Si të fshini llogarinë Uber Eats në disa hapa nga PC

Altoparlant inteligjent Echo Dot

Faqja kryesore » Softuer dhe aplikacione » Si të fshini llogarinë e Uber Eats në disa hapa nga Softueri dhe aplikacionet PC Zoe Zárate 24 shtator 2021

Nëse doni të dini se si të fshini llogarinë tuaj Uber Eats, aplikacionin me të cilin mund të porosisni ushqimin ku jetoni, fillimisht duhet të dini se ky proces është i lidhur ngushtë me Aplikacioni i udhëtimit në Uber, pasi i njëjti përdorues përdoret në të dy shërbimet.

Nga ana e dorëzimit të porosive, është e mundur që ata të kenë deri në dy llogari të ndryshme për të punuar në Uber Eats, sepse kjo kompani ofron mundësinë e punës me dy mjete dërgese: motoçikleta dhe biçikleta.

Nëse përqendrohemi në llogarinë që mund të marrin përdoruesit e zakonshëm që synojnë të përdorin njërën nga këto shërbime (për të udhëtuar ose për të porositur ushqim), nuk ka asnjë ndryshim. Për këtë lloj përdoruesi, anuloni llogarinë tuaj të Uber Eats Është e ngjashme me atë nëse dëshironi të anuloni llogarinë Uber.

Platforma e kompanisë Uber nuk bën asnjë diferencim midis llogarive të dy shërbimeve të saj të ndryshme, megjithëse ka dy aplikacione të veçanta për to. Kjo do të thotë se nëse dëshironi të përdorni Uber ha, do të jetë e nevojshme të keni krijuar më parë një llogari në Uber, shërbimin e udhëtimit.

Pika negative e të dyja llogarive të lidhura në këtë mënyrë është se nëse ndonjë përdorues dëshiron të anulojë llogarinë Uber Eats, ai në mënyrë të pashmangshme do të Llogaria Uber do të anulohet.

Fshi llogarinë e Uber Eats

Përballë këtij skenari disi të kufizuar për përdoruesin, zgjidhja më e mirë për fshini llogarinë e uber eats por për të vazhduar të kesh llogarinë Uber, është duke çinstaluar aplikacionin e ushqimit nga pajisja dhe duke mos e përdorur përsëri shërbimin e përmendur.

reklamë

Nga ana tjetër, për njerëzit që ata kujdesen për dërgesat (punëtorë), procesi i fshirjes së llogarisë suaj Uber Eats është i ndryshëm. Drejtuesit që tashmë përdorin aplikacionin e udhëtimit për punë këshillohen të aktivizojnë shërbimin Uber Eats në të njëjtën llogari, megjithëse mund të krijojnë gjithashtu një llogari të veçantë.

Shpjegimi për këtë është se Uber Eats nuk punon vetëm me njerëz të dërgesave që tashmë punojnë si shoferë Uber, por përfshin gjithashtu punëtorë që janë përgjegjës për transportin e porosive në biçikletat ose motoçikletat e tyre.

Si të fshini një llogari Uber Eats

Në çdo rast, procesi për të anuluar llogarinë Uber Eats është i njëjtë me atë të përdorur për t'u çregjistruar nga Uber:

  • Hyni në faqen e internetit të Uber duke përdorur të dhënat tuaja të hyrjes.
  • Shkoni te seksioni Ndihma > Opsionet e pagesës dhe llogarisë > Cilësimet dhe vlerësimet e llogarisë.
  • Shkoni te opsioni "Fshi llogarinë time Uber". Futni fjalëkalimin tuaj.
  • Në ekranin tjetër, klikoni në "Vazhdo".

Në rastin e nuk mund ta hiqni atë, do të duhet të futni lidhjen e mëposhtme dhe të plotësoni formularin:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]Shënim: duhet të jeni identifikuar me llogarinë tuaj për të plotësuar dhe dërguar formularin.[/su_note]

Pasi të përfundojë procesi, Uber do të ruajë të gjitha të dhënat e llogarisë për 30 ditë, në mënyrë që nëse përdoruesi pendohet që e ka fshirë, të mund të përdorë përsëri llogarinë e tij. Pas kësaj kohe, ajo do të fshihet përgjithmonë dhe do të jetë e pamundur ta rikuperoni atë. Pra, mendoni me kujdes nëse vërtet dëshironi të fshini llogarinë Uber Eats.

Tommy Banks
Ne do të jemi të lumtur të dëgjojmë atë që mendoni

lini një përgjigje

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Aktivizo regjistrimin në cilësime - të përgjithshme
Shporta