vizitën e tyre në www.website.com dhe faqe të tjera të internetit. Megjithatë, vizitorët mund të heqin dorë nga përdorimi i skedarëve DART duke vizituar politikën e privatësisë së rrjetit të reklamave dhe përmbajtjes së Google në URL-në e mëposhtme – https://policies.google.com/technologies/ads

Partnerët tanë reklamues

Disa nga reklamuesit në faqen tonë mund të përdorin cookie dhe web beacons. Partnerët tanë reklamues janë renditur më poshtë. Secili prej partnerëve tanë reklamues ka politikën e vet të privatësisë për politikat e tij mbi të dhënat e përdoruesit. Për akses të lehtë, ne i kemi lidhur më poshtë politikat e tyre të privatësisë.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Politikat e privatësisë së partnerëve reklamues

Ju mund t'i referoheni kësaj liste për të gjetur Politikën e Privatësisë së secilit prej partnerëve reklamues të TecnoBreak Inc.

Serverët ose rrjetet e reklamave të palëve të treta përdorin teknologji të tilla si cookies, JavaScript ose Web Beacons që përdoren në reklamat dhe lidhjet përkatëse që shfaqen në TecnoBreak Inc. dhe që dërgohen drejtpërdrejt në shfletuesin e përdoruesit. Kur kjo ndodh, ata marrin automatikisht adresën tuaj IP. Këto teknologji përdoren për të matur efektivitetin e fushatave të tyre reklamuese dhe/ose për të personalizuar përmbajtjen reklamuese që shihni në faqet e internetit që vizitoni.

Ju lutemi vini re se TecnoBreak Inc. nuk ka akses ose kontroll mbi këto skedarë kuki të cilat përdoren nga reklamues të palëve të treta.

Politikat e privatësisë së palëve të treta

Politika e privatësisë e TecnoBreak Inc. nuk zbatohet për reklamuesit ose faqet e internetit të tjera. Prandaj, ne ju këshillojmë të konsultoni politikat përkatëse të privatësisë së këtyre serverëve të reklamave të palëve të treta për informacion më të detajuar. Kjo mund të përfshijë praktikat dhe udhëzimet e tyre se si të tërhiqeni nga disa opsione.

Ju mund të zgjidhni të çaktivizoni cookies përmes opsioneve individuale të shfletuesit tuaj. Informacione më të detajuara mbi menaxhimin e cookie-ve me shfletues të veçantë ueb mund të gjenden në faqet e internetit përkatëse të shfletuesve.

Të drejtat e privatësisë CCPA (Mos i shit të dhënat e mia personale)

Sipas CCPA, ndër të drejtat e tjera, konsumatorët e Kalifornisë kanë të drejtë të:

Kërkoni që një biznes që mbledh të dhëna personale nga një konsumator të zbulojë kategoritë dhe të dhënat personale specifike që biznesi ka mbledhur për konsumatorët.

Kërkoni që një biznesi të fshijë çdo të dhënë personale për konsumatorin që ka mbledhur.

Kërkoni që një kompani që shet të dhënat personale të një konsumatori të mos i shesë ato.

Nëse bëni një kërkesë, ne kemi një muaj kohë për t'ju përgjigjur. Nëse dëshironi të ushtroni ndonjë nga këto të drejta, ju lutemi na kontaktoni.

Të drejtat e mbrojtjes së të dhënave GDPR

Ne duam të sigurohemi që ju jeni të vetëdijshëm për të gjitha të drejtat tuaja për mbrojtjen e të dhënave. Çdo përdorues ka të drejtën e mëposhtme:

E drejta e aksesit: Ju keni të drejtë të kërkoni kopje të të dhënave tuaja personale. Ne mund t'ju paguajmë një tarifë të vogël për këtë shërbim.

E drejta e korrigjimit – Ju keni të drejtë të kërkoni që ne të korrigjojmë çdo informacion që ju besoni se është i pasaktë. Ju gjithashtu keni të drejtë të kërkoni që ne të plotësojmë informacionin që ju besoni se është i paplotë.

E drejta e fshirjes – Ju keni të drejtë të kërkoni që ne të fshijmë të dhënat tuaja personale, në kushte të caktuara.

E drejta për të kufizuar përpunimin: Ju keni të drejtë të kërkoni që ne të kufizojmë përpunimin e të dhënave tuaja personale, në kushte të caktuara.

E drejta për të kundërshtuar përpunimin: ju keni të drejtë të kundërshtoni përpunimin e të dhënave tuaja personale, në kushte të caktuara.

E drejta për transportueshmëri të të dhënave – Ju keni të drejtë të kërkoni që ne t'i transferojmë të dhënat që kemi mbledhur te një organizatë tjetër, ose drejtpërdrejt te ju, në kushte të caktuara.

Nëse bëni një kërkesë, ne kemi një muaj kohë për t'ju përgjigjur. Nëse dëshironi të ushtroni ndonjë nga këto të drejta, ju lutemi na kontaktoni.

informacion për fëmijët

Një pjesë tjetër e prioritetit tonë është shtimi i mbrojtjes së fëmijëve gjatë përdorimit të internetit. Ne inkurajojmë prindërit dhe kujdestarët të vëzhgojnë, të marrin pjesë dhe/ose të monitorojnë dhe drejtojnë aktivitetin tuaj në internet.

TecnoBreak Inc. nuk mbledh me vetëdije asnjë informacion personal të identifikueshëm nga fëmijët nën moshën 13 vjeç. Nëse besoni se fëmija juaj ka dhënë këtë lloj informacioni në faqen tonë të internetit, ju rekomandojmë fuqimisht që të na kontaktoni menjëherë dhe ne do të bëjmë çmos për ta hequr menjëherë një informacion të tillë nga të dhënat tona.

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Shporta