Dupi abdi tiasa nganonaktipkeun samentawis LinkedIn?

Upami anjeun teu tiasa nyandak deui sareng hoyong istirahat tina jaringan sosial, khususna anu aya hubunganana sareng padamelan, anjeun panginten naroskeun ka diri anjeun patarosan ieu: "Naha kuring samentawis nganonaktipkeun LinkedIn?"

Sanaos jaringan sosial rada pikaresepeun pikeun milari sambungan sareng padamelan anu saé, éta tiasa waé henteu saé pisan sareng anjeun badé kaluar tina éta. Kalawan eta dina pikiran, kami geus nunda babarengan ieu sareng informasi penting lianna pikeun anjeun anu rék kaluar ti lingkungan ieu bit; Tempo di handap pikeun leuwih rinci!

Naha mungkin pikeun nganonaktipkeun LinkedIn samentawis?

Numutkeun LinkedIn, teu mungkin pikeun samentawis nganonaktipkeun akun anjeun. Nanging, platformna nawiskeun pilihan anu ngamungkinkeun para pangguna ngarobih visibilitas profil, pikeun ngontrol inpormasi naon anu diaksés sareng dianggo. Pikeun ngarobah visibilitas profil, lakukeun ieu:

  1. Buka LinkedIn, klik poto anjeun di pojok katuhu luhur halaman teras klik "Setélan sareng privasi";
  2. Dina ménu kénca, klik "Visibilitas";
  3. Lajeng klik dina "Profil View Options";

     

     

  4. Pariksa pilihan "Anjeun bakal jadi dina mode sagemblengna swasta". 

     

Cabut inpormasi anjeun tina mesin pencari

Pilihan séjén anu ditawarkeun ku LinkedIn nyaéta naroskeun mesin pencari pikeun ngahapus data pribadi anjeun, contona Google, Bing atanapi Yahoo. Prosésna tiasa dilakukeun ngalangkungan tautan ieu:

LinkedIn teu ngadalikeun naon atawa henteu ditémbongkeun dina mesin pencari. Éta sababna prosedur ieu kedah dipénta ku pangguna.

Kumaha mupus profil LinkedIn anjeun

Upami anjeun leres-leres henteu gaduh niat neraskeun dina jaringan sosial, panginten hiji-hijina pilihan nyaéta mupus akun LinkedIn anjeun.

  1. Pindah ka tab "Setélan sareng privasi" tina LinkedIn;
  2. Dina tab "Préferénsi Akun", panggihan tur klik "Tutup Akun";
  3. Pilih alesan pikeun ngahapus akun sareng lebetkeun kecap akses anjeun pikeun mastikeun tindakan. Émut yén éta tiasa nyandak sahenteuna 72 jam kanggo profilna dihapus tina jaringan sosial.

     

     

Pinter! Ti ayeuna, anjeun terang persis upami mungkin pikeun samentawis nganonaktipkeun LinkedIn atanapi henteu, ogé pilihan alternatif pikeun ngurilingan kaayaan ieu.

tags:

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja