Top 5 Rencana Telepon pikeun Travel Internasional - Travel Overseas bijaksana

Taya sahijieun hayang ngalaman inconveniences minor bari iinditan internasional. Kami henteu tiasa mungkir, kami peryogi smartphone sareng kami salami perjalanan. Salajengna, urang peryogi rencana telepon anu pangsaéna pikeun perjalanan internasional. Pikeun pangusaha, éta ngabantosan aranjeunna pikeun nyambung sareng palangganna. Kanggo sababaraha, penting pikeun komunikasi sareng jalma anu dipikacinta di bumi atanapi nyandak gambar perjalanan anjeun.

Sababaraha panginten bakal repot mésér rencana telepon internasional. Saeutik teu aranjeunna terang yén teu gaduh hiji bakal ngarugikeun aranjeunna langkung nalika aranjeunna dugi ka bumi. Kami henteu hoyong anjeun mayar biaya internasional anu mahal. Kami parantos ngahijikeun 5 rencana telepon pangsaéna pikeun perjalanan internasional.

Tabel babandingan tina rencana telepon internasional pangalusna

Plan Internasional Bulanan Verizon T Mobile OnePlus Sprint Global Roaming AT & T Poé Internasional Pass Mobile roaming internasional Mint
harga * dimimitian dina $ 70 per bulan *$15/bulan tambihan * dimimitian dina $ 60 per bulan $ 10 / dinten * dimimitian dina 15 per bulan
data 0.5GB Taya wates 4G LTE * dimimitian dina $ 5 / dinten Beda ku rencana 4G LTE dina $ 0.2 per MB
naskah 100 téks Taya wates Taya wates Taya wates $ 0.05 per téks
ngomong 100 menit $0.20 per menit $0.25 per menit Taya wates $0.25 per menit

5 Rencana Telepon Pangsaéna pikeun Perjalanan Internasional

Karesep individu pasti bakal maénkeun peran anu ageung nalika milih rencana telepon. Biasana, kaputusan konsumen kapangaruhan ku naon anu dianggap merek anu dipercaya.

Nanging, tujuan kami nyaéta nawiskeun anjeun rencana anu pangsaéna ti operator anu pangsaéna. Janten anjeun tiasa yakin yén anjeun nyéépkeun artos anjeun kalayan bijaksana sareng nampi nilai anu langkung ageung ogé.

1. Rencana Internasional Bulanan Verizon - * dimimitian dina $ 70 per bulan

Rencana Verizon TravelPass sigana mahal diantara rencana telepon anu pangsaéna pikeun perjalanan internasional. Nanging, hargana tiasa dibenerkeun nalika anjeun kamungkinan seueur nelepon sareng sms di bumi. Ogé, éta henteu ngan ukur nutupan data internasional. Anjeun oge bisa ngarasakeun jumlah badag kapasitas data bari anjeun di Amérika Serikat.

Naon anu kalebet dina Rencana Bulanan Internasional Verizon?

  • Nepi ka 1000 menit nelepon ka langkung ti 185 nagara
  • Nepi ka 1000 pesen téks dikirim ka leuwih ti 185 nagara
  • Teks nampi anu teu terbatas
  • Nepi ka 2GB data

Rencana Bulanan Internasional

185 + nagara
Biaya bulanan per garis $70 $130
ngomong 100 menit 1000 menit
naskah 100 dikirim 1000 dikirim
data 0.5GB 2GB

Nanging, upami anjeun parantos gaduh rencana nirkabel sareng Verizon sareng hoyong rencana internasional tanpa repot. Anjeun tiasa gaduh TravelPass salaku pelengkap, Anjeun ngan bakal ditagihkeun pikeun poé nu bakal ngagunakeun komunikasi internasional. Biaya poean per alat $5 pikeun Kanada sareng Mexico sareng $10 kanggo langkung ti 185 nagara. Éta rada trik pikeun gaduh obrolan anu teu terbatas, téks sareng data 4G LTE nalika anjeun peryogi pisan.

Anjeun panginten hoyong ningali pilihan rencana sanés anu ditawarkeun Verizon. Didatangan halaman wéb Verizon pikeun langkung rinci.

2. T-Mobile OnePlus - * harga tambahan $ 15 per bulan

T-Mobile baris geura-giru ngajual smartphone Pixel

Untungna pikeun anu resep angkat ka luar negeri gaduh rencana sareng T-Mobile. Konsumsi data sareng téks internasional parantos kalebet kana rencana utama anjeun. Salaku salah sahiji rencana telepon anu paling terkenal di Amérika Serikat, T-Mobile nawiskeun T-Mobile OnePlus dina tingkat tambahan $ 15 per bulan. Anjeun tiasa nyambung sareng réréncangan sareng kulawarga di langkung ti 210 lokasi.

Naon anu kalebet T-Mobile OnePlus?

  • Telepon teu terbatas ka telepon darat di langkung ti 70 nagara
  • Telepon tanpa wates ka saluran sélulér di langkung ti 30 nagara
  • data 4G LTE Unlimited di Kanada sareng Mexico

Hiji-hijina hal anu kakurangan T-Mobile OnePlus nyaéta telepon internasional na. Anjeun tiasa ngirim pesen ampir di mana waé di dunya tapi anjeun kedah mayar $0.20 kanggo telepon internasional. Ogé, anjeun bisa heran naha speed data sahandapeun standar, ieu teu aya hubunganana jeung jaringan, tapi ngobrol ngeunaan téhnologi jaringan nagara anjeun aya.

Upami anjeun hoyong milih rencana T-Mobile, mangga nganjang ka halaman wéb T-Mobile kanggo inpormasi anu langkung lengkep.

3. Sprint Global Roaming —*mimiti $60 per bulan

Sprint Logo - Rencana Telepon Pangsaéna pikeun Perjalanan Internasional

Sadaya rencana Sprint kalebet sareng Sprint Global Roaming. Anjeun bakal tiasa ngaraosan téks anu teu terbatas, pamakean data sareng telepon $0.25 per menit ka langkung ti 200 lokasi internasional. Ogé, data dasar nyaéta GRATIS sareng dugi ka 2G. Nanging, upami anjeun hoyong tawaran Sprint ngeunaan data anu berkecepatan tinggi hargana, hargana ti $2 per dinten dugi ka $10 per dinten atanapi $10 per minggu dugi ka $50 per minggu, gumantung kana tujuan.

Naon anu kalebet Sprint Global Roaming?

  • pesen téks Unlimited
  • Nelepon pikeun $ 0.25 per menit
  • Roaming data dasar (nepi ka 2 GB)
  • Data 4G/LTE tina $5 per poé atawa $25 per minggu

Aya ogé jasa perjalanan internasional sanés anu anjeun tiasa gaduh, Rencana Jepang. Rencana Jepang ngan ukur $5 per bulan tanpa biaya tambahan pikeun pesen téks, telepon sora sareng data. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan rencana internasional Sprint geus nawarkeun, buka ramatloka Sprint.

4. AT & T International Day Pass - $ 10 per poé

AT&T Logo: Rencana Telepon pangsaéna pikeun Perjalanan Internasional

AT&T gaduh dua tawaran rencana telepon internasional, anu pangbasajanna nyaéta International Day Pass. Anjeun kedah gaduh rencana AT&T dasar pikeun ngamangpaatkeun International Day Pass. Rencana dasar AT&T dimimitian dina $35 per bulan kalayan tambahan $34.99 biaya bubuka pikeun ngaktipkeun jalur. Sateuacan anjeun angkat ka perjalanan internasional, anjeun kedah nambihan International Day Pass kana rencana anjeun. Biayana $10 per dinten kanggo nelepon, ngirim téks atanapi ngaksés data salami perjalanan internasional anjeun.

AT & T Plan Harga Tier: Plan telepon pangalusna pikeun Travel Internasional
AT & T Harga Plan

Naon anu kalebet dina AT&T International Day Pass?

  • Telepon Unlimited ka Amérika Serikat
  • Telepon Unlimited nepi ka 100 lokasi internasional
  • téks Unlimited sakuliah dunya
  • data

Rencana Dasar sareng Pass Poé Internasional

SERVICE AT&T PLAN (*mimiti $35/bulan) PAS POÉ INTERNASIONAL (+$10/poé)
Nelepon Euweuh Taya wates
teks Taya wates Taya wates
data 1GB Éta rupa-rupa

Nalika anjeun nampi tambihan Pas Poé Internasional, anjeun bakal ngagaduhan tingkat poean $10 nalika anjeun nganggo téks, omongan, sareng data di nagara anu katutupan IDP. Anjeun tiasa nikmati telepon sareng téks anu teu terbatas ti Amérika Serikat ka nagara IDP sareng sabalikna. Pamakéan data bakal ditarik tina rencana dasar anjeun.

Nanging, upami anjeun angkat ka luar negeri langkung lami, anjeun tiasa gaduh Rencana Paspor AT&T. Ieu nawiskeun téks anu teu terbatas, $ 0.35 per menit kanggo telepon, sareng $ 60 dugi ka $ 130 per bulan kanggo kapasitas data 1 GB dugi ka 3 GB. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal rencana telepon anu ditawarkeun AT&T pikeun sinyalna internasional, tingali inpormasi langkung lengkep ihwal AT&T website.

5. Mint Mobile International Roaming — * dimimitian dina jam $15 per bulan

Mint Mobile Logo - Plan telepon pangalusna pikeun Travel Internasional

Mint Mobile gaduh pendekatan anu unik pikeun telepon internasional anjeun, rencana dasarna kalebet ongkos per-menit anu rendah ka Kanada sareng Mexico. Lamun anjeun geus boga rencana dasar kalawan Mint Mobile, Anjeun bisa nambah kasaimbangan roaming internasional ngaliwatan layanan UpRoam maranéhanana. Laju roaming internasional anjeun nyertakeun nepi ka 160 lokasi.

Naon anu kalebet rencana Mint Mobile?

  • jasa nirkabel
  • Data 4G LTE bulanan
  • Obrolan, téks sareng data anu terbatas
  • Ngawengku telepon internasional GRATIS ka Mexico sareng Kanada

Anjeun tiasa gaduh rencana dasar sareng période anu anjeun pikahoyong, anjeun tiasa nikmati salami 3 bulan, 6 bulan atanapi 12 bulan. Ogé, anjeun tiasa milih laju data pikeun data 4G anjeun, mimitian ti 3GB dugi ka 12GB per bulan.

Mint Mobile Plan harga undakan: Plan telepon pangalusna pikeun Travel Internasional
Mint Mobile Plan Harga undakan

Sadaya rencana ieu kalebet kapasitas roaming internasional. Anjeun tiasa ngahontal saha waé di sabudeureun 160 lokasi anu kalebet. Ngan tambahkeun kiridit ka kasaimbangan roaming internasional anjeun ngaliwatan UpRoam. Tong hariwang! kiridit henteu kapake moal kadaluwarsa, anjeun bisa mawa kasaimbangan anjeun unggal bulan.

Mint Mobile Rates Internasional

SERVICE Ongkos Kanada jeung Méksiko RATE INTERNASIONAL
Nelepon $0.06 per menit $0.25 per menit
teks $0.02 per téks $0.05 per téks
data $0.06 per MB $0.20 per MB

Di handap ieu mangrupakeun ongkos pikeun telepon internasional, téks na data. Nalika anjeun nelepon ka Kanada sareng Mexico, éta parantos kalebet kana rencana dasar GRATIS. Tapi, telepon ti Kanada sareng Mexico mimitian jam $0.06 per menit. Samentara éta, telepon ti luar Amérika Serikat mimitian jam $0.25 per menit. Tabél tiasa nunjukkeun yén telepon, téks sareng data anu dilakukeun ti Kanada sareng Mexico langkung mirah tibatan anu dilakukeun ti luar Amérika Serikat.

Anjeun tiasa pariksa rencana, sinyalna sareng jasa anu sanés anu ditawarkeun ku Mint Mobile ngalangkungan halaman wéb na. Pindah ka Mint Mobile ayeuna.

patarosan sering naros

Rencana telepon mana anu pangsaéna pikeun kulawarga?

Sprint Unlimited Plus Family Plan gaduh tawaran pangsaéna pikeun panggunaan kulawarga. Pikeun ngan $100 per bulan, anjeun tiasa nampung dugi ka 5 jalur. Anjeun tiasa nikmati obrolan, téks sareng data anu henteu terbatas dina jaringan Sprint. Tambih Deui, Méksiko sareng Kanada kalebet pikeun telepon sareng téks jarak jauh internasional. Kulawarga anjeun ogé bakal mikaresep aksés anu henteu terbatas sareng Hulu sareng TIDAL. Upami anjeun cicing di Atlanta, Houston, Kansas, sareng Dallas-Fort Worth, Sprint parantos ngaluncurkeun jaringan 5G di kota-kota ieu.

Naha anjeun tiasa ngabatalkeun rencana telepon?

Leres, anjeun tiasa ngabatalkeun rencana telepon. Nalika anjeun ngabatalkeun rencana telepon kusabab anjeun badé hijrah ka nagara sanés, anjeun kedah nyimpen telepon Android anjeun. Atawa, Anjeun meureun hoyong pindah ka panyadia telepon sejen. Upami anjeun hoyong ngabatalkeun rencana telepon anjeun sateuacan kontrak minimum atos, anjeun kedah mayar biaya terminasi. Nanging, upami anjeun hoyong ngabatalkeun rencana saatos kontrak minimum réngsé, anjeun tiasa ngalakukeunana iraha waé.

Naha Modeu Pesawat ngahindarkeun biaya internasional?

Henteu, operator lokal anjeun masih tiasa ngecas anjeun kanggo telepon sora sareng pesen téks nalika roaming. Telepon Android nganggo langkung seueur data, anjeun tiasa nganonaktipkeun roaming data anjeun sadayana pikeun ngahindarkeun résiko tina biaya. Nanging, langkung saé upami anjeun mésér rencana roaming. Anjeun tiasa milih tina rencana telepon anu pangsaéna pikeun perjalanan internasional anu disebatkeun di luhur.

kacindekan

Éta mangrupikeun pangalaman anu saé pikeun ngarambat sacara internasional. Sanajan kitu, biaya telepon bisa stress anjeun kaluar. Ieu bakal repot mun meunang ongkos ridiculous ngan pikeun téks pondok atawa panggero. Ku sabab éta, langkung saé gaduh rencana telepon anu pangsaéna pikeun perjalanan internasional anjeun. Kami ngarepkeun kami parantos ngajawab patarosan anjeun ngeunaan naon anu anjeun peryogikeun pikeun rencana telepon nalika anjeun ngarambat.

Naha anjeun mendakan tulisan ieu mangpaat? Punten bagikeun ieu ka kulawarga, réréncangan sareng kolega anjeun anu resep ngarambat sacara internasional. Ogé, upami anjeun hoyong nyarankeun rencana telepon anu béda ti anu disebatkeun di luhur, anjeun tiasa ngantunkeun pikiran sareng saran anjeun dina bagian koméntar di handap.

Gambar utama

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja