Hotwav W10

Roku Express vs. Fire TV Stick Lite mana anu langkung saé?

Pikeun anu gaduh televisi anu langkung lami, dongle atanapi set-top box mangrupikeun pilihan anu saé pikeun modérnisasi éta kalayan kontén ayeuna sareng nambihan…

Pilihan éditor Roku Express vs. Fire TV Stick Lite mana anu langkung saé?

pangalusna Kaulinan Multiplayer pikeun Android

Maénkeun kaulinan multiplayer dina mobiles kiwari geus jadi hiburan favorit keur loba urang. Dina momen anu…

Pilihan éditor Kaulinan Multiplayer pangsaéna pikeun Android

pangalusna aplikasi pikeun nonton saluran TV sareng pilem langsung

Hal anu rada ngaganggu pikeun sadayana nyaéta kanaékan harga TV kabel atanapi langganan TV satelit unggal taun, anu…

Pilihan éditor Aplikasi Pangalusna pikeun Nonton Saluran TV Langsung sareng Pilem

Kumaha ngahubungi kalawan layanan palanggan Mercado Libre

MercadoLibre mangrupikeun perusahaan anu muncul di Argentina anu museurkeun kana pameseran sareng penjualan antara pangguna anu kadaptar dina platformna. Ti dieu éta…

Pilihan éditor Kumaha ngahubungan layanan palanggan Mercado Libre

bentuk 4 pikeun ngonci layar komputer dina Windows 10

Upami anjeun pangguna biasa Windows 10 komputer atanapi laptop di tempat damel, anjeun panginten parantos terang yén éta henteu pikaresepeun pikeun ngantunkeun layar…

Pilihan éditor 4 Cara pikeun Ngonci Layar Komputer dina Windows 10

Apple mangrupikeun produsén anu diakui ku kualitas luhur alatna, sareng seueur pangguna henteu nyerah sistem operasi iPhone, iOS, pikeun…

Kinérja yén WhatsApp parantos kaala dina taun-taun ayeuna langkung luar biasa, nganggap yén éta mangrupikeun aplikasi olahtalatah instan anu paling sering dianggo dina…

Nyambungkeun telepon sélulér ka televisi henteu sesah sigana: ayeuna urang ngagaduhan sajumlah cara anu ngamungkinkeun urang ngabagi pidéo,…

Anjeun tiasa ningali aplikasi anu nembe dianggo dina Android nganggo sababaraha trik sistem sorangan. Salah sahijina nyaéta daptar aplikasi anu…

Instagram dijieun dina 2010 ku Spanyol Mike Krueger jeung sobat Amérika na Kevin Systrom. Ayeuna, jaringan sosial suksés di sakumna dunya sareng parantos cu

Nyaho mana situs balanja panggedéna di dunya sanés tugas anu gampang. Ieu alatan kanyataan yén commerce éléktronik ayeuna boga wawakil beurat hébat anu, dina urutan pikeun nangtung kaluar, nilai isu fundamental kayaning:

  • perjalanan beuli Omnichannel
  • personalization
  • Diversifikasi sareng kaamanan dina metode pamayaran
  • teknologi
  • Sistim logistik efisien
  • Saluran komunikasi anu efektif
  • Ayana dina sadaya saluran
  • Investasi dina pamasaran digital
  • Transparansi
  • Jaringan sosial anu aktip sareng kreatif

Upami e-commerce ngan ukur trend sateuacana, ayeuna kasuksésanna mangrupikeun kanyataan anu ngan ukur tumbuh, khususna pasar ritel. Ku alatan éta, pikeun ngahontal hiji tempat nonjol, loba pausahaan kudu reinvent diri jeung nampilkeun diferensial nu meunang jeung ngaropéa konsumén maranéhanana.

Dina skenario ieu, ramalan nyaéta yén e-commerce global bakal terus mekar. Panaliti pang anyarna ngira-ngira pertumbuhan 23% pikeun sektor taun ieu, sareng harepan yén hasilna bakal langkung saé dina jangka pondok.

Toko online kalayan nawaran sareng harga pangsaéna

Pikeun milarian mana situs balanja panggedéna di dunya sareng terang tokoh sareng carita toko online panggedéna di dunya, anjeun kedah maca tulisan ieu dugi ka tungtungna!

Amazon

Amazon mangrupa toko éléktronik raksasa e-commerce sareng halaman wébna dianggap ku seueur salaku situs balanja panggedéna di dunya. Diadegkeun dina 1994 ku Jeff Bezos, perusahaan ieu asalna tina penjualan buku. Kiwari, éta ngajual barang-barang anu paling variatif, tina alat-alat rumah tangga dugi ka produk beberesih.

Salah sahiji diferensial hébat perusahaan nyaéta nawiskeun pangalaman pangsaéna pikeun konsumén. Hal ieu dilakukeun ku nampilkeun harga anu pikaresepeun, rupa-rupa produk sareng pangiriman gancang.

Hasilna teu bisa béda, ti taun ka taun omzet na terus ngaronjat, ngaleuwihan 10.000 juta dollar. Faktor anu paling nyumbang kana ieu nyaéta:

  • Jasa awan
  • Jumlah jualan di Amérika Serikat

Alibaba

Toko komputer raksasa sanés anu bet pisan dina komputasi awan sareng kéngingkeun kauntungan anu luar biasa nyaéta Alibaba Cina. Diadegkeun ku Jack Ma di 1999, Alibaba gaduh sakitar 280 juta pembeli aktip di Cina nyalira sareng elemen diferensialna nawiskeun pariwara ka perusahaan pihak katilu sareng museurkeun kana penjualan jasa promosi.

eBay

Conto sanés anu teu tiasa leungit tina daptar toko online anu paling penting di dunya nyaéta eBay. Diadegkeun dina 1995 ku Pierre Omidyar, toko mobile ieu dianggap salah sahiji toko online panggedéna di dunya sareng sistemna dumasar kana lelang. Éta teras difokuskeun kana mésér barang langsung sareng ayeuna, jalma-jalma tiasa ngagaleuh sareng ngajual ampir sagala jinis barang dina platform éta.

Dina taun-taun ayeuna, perusahaan fokus kana:

  • Pangalaman pamaké
  • Kebangkitan iklan
  • optimasi pamayaran

Walmart

Walmart dianggap ku seueur salaku toko alat panggedéna di dunya, ngagungkeun sajumlah ageung tawaran sareng pendapatan anu ngaleuwihan ekspektasi. Konsep reinvention mangrupikeun salah sahiji pilar perusahaan, anu sok berinovasi dina prosés logistikna pikeun nawiskeun para nasabah pangalaman balanja anu saé. Kusabab ieu, anjeunna ngahargaan pangiriman ka tempat anu leres sareng dina waktosna. Salaku tambahan, éta narékahan pikeun nawiskeun harga anu pikaresepeun pikeun para nasabah.

Otto

Diadegkeun dina 1950 ku Werner Otto, salah sahiji lalaki richest di dunya, Otto Grup mangrupakeun parusahaan ritel Jerman nu beroperasi dina e-commerce sarta mangrupa bagian tina realitas leuwih ti 20 nagara.

Kalayan ayana anu kuat utamina di Éropa, toko kado ieu ngawangun posisi anu kuat dina e-commerce ku nyebarkeun sareng nguatkeun merekna. Éta dilakukeun ku investasi dina pamasaran digital sareng gaduh ayana anu relevan pisan dina jaringan sosial.

JD.com

Fokus kana B2C e-commerce, perusahaan Cina JD.com diadegkeun dina 1998 sareng, pikeun ngabédakeun diri tina kompetisi, éta nampilkeun salah sahiji infrastruktur logistik anu paling lengkep ayeuna ku nawiskeun pangiriman drone.

Ku cara kieu, éta pikaresepeun pikeun para nasabahna, sabab ngajadikeun 90% pangirimanna dina dinten anu sami sareng sésana lumangsung, paling seueur, dinten salajengna. Dina kontéks ieu, perusahaan ngahargaan pangalaman konsumen ku ngagunakeun téknologi anyar, sapertos intelijen buatan sareng data gedé.

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja