Samsung dituduh ngarusak hasil patokan dina TV

Saatos dituduh ngamanipulasi hasil patokan dina smartphone sareng tablet high-end, Samsung tiasa ngalakukeun hal anu sami dina TV na. Kaayaan anu curiga mimitina kapanggih dina modél S95B QD-OLED, tapi ogé ngalegaan kana TV LCD Neo QLED.

Model S95B bakal gaduh algoritma anu ngarobih parameter dina tés (Gambar: Panyingkepan / Samsung)

Numutkeun kana tés anu dilakukeun ku saluran YouTube HDTVTest sareng FlatpanelsHD, merek éta bakal ngagunakeun algoritma khusus pikeun ngaidentipikasi program rujukan. Ku alatan éta, éta bakal mungkin pikeun ngaronjatkeun luminance tina televisi nepi ka 80%, momentarily.

Tapi, kacaangan anu langkung luhur ieu jieunan sabab bakal ngarusak panel upami dilaksanakeun nalika dianggo. Ku kituna, hasil anu dicandak henteu ngagambarkeun pangalaman nyata konsumen.

Warna anu ditampilkeun ku layar ogé bakal dirobih pikeun masihan gambaran akurasi anu langkung ageung salami patokan. Karakteristik ieu kawilang umum pikeun potongan tampilan di toko, tapi henteu dina tés kinerja, ku kituna persepsi yén merek ieu nyobian nyasabkeun konsumen sareng pers khusus.

The "trik" bakal geus kapanggih ngaliwatan jalan tolok ukur dipigawé: Biasana, tes HDR dilakukeun dumasar kana porsi 10% tina layar, tapi robah jadi 9% ngajadikeun algoritma teu jalan. Aktipkeun, sarta kalawan éta nyata. hasilna. Éta ditémbongkeun.

Samsung parantos dituduh ngarusak tolok ukur dina smartphone sareng tablet (Gambar: Handout / Samsung)

Pikeun ngaréspon kana tuduhan éta, Samsung ngaluarkeun pernyataan ieu:

"Samsung tetep komitmen kana inovasi pikeun nyangking kualitas gambar anu pangsaéna pikeun konsuménna. Samsung bakal nyayogikeun apdet parangkat lunak anu mastikeun kacaangan sareng HDR anu konsisten dina sajumlah ukuran layar anu langkung ageung, saluareun standar industri.

Dina waktos anu sami, perusahaan ogé ngaréspon kana portal éta. Catetan, nolak yén éta ngagunakeun algoritma pikeun ngahasilkeun hasil tés khusus. Disebutkeun ogé yén rating internal merek mastikeun akurasi HDR dina sababaraha ukuran layar, sanés ngan ukur 10%; Salaku tambahan, tingkat kacaangan dijaga dina tingkat anu sami anu henteu ngarusak panel.

Henteu acan terang iraha pembaruan anu dicutat ku merek bakal sayogi pikeun pangguna.

Sumber: Otoritas Android

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja