Si të hyni në Facebook pa futur fjalëkalimin

Qasja në Facebook është e lehtë, por mund të ketë ende pyetje rreth si të hyj direkt në facebook dhe pa shtypur fjalëkalimin. Është gjithashtu një proces i thjeshtë dhe ka të bëjë shumë me funksionin vendas të disa shfletuesve për të ruajtur fjalëkalimin.

Përveç punës me Facebook, plotësimi automatik është i përputhshëm me rrjetet e tjera sociale dhe faqet e internetit që kërkojnë kredencialet tuaja për t'u aksesuar. Pra, mësoni më poshtë se si të hyni në Facebook drejtpërdrejt dhe pa shtypur fjalëkalimin.

Si të identifikoheni në Facebook pa fjalëkalim në PC

Së pari, shikoni se si të identifikoheni drejtpërdrejt në Facebook dhe pa shtypur fjalëkalimin duke përdorur shfletuesit Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Opera dhe Safari. Ata të gjithë kanë plotësimin automatik amtare.

Google Chrome

 1. Hapni Chrome në kompjuterin tuaj;
 2. Klikoni në ikonën me tre pika në këndin e sipërm të djathtë dhe shkoni te "Cilësimet";
 3. Në menunë në anën e majtë, klikoni në "Autocomplete";
 4. Futni opsionin "Fjalëkalimet";
 5. Kontrolloni çelësat "Oferta për të ruajtur fjalëkalimet" dhe "Hyrja automatike";
 6. Rinisni Chrome dhe shkoni në Facebook;
 7. Hyni në llogarinë tuaj dhe, kur të kërkohet, autorizoni fjalëkalimin e plotësimit automatik për t'u identifikuar drejtpërdrejt në Facebook.
Si të hyni direkt në Facebook dhe pa shtypur fjalëkalimin

Firefox

 1. Hapni Firefox-in në PC;
 2. Klikoni në ikonën e Menysë (tre rreshta), në këndin e sipërm të djathtë dhe shkoni te "Cilësimet";
 3. Në menynë në anën e majtë, klikoni në "Privatësia dhe Siguria";
 4. Futni opsionin "Fjalëkalimet";
 5. Në seksionin "Llogaritë dhe fjalëkalimet", kontrolloni opsionet "Më kërkoni të ruaj llogarinë dhe fjalëkalimet për të hyrë në faqet e internetit" dhe "Plotësoni automatikisht llogaritë dhe fjalëkalimet";
 6. Rinisni Firefox-in dhe shkoni te Facebook;
 7. Hyni në llogarinë tuaj dhe, kur të kërkohet, autorizoni fjalëkalimin e plotësimit automatik për t'u identifikuar drejtpërdrejt në Facebook.
Si të hyni direkt në Facebook dhe pa shtypur fjalëkalimin

Microsoft Edge

 1. Hapni Edge në kompjuterin tuaj;
 2. Klikoni në ikonën me tre pika në këndin e sipërm të djathtë dhe shkoni te "Cilësimet";
 3. Zgjidhni një profil përdoruesi dhe klikoni në "Fjalëkalimet";
 4. Kontrolloni tastin "Oferta për të ruajtur fjalëkalimet";
 5. Vetëm nën të, kontrolloni opsionin "Automatikisht";
 6. Rinisni Edge dhe hyni në Facebook;
 7. Hyni në llogarinë tuaj dhe, kur të kërkohet, autorizoni fjalëkalimin e plotësimit automatik për t'u identifikuar drejtpërdrejt në Facebook.
Si të hyni direkt në Facebook dhe pa shtypur fjalëkalimin

operë

 1. Hap Opera në PC;
 2. Klikoni ikonën e Menysë në këndin e sipërm të djathtë dhe shkoni te "Shko te cilësimet e plota të shfletuesit";
 3. Në menynë në anën e majtë, klikoni "Advanced" dhe më pas "Privacy and Security";
 4. Shkoni poshtë në seksionin "AutoFill" dhe futni "Fjalëkalimet";
 5. Kontrolloni çelësat "Pyet nëse mund të ruash fjalëkalimet" dhe "Hyrja automatike";
 6. Rinisni Opera dhe hyni në Facebook;
 7. Hyni në llogarinë tuaj dhe, kur të kërkohet, autorizoni fjalëkalimin e plotësimit automatik për t'u identifikuar drejtpërdrejt në Facebook.
Si të hyni direkt në Facebook dhe pa shtypur fjalëkalimin

ekspeditë gjuetine

 1. Safari i hapur;
 2. Në menunë e sipërme, klikoni në "Safari" dhe shkoni te "Preferencat";
 3. Klikoni në skedën "Mbush";
 4. Në opsionin "Plotësoni formularët në ueb automatikisht", kontrolloni "Përdoruesit dhe fjalëkalimet";
 5. Rinisni Safari dhe shkoni në Facebook;
 6. Hyni në llogarinë tuaj dhe, kur të kërkohet, autorizoni fjalëkalimin e plotësimit automatik për t'u identifikuar drejtpërdrejt në Facebook.
Si të hyni direkt në Facebook dhe pa shtypur fjalëkalimin

Si të identifikoheni në Facebook pa fjalëkalim në celular

Ju gjithashtu mund të shkoni direkt në Facebook duke përdorur aplikacionet Chrome, Firefox, Edge dhe Safari për telefonat Android dhe iPhone (iOS). Opera nuk e ofron këtë funksion. Shihni tutorialin më poshtë.

Google Chrome

 1. Hapni aplikacionin Google Chrome në celular;
 2. Prekni ikonën e Menysë (tre pika) dhe shkoni te "Fjalëkalimet";
 3. Kontrolloni tastin "Oferta për të ruajtur fjalëkalimet";
 4. Hapni aplikacionin Facebook;
 5. Hyni në llogarinë tuaj dhe, kur të kërkohet, autorizoni fjalëkalimin e plotësimit automatik për t'u identifikuar drejtpërdrejt në Facebook.
Si të hyni direkt në Facebook dhe pa shtypur fjalëkalimin

Firefox

 1. Hapni aplikacionin Firefox në celular;
 2. Shtypni ikonën e Menysë (tre rreshta) dhe shkoni te "Fjalëkalimet";
 3. Kontrolloni tastin "Ruaj llogaritë e aksesit";
 4. Hapni aplikacionin Facebook;
 5. Hyni në llogarinë tuaj dhe, kur të kërkohet, autorizoni fjalëkalimin e plotësimit automatik për t'u identifikuar drejtpërdrejt në Facebook.
Si të hyni direkt në Facebook dhe pa shtypur fjalëkalimin

Microsoft Edge

 1. Hapni aplikacionin Microsoft Edge në celular;
 2. Klikoni në ikonën e profilit në këndin e sipërm të majtë dhe shkoni te "Fjalëkalimet";
 3. Kontrolloni tastin "Oferta për të ruajtur fjalëkalimet";
 4. Hapni aplikacionin Facebook;
 5. Hyni në llogarinë tuaj dhe, kur të kërkohet, autorizoni fjalëkalimin e plotësimit automatik për t'u identifikuar drejtpërdrejt në Facebook.
Si të hyni direkt në Facebook dhe pa shtypur fjalëkalimin

ekspeditë gjuetine

 1. Hapni aplikacionin "Cilësimet" në iPhone;
 2. Futni "Safari" dhe shkoni te "Autocomplete";
 3. Kontrolloni tastin "Të dhënat e kontaktit";
 4. Hapni aplikacionin Facebook;
 5. Hyni në llogarinë tuaj dhe, kur të kërkohet, autorizoni fjalëkalimin e plotësimit automatik për t'u identifikuar drejtpërdrejt në Facebook.
Si të hyni direkt në Facebook dhe pa shtypur fjalëkalimin

Si të identifikoheni drejtpërdrejt në Facebook në Android dhe iPhone

Përveç opsionit për të përdorur plotësimin automatik në shfletues, Android dhe iPhone (iOS) kanë veçori origjinale për ruajtjen e fjalëkalimeve dhe hyrjen direkt në Facebook ose aplikacione të tjera. Kjo do të thotë, ju mund ta përdorni funksionin pa pasur nevojë për një shfletues.

Në Android

 1. Hapni aplikacionin "Cilësimet";
 2. Klikoni "Privatësia";
 3. Prekni "Plotësimi automatik i Google";
 4. Aktivizo çelësin "Përdor Google AutoComplete".
Si të hyni direkt në Facebook dhe pa shtypur fjalëkalimin

Në iPhone

 1. Hapni aplikacionin "Cilësimet" në iPhone;
 2. Futni opsionin "Fjalëkalimet" dhe vërtetojeni me Touch ID/Face ID tuaj;
 3. Klikoni "Plotësoni fjalëkalimet";
 4. Kontrolloni tastin "Plotësoni fjalëkalimet";
 5. Në fushën më poshtë, kontrolloni "Çelësat iCloud".
Si të hyni direkt në Facebook dhe pa shtypur fjalëkalimin

Duke kujtuar se në çdo kohë mund ta zhbëni udhëzuesin dhe të parandaloni që shfletuesit ose sistemi operativ celular të ruajnë kredencialet tuaja të aksesit në Facebook. Nëse është kështu, mos harroni të dilni nga Facebook dhe të rinisni shfletuesin pasi të rivendosni cilësimet tuaja.

Tags:

Tommy Banks
Ne do të jemi të lumtur të dëgjojmë atë që mendoni

lini një përgjigje

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Aktivizo regjistrimin në cilësime - të përgjithshme
Shporta