Përsëritës WiFi 1200 Mbps, Përforcues i sinjalit WiFi me bandë të dyfishtë 2.4 GHz dhe 5 GHz Zgjerues i rrjetit WiFi, me portë Ethernet, WPS, Ap/Përsëritës/Ruter/Modalitet klienti, i pajtueshëm me të gjithë ruterat

❤【Sinjal i qëndrueshëm me frekuencë të dyfishtë】: transmetim i lartë 1200Mbps (5.8GHz 867Mbps ose 2.4GHz 300Mbps) Rrjeti i shpejtë 5G, mund të përdoret për lojëra online, punë dhe video me definicion të lartë pa vonesë; Navigimi dhe muzika në rrjetin 2.4G kanë depërtim më të thellë
❤ 【4 në 1: AP / Përsëritës / Router / Klient】: Mbështet katër mënyra të pikës së hyrjes / përsëritësit / ruterit / klientit për të përmbushur nevojat e ndryshme të përdoruesve. Si një zgjerues Wi-Fi, ai mund të përdoret gjithashtu si një pikë aksesi për të kthyer një rrjet me tel në një rrjet pa tel. Mund të përdoret gjithashtu si një ruter për të dërguar sinjale WiFi në pajisjet e tjera të rrjetit.
❤【4 antena me fitim të lartë】: 4 antena, mund të arrijnë mbulim të plotë 360°, pa zonë të vdekur Wi-Fi. Marrja më e mirë, transmetimi më i mirë dhe mbulimi më i mirë e bëjnë këtë zgjerues të rrezes Wi-Fi më të përshtatshëm për zonat me tela të vështirë dhe të paarritshme.
❤ 【Krahasimi midis 2,4 GHz dhe 5 GHz】 Përsëritësi WiFi me frekuencë të dyfishtë ka aftësinë të zgjedhë automatikisht brezat e frekuencës me cilësi të lartë, duke siguruar një sinjal WiFi të qëndrueshëm dhe të shpejtë në çdo kohë. 2,4 Ghz: depërtim i mirë, distanca e transmetimit është shumë më tepër se 5 Ghz; 5 Ghz: shpejtësia është më e lartë se 2,4 GHz, por shpejtësia e depërtimit nuk është më e lartë se 2,4 GHz, nëse ka ndonjë pengesë midis zgjatuesit dhe pajisjes, shpejtësia do të zvogëlohet përgjysmë.
❤【Përputhshmëri universale dhe siguri e lartë】: Përforcues WiFi me dy breza me portin Gigabit Ethernet, përsëritësi i sinjalit WiFi mund të përdoret si pikë aksesi WiFi. Ky përsëritës WiFi është i pajtueshëm me të gjithë ruterat, duke përfshirë fibra dhe ADSL. E përputhshme me të gjitha standardet 802.11 ac/a/b/g/n për routerin ose gateway. Përsëritësi WiFi mbështet protokollet e sigurisë WPA-PSK WPA2-PSK dhe WPA/WPA2 me valë.

User Reviews

0.0 nga 5
0
0
0
0
0
Shkruani një përmbledhje

Nuk ka ende komente.

Bëhu i pari që komenton “Përsëritës WiFi 1200 Mbps, Përforcues i sinjalit WiFi me bandë të dyfishtë 2.4 GHz dhe Zgjerues i rrjetit WiFi 5 GHz, me portë Ethernet, WPS, Ap/Përsëritës/Ruter/Modalitet klienti, i pajtueshëm me të gjithë ruterat”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

Përsëritës WiFi 1200 Mbps, Përforcues i sinjalit WiFi me bandë të dyfishtë 2.4 GHz dhe 5 GHz Zgjerues i rrjetit WiFi, me portë Ethernet, WPS, Ap/Përsëritës/Ruter/Modalitet klienti, i pajtueshëm me të gjithë ruterat
Përsëritës WiFi 1200 Mbps, Përforcues i sinjalit WiFi me bandë të dyfishtë 2.4 GHz dhe 5 GHz Zgjerues i rrjetit WiFi, me portë Ethernet, WPS, Ap/Përsëritës/Ruter/Modalitet klienti, i pajtueshëm me të gjithë ruterat

$31,95

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Aktivizo regjistrimin në cilësime - të përgjithshme
Shporta