Zgjeruesi i diapazonit WiFi Përmirësimi i sinjalit përforcues 300 Mbps Përsëritës i zgjerimit të diapazonit Wireless-N 2,4G Pika e hyrjes në rrjetin Wi-Fi Konfigurim i lehtë me Antena të integruara me portën LAN Antena interneti kompakte

Ruteri i përforcuesit të sinjalit Wi-Fi Përsëritësi ynë Wi-Fi rrit mbulimin tuaj ekzistues Wi-Fi, zgjeron rrjetin me valë në zona të vështira për t'u arritur. Pastroni zonat e vdekura të WiFi thjesht! Sinjali i kërcimit të dobët ose i prishur, përmirësoni fuqinë e rrjetit, thjesht duhet një përforcues sinjali. Shpejtësia e lartë: Zgjerimi i rrjetit me valë ekziston në zona të vështira për t'u arritur me shpejtësi deri në 300 Mbps, duke krijuar një rrjet me shpejtësi të lartë, me rreze të gjatë dhe të qëndrueshme.
Plug and Play: Lehtë për t'u instaluar dhe përdorur. Projektuar me lëvizshmëri dhe transportueshmëri, vegël e vogël me vlerë të madhe, ideale për përdorim shtëpiak, biznesi dhe udhëtimi. Butoni WPS: Mund të konfigurohet në telefonin/iPhone/tabletin/laptopin/PC tuaj brenda 5 minutave. Thjesht shtypni butonin WPS për enkriptim të sigurt. Mbështet metodat e enkriptimit WEP, WPA, WPA2, WPA/WPA2 për të parandaluar aksesin dhe monitorimin e paautorizuar.
Përputhshmëri e lartë: Porta Ethernet lejon që zgjeruesi të funksionojë si një përshtatës me valë për të lidhur pajisjet me tela, të pajtueshme me pajisjet 802.11n/g/b, funksionon me çdo rrjet me valë, ruter dhe pajisje të aktivizuara Wi-Fi, duke përfshirë Smartphone, iPhone, iPad, Tablet, Laptop, Desktop, Smart TV, TV BOX, etj.
Modaliteti i punës: Modaliteti i përsëritësit për performancë dhe mbulim më të lartë me valë dhe modaliteti AP që krijon një pikë të re aksesi WiFi. Specifikimet: Përsëritësi WiFi është një pajisje e kombinuar e lidhjes së rrjetit me tel/pa tel. Magjistari më i fundit i softuerit për konfigurim të lehtë. Qasje në standardin wireless 802.11n me shpejtësi transmetimi me valë deri në 300 Mbps. Lehtë për të zgjeruar gamën e rrjetit tuaj Wifi, pa u shqetësuar për pengesat ndaj sinjalit Wifi.
Gjithashtu funksionon mirë me produktet e tjera me valë 11b/g dhe 11n. Përmirëson mbulimin me valë në të gjitha rrjetet WLAN. Ofron transmetim deri në 300 Tasbps me 300 Mbps. Mind përputhet me standardin 802.11g (54Mbit/s) dhe 802.11b (11Mbit/s). Temperatura e funksionimit: 0 C~40 C. Temperatura e ruajtjes: 10-70 C. Lagështia relative (operative): 10%~90%, jo kondensuese. Lagështia relative (magazinimi): 10%~90%, jo kondensuese. Mbështet rrjetet WLAN 2.4 GHz.

User Reviews

0.0 nga 5
0
0
0
0
0
Shkruani një përmbledhje

Nuk ka ende komente.

Bëhu i pari që komenton “Rritja e sinjalit të zgjerimit të diapazonit WiFi Boost 300 Mbps Përsëritësi i zgjerimit të diapazonit Wireless-N 2,4G Wi-Fi Pika e Aksesit të Rrjetit Konfigurim i lehtë me Antena të integruara LAN Internet kompakt”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

Zgjeruesi i diapazonit WiFi Përmirësimi i sinjalit përforcues 300 Mbps Përsëritës i zgjerimit të diapazonit Wireless-N 2,4G Pika e hyrjes në rrjetin Wi-Fi Konfigurim i lehtë me Antena të integruara me portën LAN Antena interneti kompakte
Zgjeruesi i diapazonit WiFi Përmirësimi i sinjalit përforcues 300 Mbps Përsëritës i zgjerimit të diapazonit Wireless-N 2,4G Pika e hyrjes në rrjetin Wi-Fi Konfigurim i lehtë me Antena të integruara me portën LAN Antena interneti kompakte

$19,85

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Aktivizo regjistrimin në cilësime - të përgjithshme
Shporta