Si të eksportoni një bisedë WhatsApp? Gjeni tani!

Të dish se si të eksportosh një bisedë WhatsApp është shumë e rëndësishme për të shmangur problemet. Dhe më besoni, nëse nuk ju nevojitet ende, një ditë do ta keni. Kur përdorni WhatsApp, mund të zgjidhni funksionin e eksportit të bisedës për të eksportuar një kopje të historisë së bisedave të një bisede, qoftë individuale apo grupore.

Bisedat tuaja në WhatsApp rezervohen automatikisht dhe ruhen çdo ditë në kujtesën e telefonit tuaj. Gjithashtu, mund të eksportoni bisedat tuaja WhatsApp në Google Drive, në varësi të cilësimeve tuaja.

Ka disa opsione për të siguruar që përmbajtja e bisedave tuaja të mos humbasë. Kjo në rast se ka një problem me celularin tuaj ose ju vendosni të blini një tjetër, për shembull. Në këtë postim, ne do të flasim më shumë rreth mënyrës se si të eksportoni një bisedë Whatsapp, si dhe informacione të tjera përkatëse, në mënyrë që të mund ta rezervoni atë në mënyrë të sigurt.

Ndiqe!

SHIKONI OPSIONET E PLANIT CLARO QË JANË MË TË MIRA PËR JU!

Lexo më shumë: Zbuloni planet celulare me WhatsApp të pakufizuar

Rëndësia e kopjimit të bisedave në WhatsApp

Jeni të shqetësuar se si të eksportoni bisedat Whatsapp në mënyrë të sigurt? Mos u shqetësoni, ne do t'ju ndihmojmë. Siç u diskutua më lart, mund të përdorni veçorinë e eksportit të bisedës për të eksportuar një kopje të historisë së bisedave të një bisede.

Në këtë mënyrë, ju mund të dërgoni deri në 10 mijë mesazhe më të fundit. Mund të dërgoni gjithashtu 40.000 mesazhe pa bashkangjitur media gjatë eksportit. Këto kufizime ndodhin sepse emailet kanë një madhësi maksimale të ruajtjes. Email-i është një proces i thjeshtë që do të dërgojë bisedën WhatsApp në kutinë tuaj hyrëse. Megjithatë, ngarkimi mund të marrë pak kohë dhe ndonjëherë skedarët e mëdhenj nuk funksionojnë.

Nëse e çinstaloni WhatsApp-in nga telefoni juaj, por nuk dëshironi të humbni asnjë nga mesazhet tuaja, sigurohuni që të bëni kopje rezervë manuale të bisedave tuaja përpara se ta çinstaloni. Ju gjithashtu mund të rezervoni bisedat tuaja profesionale në WhatsApp ose profilet e biznesit, të cilat mund të shërbejnë si dokumentacion biznesi. Mund ose jo, së bashku me kopjen rezervë, të ruajë skedarë mediash, të tilla si imazhe, GIF, etj., gjatë eksportimit të të dhënave.

Për shumë njerëz, WhatsApp ka luajtur një rol të rëndësishëm në komunikimet tona të përditshme. Nëse mendoni për këtë, ka shumë të ngjarë që të keni të paktën një bisedë që do të thotë shumë për ju dhe që preferoni ta mbani përgjithmonë. Kjo është arsyeja pse në këtë postim do të dini gjithçka se si të ruani një bisedë WhatsApp nga iPhone juaj - iOS ose Android.

📲Për internet nga celulari juaj përfundoni shpejt?

Eja ne Tiempo y lundroni sipas dëshirës!

Si të eksportoni bisedat WhatsApp në iPhone

Eksportimi i të gjithë bisedës suaj WhatsApp me një iPhone është mjaft i lehtë dhe përbëhet nga dy hapa:

 • Së pari, ai përdor veçorinë origjinale të WhatsApp për të krijuar një skedar .zip që përmban të gjithë bisedën tuaj;
 • Më pas mund të zgjidhni cilin aplikacion dëshironi të përdorni për të dërguar skedarin .zip të bisedës tuaj nëpërmjet emailit ose ta ngarkoni direkt në renë kompjuterike.

Për pjesën e dytë, ne kemi sjellë tre opsionet më të zakonshme, të cilat janë:

 • Email përmes iCloud;
 • Ngarkimi në renë kompjuterike në Dropbox;
 • Ngarkimi në renë kompjuterike në Google Drive.

Tani shihni më poshtë opsionet që keni për çdo lloj rezervë dhe avantazhet dhe disavantazhet e tyre:

Email përmes iCloud

Fillimisht, do t'ju duhetnjë llogari emaili iCloud. Ky PAktivizoni iCloud në emailin tuaj, pasi emaili ka të ngjarë të tejkalojë kufirin maksimal të madhësisë për email.

Përfitimet: Është një proces i thjeshtë dhe biseda juaj do të përfundojë në kutinë tuaj hyrëse;

disavantazhet: Biseda mund të marrë pak kohë për t'u ngarkuar. Nëse është shumë i madh, ndonjëherë nuk funksionon (shih zgjidhjen e problemeve);

– Ju duhet t'i shkarkoni bisedat me email pasi lidhja skadon brenda një muaji.

Ngarkimi në renë kompjuterike në Dropbox

Do t'ju duhet një llogari Dropbox. Rast dërgoni një numër të madh bisedash (më shumë se 2 GB), do t'ju duhet një llogari me pagesë dhe aplikacioni Dropbox të instaluar në telefonin tuaj.

Përfitimet: Ky sistem funksionon shumë mirë dhe është shumë i sigurt;

disavantazhet: Është pak më kompleks se opsioni i mëparshëm, veçanërisht nëse dëshironi të shkarkoni ose dërgoni me email skedarin më vonë.

Ngarkimi në renë kompjuterike në Google Drive

Do t'ju duhet një llogari Google Drive dhe aplikacionin Google Drive të instaluar në telefonin tuaj.

Përfitimet: Ky sistem funksionon shumë mirë dhe është i sinkronizuar.

disavantazhet: Ashtu si iCloud, është pak më kompleks se dërgimi me email dhe duhet të jeni të kujdesshëm me të dhënat në proceset e shkëmbimit.

Probleme me eksportimin e bisedave WhatsApp në iOS

Nëse keni ndonjë problem në procesin e eksportit të bisedës WhatsApp në pajisjen tuaj iPhone ose IOS, mos u shqetësoni, ne do t'ju ndihmojmë. Këtu janë problemet më të zakonshme dhe si t'i rregulloni ato:

Nëse emaili juaj është i mbërthyer në kutinë dalëse, kontrolloni që:

 • Lidhja Wi-Fi është e paqëndrueshme;
 • iCloud Drive nuk është i aktivizuar për WhatsApp;
 • Hapësirë ​​e pamjaftueshme për të dhëna.

Pas kryerjes së të gjitha këtyre kontrolleve, zgjidhjet kryesore janë:

 • Sigurohuni që lidhja juaj Wi-Fi të jetë e qëndrueshme;
 • Sigurohuni që iCloud Drive të jetë i aktivizuar për WhatsApp;
 • Mbyllni plotësisht të gjitha aplikacionet e tjera për të lejuar më shumë memorie për procesin;
 • Sigurohuni që të keni hapësirë ​​të mjaftueshme të të dhënave në telefonin tuaj. Nëse keni më pak se 2 GB, ju rekomandojmë të lironi pak memorie.

Si të eksportoni bisedat WhatsApp në sistemin Android

Procesi i rezervimit të Android WhatsApp ka disa kufizime. Kjo për shkak se mënyra e vetme për të eksportuar bisedën është përmes emailit.

Këtu opsionet e ruajtjes në renë kompjuterike të iPhone nuk janë të disponueshme. Kjo e bën të vështirë eksportimin e të gjitha mesazheve dhe mediave tuaja të bisedës. Ekzistojnë dy opsione të disponueshme nëse e eksportoni bisedën tuaj me ose pa skedarë media.

E para është opsioni yeksportimi i bisedave me mediat e LA opsioni i dytë është eksportimi i bisedave asnjë media. Kështu funksionojnë:

Eksportimi i bisedës mediatike

 • Më së shumti dërgohen 10.000 mesazhet e fundit. Megjithatë, nëse keni shumë video ose imazhe, numri i mesazheve të eksportuara mund të jetë shumë më i vogël;
 • WhatsApp krijon një "paketë" me skedarët më të fundit të medias dhe tekstit. Së pari do të vendosë skedarët dhe mesazhet më të fundit të medias, më pas do të ndalojë kur të jenë paketuar rreth 18 MB të dhëna;
 • Nëse keni shumë video në bisedën tuaj, mund të nënkuptojë se keni dy ose tre video, disa foto dhe vetëm një javë bisedë.

Nëse keni shumë foto, mund të eksportoni 50-75 foto dhe disa muaj bisedë. Nëse nuk keni shumë skedarë media, mund të eksportoni maksimum 10.000 mesazhe me këtë sistem.

Eksporti i bisedave pa përmbajtje mediatike

 • Dërgohen më së shumti 40.000 mesazhet e fundit;
 • Dërgoni një email me një skedar teksti që përmban maksimum 40 mijë mesazhe;
 • Fatkeqësisht, në skedarin e tekstit do të gjeni vetëm një shënim në të cilin nuk është eksportuar asnjë imazh, video ose shënim audio.

Probleme me eksportimin e bisedave WhatsApp në Android

Disa nga problemet kryesore në këtë lloj eksporti të dhënash janë:

 • Emaili nuk vjen: Ndonjëherë emailet ngecin në kutinë dalëse dhe nuk dërgohen. Zgjidhja kryesore për këtë problem është të hapni aplikacionin tuaj të postës elektronike dhe të shkoni në kutinë tuaj dalëse. Provoni të rifreskoni dosjen për të detyruar aplikacionin të përpiqet të dërgojë përsëri mesazhin. Mos e mbyllni aplikacionin derisa të dorëzohet;
 • Kufizimet e WhatsApp për Android: ky opsion nuk ju ndihmon shumë, pasi shumica e asaj që dëshironi të ruani nuk eksportohet. Zgjidhja kryesore për këtë problem është kërkimi i funksioneve në programet e palëve të treta. Ka shumë aplikacione që mund t'ju ndihmojnë me ruajtjen ose kopjen rezervë, duke ju mësuar hap pas hapi se si të eksportoni bisedat Whatsapp në sistemin tuaj Android.

KONTROLLONI PLANET MË TË MIRA TË TIM PËR TELEFONIN TUAJ

Lexoni gjithashtu: Planet më të mira të telefonit celular për familjen: balanconi faturat tuaja

Eksportojeni bisedën tuaj WhatsApp tani!

Epo, tani ju e dini se si të eksportoni një bisedë WhatsApp në pajisjet tuaja iOS ose Android. Një burim praktik dhe i thjeshtë për ju që dëshironi ose keni nevojë të ruani biseda të caktuara. Përveç kësaj, sigurisht, për të mos humbur fotot ose videot që janë ruajtur në aplikacionin tuaj të mesazheve.

❌Mjaft të jesh pa internet!

Në TIM, ju lundroni sipas dëshirës dhe ka një sërë avantazhesh unike.

Kështu që tani është koha për të zgjedhur rrugën më të mirë dhe për të zgjidhur problemet e mundshme që shfaqen në mënyrë që gjithçka të shkojë sa më mirë. Në këtë mënyrë, ju do të jeni në gjendje të bëni kopje rezervë pa probleme.

Mos harroni të kontrolloni gjithmonë blogun tonë për të zbuluar se çfarë ka të re në botën e teknologjisë dhe komunikimit. Deri në përmbajtjen e radhës!

https://tecnobreak.com/blog/exportar-conversa-do-whatsapp/

Tommy Banks
Ne do të jemi të lumtur të dëgjojmë atë që mendoni

lini një përgjigje

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Aktivizo regjistrimin në cilësime - të përgjithshme
Shporta