Pse fotot në Instagram nuk ruhen në Galeri?

Altoparlant inteligjent Echo Dot

Instagram është një nga aplikacionet më të njohura të mediave sociale në botë, me përdorues që ndajnë foto, video dhe histori në platformë për qëllime komerciale, argëtuese dhe shpërndarje masive. Me kalimin e viteve, ajo është bërë një qendër kulturore që është shtëpia e shumë njerëzve me ndikim.

Ka disa biznese që kanë gjeneruar rritje masive vetëm përmes audiencës së tyre në Instagram. Për raste të ndryshme përdorimi, njerëzit në Instagram shpesh ndiejnë nevojën për të ruajtur fotot e tyre nga platforma në smartfonin e tyre dhe ekziston një mënyrë e thjeshtë për ta bërë këtë.

Ju mund t'i ruani fotot e përbashkëta në profilin tuaj në Instagram në smartphone tuaj me disa hapa të thjeshtë. Fotografia mund të ruhet në Galerinë e telefonit dhe mund të aksesohet në çdo kohë, edhe pa lidhje interneti.

Sidoqoftë, nuk është diçka që funksionon gjithmonë, kështu që është shumë e zakonshme të shohësh disa njerëz që pyesin në forume se si mund ta zgjidhin gabimin kur ruajnë fotot e tyre në Instagram.

Fotot e mia në Instagram nuk ruhen në Galeri

Për të ruajtur fotot e profilit në Instagram në telefonin tuaj, sigurohuni që të keni shkarkuar aplikacionin, të jeni identifikuar dhe të keni një lidhje interneti që funksionon.

Në skedën e profilit tuaj, mund të shihni të gjitha fotot që keni shpërndarë gjatë viteve që keni shpërndarë në Instagram. Përdoruesit mund t'i ruajnë lehtësisht fotot e tyre në Galerinë e telefonit të tyre duke ndjekur hapat e përmendur më poshtë:

  • Futni profilin tuaj dhe goditni tre vijat horizontale në këndin e sipërm të djathtë.
  • Nga atje, trokitni lehtë mbi opsionin "Cilësimet" në fund të menysë.
  • Tjetra, klikoni në opsionin "Llogaria".
  • Zgjidhni "Original Posts" (për përdoruesit e Android) ose zgjidhni "Original Photos" (për përdoruesit e iPhone).
  • Brenda këtij opsioni, klikoni çelësin për "Ruaj fotot e postuara" dhe aktivizoni atë. Përdoruesit e iPhone duhet të aktivizojnë opsionin "Ruaj fotot origjinale".

Përfundim mbi gabimin për të ruajtur fotot në celular

Me këto opsione të aktivizuara, të gjitha fotot që postoni në Instagram do të ruhen gjithashtu në Galerinë (bibliotekën) e telefonit.

Galeria juaj duhet të shfaqë një album të veçantë të quajtur Fotot në Instagram. Kompania vëren se njerëzit që përdorin Instagram në Android mund të shohin një vonesë në shfaqjen e fotove në albumin e fotografive në Instagram të telefonit të tyre.

Tags:

Tommy Banks
Ne do të jemi të lumtur të dëgjojmë atë që mendoni

lini një përgjigje

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Aktivizo regjistrimin në cilësime - të përgjithshme
Shporta