Ofertat e teknologjisë

Probleme me Instagramin? Këtu ju tregojmë zgjidhjet

Instagram u krijua në 2010 nga spanjolli Mike Krueger dhe miku i tij amerikan Kevin Systrom. Aktualisht, rrjeti social është një sukses në të gjithë botën dhe tashmë ka më shumë se 300 milionë përdorues aktivë.

Në këtë artikull, ne do të paraqesim problemet më të zakonshme të Instagram dhe zgjidhjet e tij përkatëse. Shikoni udhëzuesin tonë të plotë përmes artikullit më poshtë.

Për këtë problem, ne kemi përgatitur një tutorial ekskluziv. Hyni duke klikuar këtu.

By default, Instagram mbaj një kopje të çdo imazhi ose videoje të publikuar në profilin tuaj direkt në galerinë e fotografive në Android. Në rast se aplikacioni nuk po ruan kopjet në pajisje, do të jetë e nevojshme të shkoni te cilësimet e Instagram dhe të aktivizoni lejen për ruajtjen e imazheve dhe videove.

Mbaj mend ruajtja e brendshme është komprometuar në rast se zgjidhni t'i mbani të gjitha kopjet në pajisje.

Ndiqni rrugën: Cilësimet e Instagram -> Cilësimet -> Ruani fotot origjinale dhe Ruani videot pas postimit. Aktivizoni të dyja opsionet. Nëse problemi vazhdon, rinisni aplikacionin multitasking të pajisjes dhe ekzekutoni përsëri procedurën.

Nuk mund ta fshij profilin tim në Instagram

Shumë përdorues nuk e kanë mundësinë të heqin dorë nga profilet e tyre në Instagram direkt përmes aplikacionit. Opsioni "fshij llogarinë" nuk mund të aksesohet përmes aplikacionit celular dhe disponohet vetëm në versionin e uebit.

Vlen të kujtohet se opsioni i disponueshëm në faqen e internetit të Instagram fshin llogarinë përkohësisht dhe jo në mënyrë efektive. Për ta bërë këtë, shkoni në adresën instagram.com dhe shkruani emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj. Pas hyrjes, klikoni mbi emrin tuaj pranë opsionit "dalje" dhe zgjidhni butonin "redakto profilin".

Në opsionin "redakto profilin", gjeni përshkrimin në këndin e poshtëm djathtas për të "çaktivizuar përkohësisht llogarinë time" dhe justifikoni arsyen e përjashtimit në ekranin tjetër. Profili do të qëndrojë aktiv për 90 ditë, dhe një e-mail i dërgohet përdoruesit pas kësaj date që paralajmëron për fshirjen efektive të llogarisë.

Gabim gjatë ndarjes së fotove me rrjetet e tjera sociale

Imazhet e publikuara në Instagram mund të shpërndahen në rrjete të tjera sociale, si Facebook dhe Twitter. Megjithatë, një gabim i panjohur çaktivizon ndarjen përcaktuar nga përdoruesi dhe nuk e luan përmbajtjen njëkohësisht në llogari të tjera të lidhura. Zbuloni më poshtë se si ta zgjidhni këtë problem:

Në Facebook: Shkoni te cilësimet e llogarisë tuaj (shigjeta pranë ikonës së kyçjes në këndin e sipërm djathtas), gjeni menynë "aplikacionet" dhe zgjidhni "x" që shfaqet pranë ikonës së Instagram. Pas kësaj përzgjedhjeje, qasja e Instagramit në Facebook do të jetë e paautorizuar.

Në Twitter: klikoni në imazhin e profilit tuaj dhe zgjidhni opsionin "Cilësimet". Do të shfaqet një ekran i ri dhe duhet të klikoni në "aplikacionet", të kërkoni për Instagram dhe të klikoni në "revokoni aksesin". Pas kësaj përzgjedhjeje, qasja e Instagramit në Twitter do të jetë e paautorizuar.

Kthehuni në Instagram, shkoni te "Cilësimet" e llogarisë tuaj dhe zgjidhni opsionin "Llogaritë e lidhura". Klikoni në ikonën e Facebook ose Twitter dhe jepni sërish akses në shpërndarjen e publikimit duke treguar të dhënat tuaja të hyrjes.

Probleme me hyrjen për shkak të mosrespektimit të kohës së shërbimit

Kushtet e shërbimit nuk lexohen gjithmonë nga përdoruesit, por në disa raste shkelja e disa klauzolave ​​rezulton në çaktivizimi i llogarisë për shkelje të kushteve dhe kushteve të shërbimit.

Prandaj, kur përballeni me vështirësi në hyrje, zgjidhni "Harruar?" dhe rivendosni fjalëkalimin tuaj të hyrjes.

Në rastet e heqjes për përmbajtje të papërshtatshme, Instagram do të përgjigjet me një e-mail automatik që tregon periudhën e çaktivizimit të profilit ose, në raste më të rënda, çaktivizimin e plotë të llogarisë.

Vlen të kujtohet se përdoruesi nuk do të jetë në gjendje të identifikohet me të njëjtin e-mail ose emër përdoruesi në rast të përjashtimit për shkelje të kushteve të shërbimit.

Instagram nuk do të përditësohet në versionin më të fundit

Versioni i Instagram-it ndryshon sipas çdo pajisjeje dhe kjo do të ndikojë në sasinë e burimeve të disponueshme për çdo përdorues.

Disa përdorues mund të mos marrin filtra të rinj ose burime për redaktimin e imazhit për shkak të versionit Android të pranishëm në pajisje.

Ka disa faqe interneti që ofrojnë APK-në e aplikacionit për instalim, siç është rasti me APK Mirror. Mos harroni se performanca e aplikacionit mund të ndikohet në disa raste, përveç faktit që instalimi është në rrezik të vetë përdoruesit.

Mos harroni të kontrolloni në Play Store nëse Instagrami i instaluar në pajisjen tuaj funksionon në versionin më të fundit.

Mund t'ju interesojë:

► Si të fshini një llogari në Instagram

► Si të krijoni një kanal IGTV në Instagram

Imazhet e publikuara me rezolucion të ulët

Mund ta rregulloni manualisht cilësinë e fotove tuaja të publikuara direkt nga Instagram, duke shmangur përpunimin e imazheve me rezolucion të ulët.

Për ta bërë këtë, shkoni te cilësimet e Instagram dhe zgjidhni "Funksionet e përparuara" dhe "Përdorni përpunimin e imazhit me cilësi të lartë", kthehuni prapa dhe mbyllni aplikacionin për shumë detyra në pajisjen tuaj.

Imazhet e ardhshme do të përpunohen me një cilësi më të lartë, megjithatë, konsumi i internetit në celular do të jetë më i madh. Në rast se nuk jeni të interesuar të postoni imazhe me rezolucion të mirë, çaktivizoni këtë funksion.

Tags:

Tommy Banks
Ne do të jemi të lumtur të dëgjojmë atë që mendoni

lini një përgjigje

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Aktivizo regjistrimin në cilësime - të përgjithshme
Shporta