Përsëritës WiFi BrosTrend AC1200, Përsëritës i rrjetit me bandë të dyfishtë 5 GHz dhe 2.4 GHz, përforcues i sinjalit WiFi dhe zgjatues Wi-Fi, Modaliteti Ap, Butoni WPS, 1 portë Ethernet, Lehtë për t'u instaluar

MBUSHJA WIFI E KUPTUAR – Shtoni gamën Wi-Fi dhe lidhni deri në 20 pajisje Wi-Fi si telefonat inteligjentë, tabletët, laptopët, altoparlantët, kamerat IP, pajisjet IoT, pajisjet Alexa dhe më shumë me këtë përsëritës Wi-Fi
AC1200 WIFI SPEED – Me shpejtësinë e tij të njëkohshme të zgjatur prej 867 Mbps në brezat Wi-Fi 5 GHz dhe 2.4 GHz, mund të shijoni transmetimin online të videove 4K, lojëra me shumë lojtarë, muzikë, etj. Thjesht duhet të lidhni pajisjet tuaja Wi-Fi me rrjetin e zgjeruar të BrosTrend Wi-Fi Booster
KONFIGIMI I LEHTË NË SEKONDA – Shtypni butonin WPS në ruterin tuaj ekzistues dhe ky përforcues Wi-Fi do të zgjasë menjëherë mbulimin e rrjetit tuaj Wi-Fi. LED inteligjent në zgjeruesin Wi-Fi tregon fuqinë e sinjalit me ruterin ekzistues. Zhvendoseni atë në çdo prizë pas konfigurimit fillestar
PATAKTUESHMËRIA UNIVERSAL – Ky përsëritës Wi-Fi me rreze të gjatë zgjeron gamën e rrjetit WLAN të të gjithë ruterave WLAN (standardet me valë 802.11ac/n/g/b/a)
GARANCI 2 VJET PA BREKE – Përfshin gjithashtu mbështetje teknike 24/7. Për të zgjatur sinjalin Wi-Fi në shtëpi, ai ka një portë Ethernet me shpejtësi të lartë. Lidhni një pajisje me tela me Wi-Fi, si TV, PlayStation, Xbox, luajtës Blue-Ray, etj. Mbështet gjithashtu modalitetin Access Point (AP) për të krijuar një rrjet tjetër Wi-Fi AC1200

User Reviews

0.0 nga 5
0
0
0
0
0
Shkruani një përmbledhje

Nuk ka ende komente.

Bëhu i pari që komenton "Përsëritës WiFi BrosTrend AC1200, Përsëritës i rrjetit me bandë të dyfishtë 5 GHz dhe 2.4 GHz, Përforcues i sinjalit WiFi dhe zgjerues Wi-Fi, Modaliteti Ap, Butoni WPS, 1 portë Ethernet, Lehtë për t'u instaluar"

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

Përsëritës WiFi BrosTrend AC1200, Përsëritës i rrjetit me bandë të dyfishtë 5 GHz dhe 2.4 GHz, përforcues i sinjalit WiFi dhe zgjatues Wi-Fi, Modaliteti Ap, Butoni WPS, 1 portë Ethernet, Lehtë për t'u instaluar
Përsëritës WiFi BrosTrend AC1200, Përsëritës i rrjetit me bandë të dyfishtë 5 GHz dhe 2.4 GHz, përforcues i sinjalit WiFi dhe zgjatues Wi-Fi, Modaliteti Ap, Butoni WPS, 1 portë Ethernet, Lehtë për t'u instaluar

$39,49

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Aktivizo regjistrimin në cilësime - të përgjithshme
Shporta