Përsëritës i zgjerimit të rrjetit WiFi Tenda A15 750 Mbps, me bandë të dyfishtë 5 GHz dhe 2.4 GHz, Port Ethernet, Modaliteti AP, 2 antena të brendshme, Treguesi LED, Përforcues me valë i pajtueshëm me modemin dhe ruterin

Bandat 2,4 GHz dhe 5 GHz: Me 2 antena të jashtme, përsëritësi A15 mund të zgjerojë rrjetet WiFi nga 300 Mbps në 2,4 GHz dhe 433 Mbps në 5 GHz njëkohësisht, për të maksimizuar lidhjen e pajisjes celulare dhe për të minimizuar ndërhyrjet
Modaliteti i përsëritësit dhe AP: Zgjeruesi A15 mund të zgjerojë mbulimin WiFi duke lidhur sinjalin WiFi të ruterit në rrjedhën e sipërme dhe lejon që pajisjet me tela të lidhura me portën e tij LAN ta bëjnë atë një AP
Treguesi i sinjalit LED i zgjuar: LED i sinjalit do të tregojë vendndodhjen më të mirë të përsëritësit. Blu: fuqi e mirë e sinjalit; E kuqe: sinjal i dobët; Fikur: nuk ka sinjal
Konfigurimi i lehtë: Përforcuesi A15 mbështet konfigurimin nga pajisjet WiFi si telefonat celularë dhe tabletët. Duhen vetëm 3 hapa për të lidhur përsëritësin tuaj me internetin
E përputhshme me çdo ruter WiFi: Tenda A15 mund të funksionojë mirë me çdo ruter WiFi dhe modem DSL të disponueshëm në treg, duke ju lejuar të shijoni një jetë të zgjuar me lidhje të shpejtë dhe të qëndrueshme në internet
Shërbimi pas shitjes: Nëse keni ndonjë problem me produktet, mos ngurroni të na dërgoni email në support.es@tenda.cn dhe telefononi 34911627141. Ekipi teknik i Tenda do t'ju ofrojë zgjidhje profesionale.

User Reviews

0.0 nga 5
0
0
0
0
0
Shkruani një përmbledhje

Nuk ka ende komente.

Bëhu i pari që komenton "Përsëritës i zgjerimit të rrjetit WiFi Tenda A15 750 Mbps, me brez të dyfishtë 5 GHz dhe 2.4 GHz, Porta Ethernet, Modaliteti AP, 2 antena të brendshme, Treguesi LED, Përforcues me valë i pajtueshëm me modemin dhe ruterin"

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

Përsëritës i zgjerimit të rrjetit WiFi Tenda A15 750 Mbps, me bandë të dyfishtë 5 GHz dhe 2.4 GHz, Port Ethernet, Modaliteti AP, 2 antena të brendshme, Treguesi LED, Përforcues me valë i pajtueshëm me modemin dhe ruterin
Përsëritës i zgjerimit të rrjetit WiFi Tenda A15 750 Mbps, me bandë të dyfishtë 5 GHz dhe 2.4 GHz, Port Ethernet, Modaliteti AP, 2 antena të brendshme, Treguesi LED, Përforcues me valë i pajtueshëm me modemin dhe ruterin

$21,99

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Aktivizo regjistrimin në cilësime - të përgjithshme
Shporta