Како избрисати Убер Еатс налог у неколико корака са рачунара

Ецхо Дот паметни звучник

Ако желите да знате како да избришете свој Убер Еатс налог, апликацију помоћу које можете наручити храну тамо где живите, прво треба да знате да је овај процес уско повезан са апликацијом Убер за путовања, пошто обе услуге користе истог корисника.

Што се тиче испоруке поруџбина, могуће је да имају до два различита налога за рад на Убер Еатс-у, јер ова компанија нуди могућност рада са два начина испоруке: мотоциклима и бициклима.

Разлике између Убера и Убер Еатса

Ако се фокусирамо на налог који могу добити обични корисници који намеравају да користе било коју услугу (за путовање или наручивање хране), нема разлике. За овај тип корисника, брисање Убер Еатс налога је слично брисању Убер налога.

Платформа компаније Убер не прави никакву разлику између налога своје две различите услуге, иако има две одвојене апликације за њих. То значи да ако желите да користите Убер Еатс, мораћете да претходно отворите налог код Убера, услуге путовања.

Негативна тачка оба налога која су повезана на овај начин је да ако корисник жели да откаже Убер Еатс налог, неизбежно ће и Убер налог бити отказан.

С обзиром на овај донекле ограничен сценарио за корисника, најбоље решење да избришете Убер Еатс налог, али да и даље имате Убер налог, јесте деинсталирање апликације за храну са уређаја и поновно коришћење наведене услуге.

С друге стране, за људе који су задужени за пошиљке (раднике), процес брисања Убер Еатс налога је другачији. Возачима који већ користе апликацију за вожњу за посао се саветује да омогуће услугу Убер Еатс на истом налогу, иако могу да отворе и посебан налог.

Објашњење за ово је да Убер Еатс не ради само са достављачима који већ раде као возачи Убера, већ укључује и раднике који су задужени за транспорт наруџбина на својим бициклима или мотоциклима.

Како избрисати Убер Еатс налог

У сваком случају, процес за отказивање Убер Еатс налога је исти као онај који се користи за опозив претплате на Убер:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Ако не можете да га уклоните, мораћете да унесете следећу везу и попуните образац:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Напомена: морате бити пријављени на свој налог да бисте могли да попуните и пошаљете образац.

Када се процес заврши, Убер ће чувати све податке о налогу 30 дана, тако да ако корисник пожали што их је избрисао, може поново да користи свој налог. Након овог времена, биће трајно избрисан и биће немогуће вратити га. Дакле, добро размислите да ли заиста желите да избришете Убер Еатс налог.

тагс:

Томми Банкс
Биће нам драго да чујемо шта мислите

Оставите одговор

ТецхноБреак | Понуде и рецензије
Лого
Омогући регистрацију у подешавањима - уопштено
Колица за куповину