Rreth TecnoBreak

TecnoBreak është një faqe teknologjike spanjolle e orientuar nga tregu për rishikimet e teknologjisë dhe të gjitha lajmet që përfshijnë. Që nga themelimi ynë në 2016, ne jemi rritur nga një burim gjithëpërfshirës lajmesh për teknologjinë e konsumatorit në një organizatë globale multimediale që mbulon lojërat dhe argëtimin.

Sot, TecnoBreak pret shumë përmbajtje lehtësisht të aksesueshme nga të cilat mund të kontrolloni veçoritë e produktit, përfitimet, ofertat dhe datat e lëshimit.

Ne i udhëzojmë konsumatorët drejt produkteve dhe shërbimeve më të mira të disponueshme sot, për të zbuluar risitë që do të formësojnë jetën e tyre nesër.

Në TecnoBreak ne filtrojmë torrentin e pajisjeve dhe inovacionit rreth nesh përmes një lente njerëzore që e ngre përvojën mbi specifikat, reklamat dhe marketingun.

Ritmi i shpejtë i ndryshimit krijon një bisedë që është gjithmonë tërheqëse, argëtuese dhe sfiduese. Nuk keni kohë për t'u bërë ekspert. Por ne do t'ju ndihmojmë të ndiheni si të tillë.

Misioni ynë

Drejtoni audiencën tonë nëpër një botë dixhitale gjithnjë e më komplekse duke humanizuar teknologjinë dhe duke filtruar zhurmën.

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Shporta