Uber Flash do t'i lejojë përdoruesit të kërkojnë më shumë se një dërgesë në të njëjtën kohë

Pak nga pak, dërgimi i artikujve me makinë ose motoçikletë përmes aplikacioneve të transportit po bëhet më i lehtë. Lajmet e fundit nga Uber premton edhe më shumë rehati në proces. Tani do të jetë e mundur të kërkohen udhëtime të njëkohshme në super blic y nr motoçikletë uber flash.

Funksioni i ri vjen me një Portal Aktiviteti, me informacione për çdo dërgesë.

Deri më tani, vetëm një dërgesë në të njëjtën kohë ishte e mundur në Flash. Për dërgesat e rastësishme, si dërgimi i një dhurate një miku ose një artikulli që një anëtar i familjes i ka lënë në shtëpi, kjo zakonisht nuk është problem.

Megjithatë, ata që kishin shumë për të dërguar, ishin të kufizuar ose duhej t'i drejtoheshin një shërbimi tjetër. Tani do të jetë e mundur që këto dërgesa të bëhen njëkohësisht.

Në njoftimin për shtyp të dërguar nga Uber sqarohet se, pasi ka kërkuar udhëtimin e parë, përdoruesi tashmë ka opsionet "dërgoni" dhe "merrni" në fund të ekranit. Me to është e mundur të kërkosh më shumë udhëtime nga Uber Flash dhe Flash Moto.

Uber Flash merr portalin e aktivitetit

Uber Flash do t'i lejojë përdoruesit të kërkojnë më shumë se një dërgesë në të njëjtën kohë

Përveç udhëtimeve të njëkohshme, aplikacioni Uber do të fitojë një hapësirë ​​të dedikuar për t'i shoqëruar: Portalin e Aktivitetit.

Atje, përdoruesi mund të kontrollojë statusin e të gjitha dërgesave aktuale, për shembull, me informacione të tilla si koha e parashikuar e marrjes ose e dorëzimit. Në ekran është gjithashtu e mundur të kërkoni një udhëtim të ri, me të njëjtat butona "dërgoni" dhe "marrë".

Uber duket se po zgjidh disa pengesa që penguan prakticitetin e shërbimeve të saj.

Në maj, kompania më në fund lançoi një veçori që ju lejon të porosisni makina për pasagjerë të tjerë. Deri atëherë, kjo ishte e mundur vetëm në një mënyrë disi të improvizuar.

Tani, me Guest Trips, personi që bën udhëtimin ka akses në më shumë informacion dhe shoferi e di paraprakisht se kë do të transportojë.

Tags:

Tommy Banks
Ne do të jemi të lumtur të dëgjojmë atë që mendoni

lini një përgjigje

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Aktivizo regjistrimin në cilësime - të përgjithshme
Shporta