Chrome Jauh Desktop | Kumaha ngaksés PC tina mobile

Upami anjeun jauh ti bumi tapi tetep kedah ngalakukeun hal anjeun jarak jauh, anjeun panginten hoyong terang. kumaha ngakses pc tina mobile. Untungna, ieu tiasa dilakukeun nganggo platform anu disebut Chrome Remote Desktop.

Kalayan éta, pangguna tiasa ngontrol sadaya prosés PC langsung dina telepon sélulér, gancang pisan sareng gampang. Tempo di handap pikeun leuwih jéntré ngeunaan cara ngalakukeun ieu!

  1. Sateuacan ngamimitian prosedur, perlu masang extension Desktop jauh Chrome dina Google Chrome;
  2. Ngaklik ikon extension bakal mawa anjeun ka kaca anyar, jadi dina bagian "Bagikeun layar anjeun", ngundeur tur masang program Chrome Jauh Desktop on PC Anjeun;

    Aksés halaman ekstensi Chrome Jauh Desktop sareng unduh aplikasi platform dina PC anjeun (Screenshot: Matheus Bigogno)

  3. Deui dina halaman platform, lebetkeun "Akses Jauh" dina ménu kénca teras klik "Aktipkeun" pikeun nyiptakeun desktop jauh;

    Buka tab "Akses Jauh" teras klik "Aktipkeun", di jero bagian "Konpigurasikeun Aksés Jauh" (Screenshot: Matheus Bigogno)

  4. Pasihan nami PC virtual anjeun teras klik "Salajengna";

    Pasihan nami desktop jauh anjeun teras klik "Salajengna" (Screenshot: Matheus Bigogno)

  5. Pilih PIN anu kedah ngandung sahenteuna genep nomer teras klik "Mimitian";

    Pilih PIN anu anjeun kedah lebetkeun unggal waktos anjeun ngaksés PC jarak jauh (Screenshot: Matheus Bigogno)

  6. Dina sélulér, unduh aplikasi Komputer Jauh (Android | iOS) sareng pastikeun anjeun asup kana akun Google anu sami dina aplikasi sareng Chrome;
  7. Kalayan PC anu dikonpigurasi, éta bakal otomatis muncul dina layar utama aplikasi, janten klik dina éta;
  8. Lebetkeun PIN anu anjeun damel dina widang anu disayogikeun teras ketok "Sambungkeun". Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngonpigurasikeunana supados henteu naroskeun PIN anjeun waktos salajengna, tapi prosedur ieu bakal ngajantenkeun aksés langkung rentan;

    Unduh aplikasi platform dina ponsel anjeun, buka desktop virtual sareng lebetkeun PIN anu anjeun damel (Screenshot: Matheus Bigogno)

  9. Ayeuna anjeun tiasa ngaksés PC liwat aplikasi sélulér sacara gancang sareng gampang: nganggo ménu luhur pikeun ngontrol beurit sareng kibor;
  10. Pikeun mungkas transmisi, klik dina ikon "Tilu titik" tur pilih "Pegatkeun sambungan";

    Tingali kumaha ngaksés PC tina sélulér nganggo platform Chrome Jauh Desktop (Screenshot: Matheus Bigogno)

Naon platform Chrome Jauh Desktop sadia pikeun?

Kusabab ladenan Google nyaéta cross-platform, éta sayogi pikeun kalolobaan sistem operasi, sapertos:

  • jandéla;
  • MacOS;
  • Linux;
  • android;
  • ios.

Pinter! Ti ayeuna anjeun terang kumaha ngaksés PC anjeun tina telepon sélulér anjeun nganggo platform Chrome Jauh Desktop.

Naha anjeun resep tulisan ieu?

Lebetkeun alamat surélék anjeun dina TecnoBreak pikeun nampa apdet poean jeung beja panganyarna ti dunya téhnologi.

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja