Si të fshehni kamerën me vrima në Samsung Galaxy S10 [2 Metoda]

Vë bast që e dini se...

Kamera e përparme e Samsung Galaxy S10 ka dy (2) dizajne.

Ndryshimi?

Në kamerën Galaxy 10+ prerja është më e gjatë për shkak të kamerës së dyfishtë dhe në S10 dhe S10E është një prerje rrethore e vrimës. Me këtë dizajn, Samsung bëri të mundur që të ketë një kornizë të hollë dhe pa nivel. Anasjelltas, jo të gjithë njerëzve u pëlqente vrima e goditjes së kamerës së përparme; disa njerëz duan ta fshehin atë.

2 metoda për të fshehur vrimën e kamerës Galaxy S10

Metoda 1: Aktivizimi i veçorisë Hide Camera në Galaxy S10 tuaj

Disa njerëz mund të mos jenë të vetëdijshëm për këtë veçori në telefonat e tyre Galaxy S10, por ju mund të fshehni vrimën e goditjes për kamerën e përparme duke aktivizuar Hide Camera dhe korniza e telefonit tuaj do të jetë e trashë, duke e bërë ekranin tuaj të duket më i vogël. .

Hapi 1: Shkoni te Settings

Galaxy_S10_Cilësimet
settings

Hapi 2: Kliko Shfaq

Galaxy_S10_Cilësimet_2
Monitor

Hapi 3 – Klikoni Aplikacionet me ekran të plotë

Galaxy_S10_Display
aplikacionet me ekran të plotë

Hapi 4 – Klikoni në Cilësimet e Avancuara të vendosura në këndin e sipërm djathtas

Galaxy_S10_Cilësimet_Advanced
Cilësimet e përparuara

Hapi 5: Aktivizo "Fshih kamerën e përparme"

Galaxy_S10_Settings_Hide_Camera
fsheh kamerën e përparme

Ekrani juaj do të duket kështu

Galaxy_S10_Hide_Camera_Hole_Punch
Fshih modalitetin ON të kamerës së përparme

Mirupafshim vrima për kamerën e përparme, përshëndetje një kornizë më e trashë sipër. Ju lutemi vini re se kjo do të ndikojë në pamjet tuaja të ekranit dhe shfaqjen e imazheve dhe videove. Dhe, nëse doni të ktheheni në normalitet, thjesht fikni Hide Camera dhe do të ktheheni në gjendjen origjinale.

Galaxy_S10_Screen_Normal
Fshih modalitetin e çaktivizimit të kamerës së përparme

Metoda 2: Duke përdorur një sfond/temë

Disa njerëz nuk duan të kenë një kornizë më të trashë sipër dhe thjesht duan të fshehin vrimën e kamerës së përparme pa ndikuar në pamjen e ekranit. Mënyra më e lehtë për ta bërë këtë është të përdorni një sfond ose të instaloni një temë që plotëson vrimën për kamerën e përparme.

Këtu janë mostrat:

Galaxy_S10_Wallpaper (6)
Wallpapers Galaxy S10

Mund të shkarkoni sfonde/tema falas nga Google Play Store ose Galaxy Store.

pyetje të bëra shpesh

Kamera e përparme e Galaxy 10 në krahasim me S10 +

S10 dhe S10+ kanë kamerë të përparme 10MP, por vetëm S10+ ka kamerë të përparme 8MP. S10+ përdor kamerën e dyfishtë për Live Focus, ndërsa S10 përdor NPU për Live Focus.

A është e mirë kamera Galaxy S10?

Verdikti ynë është po. Kamera e përparme e Galaxy S10 përmirëson selfiet dhe kamera e pasme mund të sigurojë një kënd të gjerë. Një fushë shikimi 123 gradë, që do të thotë se mund të kapni pothuajse çdo gjë që mund të shohin sytë tuaj.


Në përfundim

Samsung bëri të mundur heqjen e nivelit dhe krijimin e një kornize të hollë në serinë Galaxy S10. Por për ta bërë të mundur, ata kishin një prerje të kamerës së përparme në vend, gjë që disa njerëzve u duket shpërqendruese. Samsung është i vetëdijshëm për këtë dhe ka përfshirë veçorinë "Fshihe kamerën e përparme", kështu që ju mund të zgjidhni ta fshihni ose jo. Mund ta kamufloni duke përdorur sfonde/tema. Në fund, të gjithë janë të lumtur që kanë këtë smartphone të bukur.

Fotografia kryesore

Tommy Banks
Ne do të jemi të lumtur të dëgjojmë atë që mendoni

lini një përgjigje

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Aktivizo regjistrimin në cilësime - të përgjithshme
Shporta