KIT TP-Link TL-WPA4220 – 2 adaptorë komunikimi të linjës së energjisë (WiFi AV 600 Mbps, Zgjerues, Përsëritës Rrjeti, Përforcues dhe Mbulim Interneti, 3 Porta, Kabëll Ethernet), Ngjyra e Bardhë

Shpejtësia e linjës elektrike deri në 600 Mbit/s mbi linjat ekzistuese të energjisë në përputhje me HomePlug AV, ideale për transmetim të pandërprerë video HD dhe lojëra në internet
Zgjerimi i diapazonit me prekjen e një butoni butoni i klonimit WiFi kopjon cilësimet WLAN të ruterit, për një WLAN të madh dhe lehtësisht të përdorshëm në të gjithë shtëpinë
Porta të shumta LAN për të lidhur si p.sh. konsolat e lojërave, PC dhe televizorët inteligjentë
Çfarë përfshin TL-WPA4220 dhe TL-PA4010 përshtatës Ethernet Powerline, kabllo Ethernet 45 m RJ2, CD, Udhëzues instalimi i shpejtë
Shënim Nëse rrjeti juaj i linjës elektrike nuk ka lidhje interneti, sigurohuni që të gjitha pajisjet tuaja të linjës energjetike të jenë të lidhura në të njëjtin qark; Sigurohuni që LED-et e Powerline në të gjitha pajisjet tuaja Powerline janë ndezur. Nëse jo, çiftoni përsëri pajisjet tuaja. – Pajisjet tuaja duhet të lidhen siç duhet. – Kontrolloni drejtpërdrejt modemin/ruterin tuaj për të parë nëse ka lidhje interneti atje.

User Reviews

0.0 nga 5
0
0
0
0
0
Shkruani një përmbledhje

Nuk ka ende komente.

Bëhu i pari që komenton “KIT TP-Link TL-WPA4220 – 2 adaptorë komunikimi të linjës së energjisë (WiFi AV 600 Mbps, Zgjerues, Përsëritës Rrjeti, Përforcues dhe Mbulim Interneti, 3 Porta, Kabëll Ethernet), Ngjyra e Bardhë”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

KIT TP-Link TL-WPA4220 – 2 adaptorë komunikimi të linjës së energjisë (WiFi AV 600 Mbps, Zgjerues, Përsëritës Rrjeti, Përforcues dhe Mbulim Interneti, 3 Porta, Kabëll Ethernet), Ngjyra e Bardhë
KIT TP-Link TL-WPA4220 – 2 adaptorë komunikimi të linjës së energjisë (WiFi AV 600 Mbps, Zgjerues, Përsëritës Rrjeti, Përforcues dhe Mbulim Interneti, 3 Porta, Kabëll Ethernet), Ngjyra e Bardhë

$46,99

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Aktivizo regjistrimin në cilësime - të përgjithshme
Shporta