Mercusys MW300RE – Përsëritës WiFi N 300 Mbps, Zgjerues i rrjetit WiFi, Përforcues me valë, 3 antena, Butoni WPS, MIMO, sinjalistikë LED

MODELI I ZGJERIMIT TË Mbulimit - Zgjat sinjalin me valë duke arritur në zona ose zona të vdekura pa mundësinë e lidhjes së kabllove
TRE ANTENA MIMO TË JASHTME – Antenat e jashtme me teknologjinë mimo ndihmojnë në veçimin e mw300re nga zgjatuesit e zakonshëm të rrezes
BUTONI WPS – Zgjero lehtësisht mbulimin me valë me një konfigurim të thjeshtë me dy prekje ose shtypje të butonit wps
MADHËSIA E VOGËL - Madhësia në miniaturë dhe dizajni i lehtë i montimit në mur e bëjnë atë fleksibël për t'u vendosur dhe lëvizur
NDRIÇIMI LED ME SHUMË NGJYRA – Ju ndihmon të gjeni vendndodhjen e duhur për të ofruar gamën më të mirë të Wi-Fi

User Reviews

0.0 nga 5
0
0
0
0
0
Shkruani një përmbledhje

Nuk ka ende komente.

Bëhu i pari që komenton “Mercusys MW300RE – Përsëritës WiFi N 300 Mbps, Zgjerues i rrjetit WiFi, Përforcues me valë, 3 antena, Butoni WPS, MIMO, sinjalistikë LED”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

Mercusys MW300RE – Përsëritës WiFi N 300 Mbps, Zgjerues i rrjetit WiFi, Përforcues me valë, 3 antena, Butoni WPS, MIMO, sinjalistikë LED
Mercusys MW300RE – Përsëritës WiFi N 300 Mbps, Zgjerues i rrjetit WiFi, Përforcues me valë, 3 antena, Butoni WPS, MIMO, sinjalistikë LED

$10,99

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Aktivizo regjistrimin në cilësime - të përgjithshme
Shporta