AliExpress WW

toko Tech

TechnoBreak


ulasan produk

Anu paling payu

Analisis rinci ngeunaan Fire TV Stick sareng Alexa Voice Control
8.5
dianjurkeun
Seuneu TV Cipayung
pro
  • harga affordable
  • Rupa-rupa Aplikasi sareng Jasa
  • Gampang Paké sarta Instalasi
CONS
  • Publicidad
  • Instalasi App kawates
  • kagumantungan Wi-Fi
Analisis lengkep tina Echo Dot Generasi ka-5
8.7
dianjurkeun
Gema Dot 5
pro
  • Desain ramping sareng kompak
  • Versatility sarta betah pamakéan
  • Konektipitas nirkabel canggih
CONS
  • Publicidad
  • Watesan dina fungsionalitas
  • Harga sareng kasadiaan
toko
Descripción
Aranjeunna hargana?
1
Tinjauan lengkep ngeunaan headphone Btootos A90 Pro
Bluetooth A90 Pro
Témbongkeun harga
toko
Amazon
Descripción
Headphone Btootos A90 Pro nawiskeun pembatalan bising, konektipitas Bluetooth canggih, umur batre anu panjang, spiker 13mm sareng réduksi bising pikeun telepon anu jelas.
Aranjeunna hargana?
Mésér headphone Btootos A90 Pro bakal janten pilihan anu saé kusabab pembatalan sora, konektipitas canggih, umur batre anu panjang, sareng kualitas sora dina harga anu pikaresepeun.
2
Renimer BK11 Headphones Review
Renimer BK11
Témbongkeun harga
toko
Amazon
Descripción
Headphone Renimer BK11 nawiskeun desain anu ramping sareng ergonomis, kalayan kualitas sora anu luar biasa anu nyayogikeun pangalaman ngadangukeun anu immersive. Kalayan konektipitas Bluetooth anu stabil, kontrol touch intuitif, sareng umur batre anu panjang, aranjeunna cocog pikeun ngaraosan musik, telepon, sareng média dina kanyamanan sareng gaya.
Aranjeunna hargana?
Headphone Renimer BK11 mangrupikeun pilihan anu saé pikeun kualitas sora anu luar biasa, desain anu elegan, konektipitas Bluetooth anu stabil, kontrol touch intuitif sareng umur batre anu panjang, nawiskeun pangalaman déngékeun anu immersive sareng nyaman.
3
Besnoow Q13 Headphones Review
Besnoow Q13
Témbongkeun harga
toko
Amazon
Descripción
Headphone Besnoow Q13 menonjol kalayan desain anu kompak, kualitas sora anu jelas kristal, konektipitas Bluetooth anu dipercaya, kadali anu gampang sareng kanyamanan anu tahan lama, nyayogikeun pangalaman ngadangukeun anu nyugemakeun iraha waé.
Aranjeunna hargana?
Headphone Besnoow Q13 mangrupikeun pilihan anu saé pikeun kualitas sora anu saimbang, bass jero sareng treble anu jelas, desain kompak, konektipitas Bluetooth anu dipercaya sareng kanyamanan anu tahan lama, nawiskeun pangalaman ngadangukeun anu nyugemakeun.
Analisis rinci ngeunaan Chromecast sareng Google TV
8.9
Laris jual
Chromecast sareng Google TV
pro
  • Sistem Operasi lengkep
  • Kontrol Ergonomis
  • Aksés ka Rupa-rupa Eusi
CONS
  • Watesan Resolusi
  • Panarimaan Sora kawates
  • Kurang RAM ti versi 4K
Analisis tina Nokia DVB-T / DVB-T2 HD panarima kalawan Jauh
8.2
Laris jual
Nokia DVB-T / DVB-T2 HD panarima kalawan Jauh
pro
  • Kualitas Gambar HD
  • Fitur canggih
  • Kasaluyuan jeung Konéktipitas
CONS
  • Kurangna kabel HDMI
  • Watesan dina Pilihan Rekaman
  • Kontrol Volume kawates
Analisis lengkep tina kaméra IP TP-Link TAPO C200
8.1
koncara
TP-Link Tapo C200
pro
  • Kualitas gambar anu saé
  • Pamasangan sareng panggunaan anu gampang
  • Kasaluyuan sareng asisten sora
CONS
  • Watesan bewara
  • Kurangna pilihan canggih dina aplikasi
  • Kamungkinan langganan pikeun neundeun awan
Analisis Komprehensif Duracell 2032 3V Litium Button Cell Batre
9.2
koncara
Batré Duracell CR2032
pro
  • kualitas dipikawanoh
  • Kasaluyuan lega
  • hirup jasa alus
CONS
  • Harga anu langkung luhur
  • Kamungkinan variability dina durasi
  • Masalah panyimpenan

Di TecnoBreak, pangalaman mésér produk téknologi anjeun ningkat kana jangkung anyar berkat seueur kaunggulan kami. Anu mimiti, kami nawiskeun rupa-rupa produk canggih, tina alat sélulér sareng laptop dugi ka asesoris sareng gadget inovatif. Napigasi halaman wéb kami mangrupikeun pangalaman intuitif sareng gampang, ngamungkinkeun anjeun gancang mendakan naon anu anjeun peryogikeun. Salaku tambahan, kami nangtung pikeun nawiskeun harga anu kompetitif sareng promosi anu pikaresepeun anu ngajamin yén anjeun bakal nampi rasio kualitas-harga anu pangsaéna.

Analisis lengkep ngeunaan Xiaomi Redmi Watch 3 Active
8.5
koncara
Xiaomi Redmi Watch 3 aktip
pro
  • Caang jeung kualitas alus layar
  • Desain Taliti tur Nyaman
  • Otonomi
CONS
  • layar LCD tinimbang AMOLED
  • Kurangna Sénsor sapertos NFC atanapi GPS
  • Pangaluyuan Caang Manual
Analisis lengkep tina spiker pinter Echo Pop
8.1
koncara
EchoPop
pro
  • Harga meujeuhna
  • Desain ramping sareng kompak
  • Sora anu kuat pikeun ukuranana
CONS
  • Bass lemah sareng sora teu kuat
  • kasus pamakéan kawates
  • Anu mésér bingung sareng Echo Dot

TechnoBreak

kategori

barang-barang tambahan
barang-barang tambahan
11 Ngalamar
Aplikasi sareng Parangkat Lunak
Aplikasi sareng Parangkat Lunak
106 Ngalamar
Kaméra jeung Fotografi
Kaméra jeung Fotografi
5 Ngalamar
Cryptocurrencies sareng Blockchain
Cryptocurrencies sareng Blockchain
10 Ngalamar
Imah, IoT sareng Automasi Imah
Imah, IoT sareng Automasi Imah
22 Ngalamar
Kacerdasan Jieunan (AI)
Kacerdasan Jieunan (AI)
1 Ngalamar

TechnoBreak

Paling dibaca

Pilihan éditor 1

Aplikasi pangsaéna pikeun nonton televisi online

Hal anu rada ngaganggu pikeun sadayana nyaéta kanaékan harga anu dirasakeun ku langganan TV kabel atanapi TV satelit unggal taun, anu dibarengan ku kapuasan anu rendah anu dirasakeun ku para palanggan sareng perusahaan ieu, nyababkeun rébuan ...
Pilihan éditor 2 Ngadegkeun cara anu sampurna pikeun ngahasilkeun panghasilan tambahan ngaliwatan pertambangan awan

Ngadegkeun cara anu sampurna pikeun ngahasilkeun panghasilan tambahan ngaliwatan pertambangan awan

Adegan blockchain sering ngalaman rupa-rupa kamajuan, sareng konsép énggal muncul unggal dinten. Pertambangan awan mangrupikeun salah sahiji kamajuan anu pikaresepeun sareng ngagampangkeun saha waé pikeun nambang mata uang kripto. Sacara tradisional,…
Pilihan éditor 3

Maono DM30 RGB: mikropon pikeun kaulinan sareng streaming

Mikropon Maono DM30 RGB ngenalkeun standar kamampuan sareng kinerja anyar dina ranah périferal kaulinan. Dirancang pikeun ngalayanan pamaén sareng panyipta kontén anu milari mikropon anu hargana tapi kalayan seueur ...
Pilihan éditor 4

Naha poto Instagram henteu disimpen ka Galeri?

Instagram mangrupikeun salah sahiji aplikasi média sosial anu pang populerna di dunya, kalayan pangguna ngabagi poto, pidéo sareng carita dina platform pikeun tujuan komérsial, hiburan sareng sosialisasi. Salila sababaraha taun, éta ngagaduhan…
Pilihan éditor 5 4 Cara pikeun Ngonci Layar Komputer dina Windows 10

4 Cara pikeun Ngonci Layar Komputer dina Windows 10

Upami anjeun pangguna biasa tina komputer atanapi laptop nganggo Windows 10 di tempat damel, sigana anjeun parantos terang yén éta henteu cocog pisan pikeun ngantepkeun layar henteu dikonci supados tiasa katingali ku jalma anu usil. Naha aya anu ningali ...
Pilihan éditor 6

Kumaha terang saha anu ngabagi poto kuring dina Facebook

Hei pencinta média sosial sareng panasaran digital! Naha anjeun kantos ngaraosan intrik nalika anjeun sadar yén salah sahiji poto Facebook anjeun parantos dibagikeun, tapi anjeun henteu terang saha waé anu wani ...
Pilihan éditor 7

Naon ari Uber Trip dina pernyataan kartu kiridit kuring?

Upami anjeun salah sahiji jalma anu sok sadar kana biaya tagihan kiridit anjeun, anjeun panginten naros ka diri anjeun: Naon Uber Trip? ku ningali eta dina tagihan Anjeun. Ieu mangrupikeun istilah anu dipidangkeun ayeuna…
Pilihan éditor 8

Kumaha ngabagikeun lagu nalika nyiptakeun BeReal énggal

BeReal mangrupikeun aplikasi média sosial anu ngamungkinkeun para pangguna ngabagi hiji poto sadinten sareng réréncangan sareng pengikutna. Aplikasi ieu museurkeun kana kaaslian sareng nyorong pangguna pikeun ngabagi kahirupan sacara real waktos, tanpa saringan atanapi…
Pilihan éditor 9

Kumaha Témbongkeun Sajarah Kalkulator iPhone

Nganggo kalkulator dina telepon sélulér anjeun mangrupikeun cara praktis pikeun ngitung dina kahirupan sapopoe. Janten upami anjeun sering ngagunakeunana, anjeun panginten hoyong ningali sajarah kalkulator iPhone pikeun ningali itungan anu dilakukeun…
Pilihan éditor 10

Kumaha Kotektak Aman sareng Ngajaga Privasi Online

Ngotektak wéb tiasa janten pangalaman anu pikaresepeun sareng pinuh ku inpormasi, tapi ogé nyababkeun résiko kaamanan sareng privasi. Tulisan ieu museurkeun kana kumaha carana mastikeun pangalaman online anu aman, henteu paduli…
Pilihan éditor 11

Kumaha nambihan admin kana akun Instagram

Nyaho kumaha cara nambihan administrator dina Instagram mangrupikeun léngkah anu penting upami anjeun ngagaduhan profil naon waé dina jaringan sosial. Ngaliwatan ieu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngajaga jadwal penerbitan sarta jadi sadar sagalana yén kajadian dina akun. …
Pilihan éditor 12

Kumaha cara ngaunduh rapat anu dirékam dina Zoom?

Zoom mangrupikeun platform komunikasi online anu ngamungkinkeun konperénsi pidéo, rapat virtual, webinar sareng kelas online. Platform ieu dikembangkeun dina 2011 ku perusahaan Amérika Zoom Video Communications sareng parantos…
Pilihan éditor 13

Pilem perang pangsaéna pikeun ditonton dina Star +

Film perang mangrupikeun produksi jutaan dolar anu biasana mawa visi anu béda sareng potret konflik sajarah anu nandaan dunya. Dina Star +, contona, sababaraha produksi genre sayogi pikeun…
Pilihan éditor 14

Kumaha terang saha anu ngadatangan profil kuring dina Telegram

Anjeun panginten naros ka diri anjeun: naha aya cara pikeun terang saha anu ngadatangan profil kuring dina Telegram? Beda sareng jaringan sosial jaman baheula, sapertos Orkut, ampir teu aya anu ayeuna ngamungkinkeun aksés kana inpormasi ieu. Tapi teras kumaha…
Pilihan éditor 15

Kode Tycoon Kantor Idle: Hadiah Gratis pikeun ios / Android

Idle Office Tycoon mangrupikeun kaulinan mobile anu dikembangkeun ku Warrior Game anu sayogi pikeun alat Android sareng ios (Apple). Ieu mangrupikeun kaulinan simulasi tradisional dimana pamaén nampi peran diréktur eksekutif anu ...
Pilihan éditor 16

Headphone nirkabel Sony vs JBL pangsaéna: anu mana anu kedah dipilih?

Headphone nirkabel parantos janten salah sahiji asesoris anu pang populerna di industri téknologi dina taun-taun ayeuna. Kalayan ngaleungitkeun kabel, headphone nirkabel nyayogikeun kanyamanan sareng kabébasan gerak anu langkung ageung. …
Pilihan éditor 17

Sabaraha layar sakaligus anu kuring tiasa dianggo dina DirecTV Go?

Palanggan DirecTV Go tiasa gaduh dugi ka lima alat disambungkeun ka akun anu sami (kaasup browser), tapi paling seueur dua layar sakaligus nganggo streaming. Tingali di handap pesen kasalahan naon anu muncul…
Pilihan éditor 18

Beda antara Xiaomi Mi Band 7 global sareng versi Cina

Ngan sabulan ti peluncuran, Xiaomi ngenalkeun Cina Xiaomi Mi Band 7 ka dunya dina Méi 2022 sareng versi global dina Juni. Nanging, naha aya bédana antara aranjeunna anu menerkeun milih hiji atanapi anu sanés? Ieu …
Pilihan éditor 19

Kumaha Robah PS4 Controller LED Warna

Controller PlayStation 4 gaduh LED di payun, anu dianggo pikeun nunjukkeun naha DualShock 4 hurung, ngecas, atanapi bahkan dipasangkeun sareng kaulinan vidéo. Dina sababaraha kaulinan, bagian lampu tina aksésori ogé meta pikeun ...
Pilihan éditor 20 Kumaha carana nempatkeun dua poto dina profil WhatsApp

Kumaha carana nempatkeun dua poto dina profil WhatsApp

Upami anjeun jalma anu teu yakin, anjeun panginten hoyong diajar kumaha nempatkeun dua poto dina profil WhatsApp anjeun pikeun ngabéréskeun kaayaan ieu sareng gaduh hiji hal anu kirang pikeun dipilih. Sanaos utusan teu gaduh pangropéa gambar asli, éta sanés…
Pilihan éditor 21

Sabaraha ukuran gambar profil sareng status WhatsApp?

Nyaho ukuran profil WhatsApp sareng gambar status ngabantosan nalika ngajantenkeun gambar sabanding sareng pangukuran utusan. Éta ogé tiasa mangpaat pikeun nilik média anu dikirim dina paguneman. …
Pilihan éditor 22

Naha anjeun hoyong widget Spotify dina PC Windows anjeun?

Naha anjeun henteu gaduh aksés langsung kana Spotify sahingga kedah angkat ka tulbar Windows pikeun muka aplikasi, maén, ngareureuhkeun atanapi ngan saukur ngarobih lagu? Utamana lamun anjeun ngan boga hiji monitor di hareup anjeun? …
Pilihan éditor 23 Kumaha cara ngundeur sareng nambihan fon dina Canva

Kumaha cara ngundeur sareng nambihan fon dina Canva

Upami anjeun hoyong ngabédakeun ciptaan anjeun langkung seueur, anjeun panginten hoyong terang kumaha ngaunduh sareng nambihan fon dina Canva. Henteu paduli alesanana, terang yén ieu tiasa dilakukeun gancang sareng gampang, langsung dina redaktur. Parios…
Pilihan éditor 24 Kumaha ngabagi pidéo YouTube dina Carita Instagram

Kumaha ngabagi pidéo YouTube dina Carita Instagram

Upami anjeun ningali kontén anu pikaresepeun, anjeun pasti hoyong terang kumaha ngabagi pidéo YouTube dina Carita Instagram. Sanaos teu aya pilihan asli anu ngamungkinkeun ieu, aya sababaraha cara pikeun nyingkahan kaayaan ieu. Tingali di handap pikeun…
Pilihan éditor 25

Kumaha Ngundeur Pidéo anu Diblokir tina Google Drive

Upami anjeun parantos ngabagi polder anu henteu ngijinkeun unduhan, anjeun pasti hoyong terang kumaha ngaunduh pidéo anu diblokir tina Google Drive. Sanajan ieu téh prosedur rada kompléks, nyaho yén kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngajawab kaayaan ieu; Konsultasi…
Pilihan éditor 26

Kumaha ngahubungan layanan palanggan Mercado Libre

Dina bagian ieu, anjeun bakal mendakan kumaha cara ngahubungi tim layanan palanggan Mercado Libre, ogé kéngingkeun naséhat ngeunaan cara ngabéréskeun patarosan anjeun sareng ngatur keluhan sacara éfisién. Poin konci: Diajar kumaha ngajawab…

Bargains Blog

Wilujeng sumping di blog nawar! Di dieu kami nawiskeun anjeun pilihan anu dipilih sacara saksama tina tawaran pangsaéna online. Ti éléktronika nepi ka fashion jeung produk imah, tim kami narékahan pikeun manggihan diskon paling pikabitaeun pikeun anjeun. Jelajahi tulisan harian kami sareng entong luput kasempetan pikeun ngahémat pameseran karesep anjeun. Tong ngantosan deui sareng gabung sareng komunitas pamburu tawar kami!

Publicidad
Publicidad

Ulasan Asus Zenfone 11 Ultra: Pilihan anu padet

Asus parantos ngaluncat antara konsép salami sababaraha taun ka pengker dina smartphone high-end na. …

Tinjauan Bose Earbuds Ultra Open: Kahiji aranjeunna anéh, teras aranjeunna dilebetkeun

Bose Ultra Open Headphones Review In-ear design immersive audioNepi ka 19 jam sareng…

Xiaomi 14 Ultra review: smartphone husus

Léngkah anu penting pikeun Xiaomi pikeun ngahontal 'grup badag' kaméra smartphone dicandak ku Xiaomi…

Bargains dina Amazon

Panggihan tawaran anu paling luar biasa dina Amazon! Kalayan jutaan produk anu sayogi, kami sacara saksama milih tawaran anu pangsaéna pikeun anjeun. Tina gadget téknologi dugi ka barang bumi, anjeun bakal mendakan sadayana anu anjeun peryogikeun kalayan diskon anu luar biasa. Kotektak saran kami sareng aksés langsung nawaran dina platform e-commerce anu unggul. Mangpaatkeun kasempetan tabungan ieu sareng ngalengkepan pameseran anjeun kalayan ngan hiji klik!

9.3

Redmi Catetan 13 5G Dipeunteun pangsaéna

Redmi Note 13 5G nuturkeun ideologi éstétika tina sésa-sésa jalur.
9.1
Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L

Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L dipeunteun pangalusna

Leutik ukuranana tapi gedé hasilna
8.8

Asus ROG Telepon 8 dipeunteun pangalusna

Séri ROG Phone ditujukeun ka daérah kaulinan, ngahijikeun sababaraha fitur anu dirarancang khusus pikeun pamaén anu paling nungtut.

Nawaran Blog

Wilujeng sumping di Blog Tawaran, tujuan nomer hiji anjeun pikeun tawaran pangsaéna online! Di dieu, kami nawiskeun anjeun rupa-rupa promosi dina produk tina sagala kategori. Tina pakean sareng asesoris dugi ka alat sareng perjalanan, tim kami narékahan pikeun nyayogikeun anjeun kasempetan tabungan pangsaéna. Kotektak tulisan harian kami sareng mendakan tawaran anu pang anyarna sareng paling seru. Entong luput kasempetan mésér produk karesep anjeun dina harga anu pangsaéna!

Penjualan sareng nawaran

Tingali henteu langkung jauh ti penjualan sareng nawaran kami pikeun milarian diskon anu paling luar biasa! Dina situs kami, kami nawiskeun anjeun pilihan promosi pangsaéna anu sayogi online. Naha anjeun badé nyegerkeun papakéan anjeun, ningkatkeun éléktronika, atanapi ngarencanakeun liburan salajengna, kami gaduh tawaran pikeun unggal rasa sareng kabutuhan. Jelajahi penjualan ekslusif kami sareng simpen artos dina pameseran karesep anjeun. Entong luput kasempetan tabungan ieu sareng ngagaleuh anjeun ayeuna!

poéna Mobile

Naha anjeun milarian harga pangsaéna dina telepon sélulér? Anjeun parantos sumping ka tempat anu leres! Dina bagian poéna mobile kami, kami nawiskeun Anjeun pilihan ati tina nawaran paling pikaresepeun dina alat mobile generasi panganyarna. Ti model smartphone panganyarna pikeun tablet jeung asesoris, anjeun bakal manggihan sagalana nu peryogi pikeun tetep nyambung dina harga pangalusna mungkin. Entong luput tawaran anu luar biasa ieu sareng ningkatkeun alat anjeun ayeuna!

poéna poé

Entong luput kasempetan pikeun ngamangpaatkeun tawaran kami dina dinten ieu! Saban poé, urang taliti milih hiji tawaran husus nu teu bisa sono. Ti éléktronika pikeun barang bumi, unggal deal mangrupikeun kasempetan anu unik pikeun ngahémat artos dina pameseran anjeun. Kotektak pilihan harian kami sareng mendakan tawaran pangsaéna anu sayogi online. Puguh sareng manfaatkeun tawaran ieu sateuacan aranjeunna angkat!

Ngeunaan metode pamayaran, di TecnoBreak kami ngartos pentingna kalenturan. Ku alatan éta, kami nawarkeun rupa-rupa pilihan aman tur merenah pikeun adaptasi jeung preferensi Anjeun. Anjeun tiasa milih kartu kiridit, transfer bank atanapi bahkan jasa pamayaran online anu terkenal, mastikeun transaksi anjeun gancang sareng henteu repot. Platform pamayaran kami dirojong ku téknologi kaamanan panganyarna pikeun ngajamin karusiahan data anjeun.

Reputasi anu saé anu kami parantos dibudidayakeun di pasar mangrupikeun kasaksian kana komitmen kami pikeun kapuasan pelanggan. TecnoBreak reueus nawarkeun layanan palanggan luar biasa, pengiriman barang saum sareng aman, kitu ogé produk kualitas dijieun ku jaminan dipercaya. Komunitas konsumén wareg urang ngarojong dedikasi kami pikeun kaunggulan, ngadegkeun TecnoBreak salaku tujuan dipercaya pikeun sakabéh kaperluan téhnologi Anjeun.


TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo