acara

Téknologi mekar unggal dinten sareng urang kedah mutakhir pikeun produktif. Aya seueur pameran téknologi di sakumna dunya anu ngadidik anjeun ngeunaan téknologi anyar sareng masihan anjeun wawasan penting ngeunaan produk sateuacan aranjeunna pencét pasar.

Acara tech pangbadagna pikeun fans tech

Ngadatangan konperénsi mangrupikeun hal anu pangsaéna anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun bisnis masa depan anjeun. Éta ogé nawiskeun kasempetan penting pikeun investor anu milari pembiayaan. Kajadian téknologi mangrupikeun bagian penting tina kahirupan urang anu nyebarkeun beja panganyarna tina dunya téknologi. Ieu mangrupikeun acara téknologi pangbadagna anu anjeun kedah hadir pikeun tetep diropéa.

techfest

Dimana: IIT Sukabumi, India

Techfest mangrupikeun festival téknologi taunan anu diayakeun ku Institut Téknologi India, ayana di Sukabumi, India. Éta diayakeun taunan ku organisasi mahasiswa nirlaba. Dimimitian taun 1998, éta laun-laun janten acara sains sareng téknologi panggedéna di Asia. Tilu acara ngayakeun rupa-rupa acara, sapertos paméran, kompetisi sareng bengkel, narik jalma ti sakumna dunya. Kabéh ceramah anu dibikeun ku kapribadian kawentar ti sakuliah dunya.

Mobile Kongrés Dunya

Dimana: Fira de Barcelona, ​​​​Spanyol

GSMA Mobile World Congress, diayakeun di Catalonia, Spanyol, mangrupikeun paméran industri sélulér panggedéna di dunya. Ieu mimitina disebut GSM Kongrés Dunya nalika dibuka taun 1987, tapi diganti ngaranna kana ngaran ayeuna. Éta nawiskeun panggung anu saé pikeun produsén sélulér, panyadia téknologi sareng pamilik patén ti sakumna dunya. Kadatangan pangunjung taunan sakitar 70.000 sareng dina 2014, langkung ti 85.000 urang ngahadiran acara internasional ieu.

EGX-Expo

Dimana: London sareng Birmingham, Inggris

EGX baheulana Eurogamer Expo mangrupa salah sahiji acara video game pangbadagna di dunya, diayakeun unggal taun di London saprak 2008. Ieu museurkeun kana warta video game, ulasan pamaké sarta leuwih. Ieu mangrupikeun acara dua atanapi tilu dinten anu nyayogikeun platform anu saé pikeun nunjukkeun kaulinan anyar tina séri kaulinan vidéo populér anu henteu acan dileupaskeun.

Anjeun ogé tiasa ngahadiran sési pamekar, dimana pamekar ngabahas masa depan industri kaulinan vidéo sareng seueur deui. Dina 2012, Eurogamer, bareng jeung Rock, Paper, Shotgun Ltd., ngumumkeun Rezzed, hiji EGX spin-off PC game show. Ieu engké narima ngaran EGX Rezzed.

Éléktronik Hiburan Expo

Dimana: Los Angeles, California, Amérika Sarikat

Electronic Entertainment Expo, anu langkung dikenal salaku E3, mangrupikeun acara dagang taunan pikeun industri komputer anu berbasis di Los Angeles. Rébuan produsén kaulinan vidéo datang ka anjeunna pikeun pamer kaulinan anu bakal datang. Mimitina, paméran ieu ngan ukur diwenangkeun asup ka jalma anu aya hubunganana sareng industri kaulinan vidéo, tapi ayeuna pas dikaluarkeun dina jumlah anu tangtu pikeun ngamungkinkeun masarakat umum langkung seueur paparan. Dina 2014, leuwih ti 50.000 pencinta kaulinan hadir dina expo.

Ngajalankeun Festival

Dimana: San Fransisco, California, Amérika Sarikat

Peluncuran Festival mangrupikeun salah sahiji platform anu pangsaéna pikeun pangusaha ngora sareng inspirasi anu hoyong ngamimitian ngamimitian. Unggal taun, langkung ti 40 startup sareng langkung ti 10.000 urang hadir dina konperénsi ieu. Peserta asup kana kompetisi dimana aranjeunna bersaing sareng startups anu sanés, kalayan juara nampi dana bibit sareng liputan média anu signifikan. Tujuan utama Festival Peluncuran nyaéta pikeun ngahasilkeun téknologi anu paling maju di dunya. Gemblengna, ieu mangrupikeun acara anu kedah dihadiran pikeun saha waé anu hoyong asup kana komunitas ngamimitian.

VentureBeat Mobile Summit

VentureBeat mangrupa newsroom online nu museurkeun kana warta mobile, ulasan produk, sarta ogé host sagala rupa konferensi dumasar-teknologi. Teu aya ragu yén mobile mangrupikeun masa depan sareng VentureBeat nawiskeun kasempetan pikeun ngajalajah téknologi ayeuna. Hiji tim ahli ti widang béda nyumbang kalawan karya maranéhanana ngarahkeun tulisan ieu. Salian ti Mobile Summit, éta ogé ngatur seueur konperénsi sanés, sapertos GamesBeat, CloudBeat sareng HealthBeat.

FailCon

FailCon mangrupikeun salah sahiji acara anu pangsaéna pikeun pangusaha, pamekar sareng desainer. Penting pisan pikeun unggal pangusaha pikeun ngulik kagagalan sorangan sareng kagagalan batur, pikeun nyiapkeun masa depan. Acara ieu ngalakukeun hal anu sami pikeun mere ilham anu hadir. FailCon diluncurkeun dina 2009 ku Cass Phillipps, anu ngarencanakeun acara. Aranjeunna ukur digawé pikeun startups anu geus gagal sarta boga ahli nyadiakeun solusi.

TechCrunch Ngaganggu

TechCrunch Disrupt mangrupikeun acara taunan anu diayakeun ku TechCrunch di Beijing sareng San Fransisco. TechCrunch mangrupikeun sumber online pikeun warta sareng analisa téknologi. Host hiji kontes pikeun startups anyar pikeun pitch produk maranéhna pikeun inventors jeung média. Sababaraha ngamimitian anu diluncurkeun di TechCrunch Disrupt nyaéta Enigma, Getaround, sareng Qwiki. TechCrunch Disrupt ogé diulas dina séri TV dumasar kana startup téknologi, Silicon Valley.

Konférénsi TNW

TNW Conference mangrupakeun runtuyan acara diayakeun ku The Next Web, ramatloka warta téhnologi. Ieu ngan employs 25 urang jeung 12 éditor sakuliah dunya. Aranjeunna ngadamel program pikeun ngamimitian tahap awal pikeun ngaluncurkeun produkna sareng gaduh kasempetan pikeun pendak sareng investor. Éta mangrupikeun acara anu sampurna pikeun pangusaha anu hoyong usaha mega atanapi peryogi sababaraha solusi pikeun usahana. Sababaraha startup anu suksés anu diluncurkeun dina Konperénsi TNW nyaéta Shutl sareng Waze.

Konférénsi ngamimitian Lean

Dimana: San Fransisco, California, Amérika Sarikat

Konperénsi Startup Lean mangrupikeun platform anu sampurna pikeun pendatang dina industri téknologi. Dimimitian di 2011 ku blogger janten pengusaha Eric Ries. Saatos mundur salaku CTO situs jejaring sosial IMVU, anjeunna ngalihkeun perhatian ka bisnis kewirausahaan. Anjeunna ngembangkeun hiji filosofi ngamimitian lean pikeun mantuan startups suksés.

InfoBagikeun

Dimana: Gdansk, Polandia

InfoShare mangrupikeun konperénsi téknologi panggedéna di daérah Éropa Tengah sareng Wétan, diayakeun di salah sahiji kota panggedéna di Polandia. Konférénsi éta ngahimpun rupa-rupa startup sareng investor. Éta ogé nawiskeun seueur pikeun programer.

CEBIT

Dimana: Hannover, Lower Saxony, Jérman

CEBIT mangrupikeun, tanpa ragu, pameran IT panggedéna di dunya, anu diayakeun taunan di tempat pameran Hannover, tempatna di Jerman, tempat pameran panggedéna di dunya. Éta ngaleuwihan COMPUTEX pasangan Asia sareng sarimbag Éropa anu ayeuna bubar, COMDEX, dina ukuran sareng jumlah hadir.

Silicon Valley Inovasi Summit

Dimana: Silicon Valley, California, Amérika Sarikat

Sidang Inovasi Silicon Valley mangrupikeun acara taunan utama pikeun pangusaha sareng investor top. Ieu dibuka dina usum panas 2003. Gempungan fokus kana sawala tingkat luhur diantara hadirin sarta pangusaha suksés dina tren digital.

Anjeunna ngadukung puluhan perusahaan pikeun ngembangkeun bisnis ti mimiti kalebet Salesforce.com, Skype, MySQL, YouTube, Twitter sareng seueur deui. Sadayana jalma-jalma anu aya hubunganana sareng bisnis didorong pikeun ngahadiran acara téknologi ieu pikeun ngalacak kamajuan téknologi pangénggalna dina industrina.

Konférénsi CES (Éléktronika & Téknologi Konsumén)

Dimana: Las Vegas, Nevada, Amérika Sarikat

CES panginten konperénsi téknologi anu paling diantisipasi di dunya. Acara ieu narik langkung ti 150.000 fans téknologi, anu mikaresep produk konsumen ti langkung ti 4.000 paméran, dimana 82% mangrupikeun perusahaan Fortune 500. Salian perusahaan anu mapan, sababaraha ratus usaha leutik anu muncul ogé nunjukkeun produkna di dieu. Sanaos, dumasar kana data anu sayogi, CES sanés acara khas anu difokuskeun kana ngamimitian, sapertos kalolobaanana anu lumangsung ayeuna, éta mangrupikeun acara penting pikeun média internasional.

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja