Samsung Galaxy Note 10 wangsit dina poto bocor, dikonfirmasi ditinggalkeun 'jack headphone'

Kurang leuwih sabulan ti ayeuna, fans Samsung tungtungna bisa ningali jeung meunang leungeun maranéhna dina anggota panganyarna tina smartphone andalannya: Galaxy Note 10. Tapi dumasar kana poto nu dikaluarkeun ku Federal Communications Commission, anjeun bakal boga gagasan. alat nyaeta. Bisa mucunghul.

Ditching 3,5mm headphone jack ayeuna geus jadi trend, nu Apple dimimitian deui dina 2016. Jeung ayeuna eta Sigana mah Samsung geus ngagabung trend. Parantos dikonfirmasi yén Galaxy Note 10 moal gaduh jack headphone.

Poto tina Galaxy Note 10 diungkabkeun ku FCC

Dinten Kemis, FCC ngaluarkeun dokumén sertifikasi rutin dina smartphone high-end Korea Kidul anu bakal datang. Dina dokumén anu museurkeun kana lingkungan tés, anjeunna kalebet sababaraha poto alat.

Kaméra triple-lensa diperkirakeun dina Galaxy Note 10

Poto nembongkeun kaméra triple lens. Sareng sigana Galaxy Note 10 moal deui gaduh jack headphone, tren Apple dimimitian ku iPhone 7 na deui di 2016.

Galaxy Note 10 diposisikan pikeun bersaing sareng iPhones Apple di AS sareng di pasar smartphone premium high-end. Dina séri Galaxy Note, fitur anu paling kasohor nyaéta stylus na anu disebut Samsung "S-Pen" sareng layar anu ageung.

Dokumén ogé nyatakeun yén modél khusus ieu moal ngadukung 5G, sanaos Samsung diperkirakeun ngaluncurkeun varian 5G alat ieu.

Galaxy Note 10 ngaleungitkeun jack headphone

Produsén telepon gedé sanés sapertos Apple, Motorola, sareng Google parantos lami ngantunkeun jack headphone. Sanaos Samsung gaduh sajarah panjang kalebet jack headphone 3,5mm dina sadaya telepon andalannya, éta badé mungkas.

Samsung ngaleupaskeun jack headphone 3,5mm dina Galaxy Note 10
Samsung ngaleupaskeun jack headphone 3,5mm dina Galaxy Note 10

Raksasa Koréa Kidul tungtungna ngaleungitkeun jack headphone dina telepon Galaxy Note 10. Sabalikna, éta bakal gaduh jack headphone USB-C anu kami pikir bakal ganda salaku port ngecas.

Kalayan masih sabulan sateuacan peluncuran resmina, seueur anu parantos ngritik kaputusan pikeun nyingkirkeun jack headphone. Nanging, Samsung parantos nyiapkeun, nyayogikeun headphone in-ceuli USB-C kalayan fitur ngabatalkeun sora. Sanaos henteu écés upami headphone bakal langsung kaluar tina kotakna.

Ogé, cutout kaméra hareup ampir teu katingali dina hiji shot. Numutkeun kana FCC, model Galaxy Note 10 anu langkung ageung sareng langkung alit bakal gaduh tampilan 6,7 inci sareng tampilan 6,3 inci, masing-masing.

Fotona henteu kedah bocor…

Tapi ayeuna sigana yén gerakan pikeun nyebarkeun dokumén sareng poto mangrupikeun kasalahan. Samsung katingalina nyuhunkeun karusiahan ti FCC dina surat dina 27 Juni pikeun ngajaga poto sareng inpormasi anu sanés dugi ka alatna dileupaskeun sacara resmi.

Poto FCC bocor pikeun Galaxy Note 10
Poto FCC bocor pikeun Galaxy Note 10

Dina situs wéb FCC, poto-poto henteu sayogi deui, tapi parantos disimpen ka situs-situs anu eunteung kana pangkalan data. Tapi, seueur situs wéb online anu masih ngalaporkeun ngeunaan poto anu bocor.

Pamaréntah AS meryogikeun sertifikasi FCC pikeun unggal alat anu dijual di AS anu tiasa nyambung ka Wi-Fi, Bluetooth, atanapi jaringan sélulér.

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja