TP-Link Deco M4 (3-paketë) – Mesh Wi-Fi AC1200, Mbulim deri në 370 m², Përshtatet për apartamente dhe shtëpi shumëkatëshe, mënyra të shumta pune, 2 porta x Gigabit për njësi

-% 94

$1.999,00 $129,00

Mesh Wifi: Zgjidhje me valë me nivele optimale të besueshmërisë: shpërndan një lidhje të shpejtë, të qëndrueshme dhe të pandërprerë Wi-Fi deri në 1167 Mbps
Mbulim i shkallëzuar: Deco M4 ofron një sipërfaqe mbulimi deri në 370 m² (3-paketë); për më shumë mbulim thjesht shtoni një njësi të re në kompletin tuaj
Roaming i vazhdueshëm: Deco do të krijojë një rrjet të unifikuar me një SSID të vetëm, kur lëvizni nëpër shtëpi, njësia optimale do të lidhet gjithmonë pa humbje sinjali; Deco M4 është gjithashtu i pajtueshëm me Deco të tjera
Konfigurim i lehtë: Instaloni aplikacionin deco dhe ndiqni udhëzimet e thjeshta në ekran për të konfiguruar rrjetin; Deco do të kujdeset për gjithçka, duke ju ofruar performancë optimale në siguri të plotë.
Kontrolli prindëror: Aplikacioni Deco ofron gjithashtu kontroll prindëror, cilësime për sigurinë e mirë të fëmijëve tuaj
Funksionim i lehtë: Funksionim i lehtë në App Deco. Tani mund të bllokoni disa faqe interneti, të pezulloni aksesin në internet, të planifikoni kohën e shfletimit në internet, vetëm me një prekje të gishtit
QoS: Nëpërmjet aplikacionit Deco, ju mund t'i caktoni përparësinë e duhur secilit aplikacion, për të ruajtur rrjedhshmërinë edhe në rast të mbingarkesës ose lidhjes së ngadaltë të internetit
PARALAJMËRIM: Nëse keni një internet më shumë se 100 Mbps, për të përfituar nga porta gigabit dhe për të pasur një përvojë optimale, është thelbësore të përgatitni një kabllo rrjeti prej CAT.6 ose më të lartë.

User Reviews

0.0 nga 5
0
0
0
0
0
Shkruani një përmbledhje

Nuk ka ende komente.

Bëhu i pari që komenton “TP-Link Deco M4 (3-paketë) – Mesh Wi-Fi AC1200, mbulim deri në 370 m², i përshtatet apartamenteve dhe shtëpive shumëkatëshe, modalitete shumë-pune, 2 x porta Gigabit për njësi”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

TP-Link Deco M4 (3-paketë) – Mesh Wi-Fi AC1200, Mbulim deri në 370 m², Përshtatet për apartamente dhe shtëpi shumëkatëshe, mënyra të shumta pune, 2 porta x Gigabit për njësi
TP-Link Deco M4 (3-paketë) – Mesh Wi-Fi AC1200, Mbulim deri në 370 m², Përshtatet për apartamente dhe shtëpi shumëkatëshe, mënyra të shumta pune, 2 porta x Gigabit për njësi

$1.999,00 $129,00

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Aktivizo regjistrimin në cilësime - të përgjithshme
Shporta