barang-barang tambahan

Anjeun tiasa nyéépkeun artos anjeun pikeun sagala jinis barang téknologi anu anéh, ti sikat huntu anu diaktipkeun Bluetooth ka alat toaster anu nyitak selfie anjeun nalika sasarap. Tapi aya ngan sakeupeul gadget tech nu urang bener teu bisa hirup tanpa.

Hésé pikeun tetep dina rohangan téknologi anu terus-terusan ngembang sareng robih. Nya, éta tempat kami asup: kami di TecnoBreak terus-terusan nalungtik, nguji, sareng nguji gadget téknologi anyar, sareng sering ngamutahirkeun daptar ieu sareng sékrési énggal.

Warta téknologi taun ieu bakal terus fokus kana realitas jarak sosial sareng kerja jauh dimana urang cicing, anu tiasa urang tingali dina latar payun di CES 2021, acara téknologi taunan anu dianggap panggung dunya inovasi.

Tina batré portabel pikeun smartphone sareng hard drive éksternal, dugi ka asesoris pinter pikeun konsol kaulinan PlayStation 5 sareng Xbox Series X panganyarna, anjeun bakal mendakan inpormasi aksésori panganyarna di dieu.

Di dieu kami nunjukkeun ka anjeun naon asesoris téknologi, naon asesoris anu pang populerna anu dipilarian ku jalma, naon anu anjeun peryogikeun aksésori, sareng sadaya sorotan anu anjeun peryogikeun pikeun milih aksésori anu leres.

News ngeunaan asesoris téhnologis

Ieu naon nu anyar dina sadaya alat sekundér nu bisa ditambahkeun kana alat primér.

Kasus Vertikal ykooe pikeun iPhone Samsung Xiaomi Smartphone (XL)
  • Model anu tiasa dianggo: kasus telepon sélulér pikeun smartphone 5,5 dugi ka 6,9 inci, ogé Samsung Galaxy S10/S20/S20 FE/S21/Plus/Ultra,...
  • Kantong Praktis: Candak kahirupan sapopoe salaku kasus atanapi sabuk pikeun telepon anjeun sareng barang-barang alit, atanapi ngagantung ransel perjalanan anjeun. Anjeun ogé tiasa ...
  • Desain Terpadu: Saku hip ngagaduhan panutup oxford keras sareng panutup tukang. Panutupan velcro dina flap hareup ...
  • ACARA: Bisa dipaké pikeun hiking, kémping, climbing, Ngabuburit, outing, atawa ngan bade digawé. Atawa salaku kado pikeun masihan ka lalaki anjeun, ...
  • 📱 LEBIH PROTEKSI LEBIH RUANG: Awak super mini leutik pikeun calana anjeun, sareng pas sareng seueur gaya pakean. Bagian karét anjeun tiasa ...
kwmobile Universal Neoprene Smartphone Case - Pelindung Case kalawan seleting pikeun L - 6,5 "Hideung
  • PROTEKSI FULL: Pasihan smartphone anjeun tampilan énggal sareng kasus ieu. Panutup pelindung didamel tina bahan tahan sareng ...
  • KASUS PRAKTIS: Kasus ieu ukuranana 16.5 x 8.9 CM di jero. Pelindung universal ngagaduhan seleting anu bakal ngajaga sélulér anjeun leres-leres ...
  • Cocog sareng: Apple iPhone: 11 Pro Max, 12 Pro Max, 13 Pro Max, 14 Plus, 14 Pro Max, 6 Plus, 6S Plus, 7 Plus, 8 Plus, XS Max / cocog sareng ...
  • Tahan cai: Panutup pelindung didamel tina neoprene tahan cai sareng elastane. Idéal pikeun dibawa ka jero kantong olahraga atanapi ...
  • PLEASANT TO TOCH: cangkangna henteu ngan ukur tahan tapi ogé fleksibel sareng lemes.
Kasus ABCTen pikeun Huawei Mate 20 Lite / Mate 9 / P Smart 2019 / P Smart Plus Taktis Kantong sareng Klip Beubeur...
  • 【KUALITAS PREMIUM】 Dijieun tina Oxford awét sareng klip sabuk baja kaamanan, nyayogikeun panyalindungan anu saé pikeun telepon anjeun.
  • 【COMPATIBLE】 Ukuran 162 x 82 x 17mm, desain pikeun iPhone Xs Max, Xr, 7 tambah, 8 tambah; Huawei Mate 20, P Smart + 2019; Samsung Galaxy A20E A50 S10...
  • 【Fléksibilitas】 Pita elastis dina sisi kantong ngamungkinkeun lapisan jero anu lemes dilegakeun atanapi dikontrak pikeun nyiptakeun pas khusus.
  • 【PRAKTIS KASUS】 2 pilihan pemasangan. Kalayan klip sabuk sareng dua puteran sabuk, anjeun tiasa ngagantungkeun holster dina sabuk anjeun atanapi ngajepit ...
  • 【Kasempetan】 Sampurna pikeun leumpang, latihan, climbing, hiking, kémping. Atawa anjeun bisa ngenalkeun ka salaki anjeun, bapa, akina, babaturan, batur sapagawean.
miadore Holster sareng Klip Beubeur pikeun iPhone 8 Plus 7 Plus, Cocog sareng Galaxy S9 Plus Beubeur Holster...
  • Kualitas Unggul: Kantong sabuk didamel tina bahan Oxford anu awét, sisi elastis pikeun telepon anjeun sareng lapisan lemes ngajagaan énggal anjeun ...
  • Universal Beubeur Holster: iPhone 8 Ditambah Beubeur Klip Holster, iPhone 6 6S 7 Ditambah Holster. Kasus ogé cocog sareng ...
  • miadore Horizontal Pocket Holster dilengkepan klip sabuk awét ditambah +2 puteran sabuk korsi...
  • Multi-Tujuan Holster Sabuk Loop Holster: Sampurna pikeun Leumpang, Latihan, Panjat Pinang, Hiking, Kémping Atanapi anjeun tiasa nampilkeun ka anjeun ...
  • JAMINAN FULL sareng DOKONGAN: Ngarasa yakin pisan dina pameseran anjeun terang yén sabuk nyertakeun penjualan iNNEXT hadir sareng ...
Kasus iNNEXT pikeun iPhone 7 Plus sareng klip sabuk, pikeun Samsung Note 8 Galaxy S8 Plus/Catetan 5/S6 Edge Plus (5,5...
  • KUALITAS PREMIUM - Dijieun tina kasus ponsel oxford tugas beurat sareng klip sabuk logam.
  • Panutupan Kuat: Panutup panutupanana anu kuat pisan merenah pikeun dilebetkeun sareng dicabut telepon. Bahan tutupna langkung kandel tibatan anu sanés ...
  • Cocog sareng Rupa-rupa Model: Kasus telepon pas kana smartphone 5,5-6 inci (pikeun Apple/Samsung/Huawei Series), sapertos Apple...
  • kasempetan: Leumpang, Latihan, Climbing, Hiking, kémping. Atawa anjeun bisa nampilkeun ka salaki anjeun, bapa, akina, babaturan, batur sapagawean.
  • Stand Praktis: Kasus telepon sélulér nangtung ngagaduhan klip logam tetep pikeun daya tahan, éta ogé gaduh loop pikeun ...
Kasus Dompét CXTcase pikeun Kasus Samsung Galaxy S21 5G/4G, Fungsi Kickstand Nyertakeun sareng Samsung Galaxy S21 4G, Kasus...
  • 【Kompatibilitas】: Kasus flip ieu ngan cocog sareng Samsung Galaxy S21 5G/4G. Punten pastikeun model telepon anjeun sateuacan ngadamel...
  • 【Fungsi Dompét】: Kasus kulit Samsung Galaxy S21 5G/4G ieu nawiskeun 3 kompartemen kartu sareng 1 kompartemen tagihan...
  • 【Fitur Tombol Magnétik】: Panutupan magnét nahan telepon dina tempatna sareng ngajaga wadahna ditutup leres....
  • 【Fungsi Kickstand】: Fungsi kickstand anu diwangun ngamungkinkeun anjeun sacara bébas nyaluyukeun sudut pikeun nonton video. Fungsi kickstand pisan...
  • 【Desain dua warna】: Kasus telepon sélulér ieu nganggo desain dua warna, katingalina elegan sareng berehan, anu ngajantenkeun ...

Pembaruan terakhir dina 2023-01-19 / Tautan afiliasi / Gambar tina Amazon Product Advertising API

Naon asesoris téhnologi

Lamun urang ngobrol ngeunaan asesoris téhnologis, urang nujul ka sadaya alat atawa komponén nu mangrupa bagian tambahan tina produk téhnologis utama. Contona, alas beurit bakal jadi aksésori tambahan pikeun alat PC, sagampil kabel data USB ogé aksésori telepon sélulér.

Aya rébuan asesoris téhnologis pikeun alat urang. Salah sahiji anu pang ditéang ayeuna nyaéta asesoris pikeun Nintendo Switch, diantarana urang tiasa mendakan pangontrol Pro sareng pangecas pangecas Joy-Con. Asesoris ieu ngalengkepan konsol Nintendo sareng nyandak pangalaman kaulinan ka tingkat realisme anu paling luhur.

Asesoris pikeun gadget téknologi tiasa dibagi kana tilu kelas:

  • asesoris primér
  • asesoris sekundér

Asesoris primér nyaéta anu aya interaksi langsung antara aranjeunna sareng alat dimana aranjeunna dianggo. Singkatna, asesoris ieu ngagaduhan fitur anu dikenal ku alat sareng masihan fitur tambahan ka alat. Hiji conto bakal keyboard atawa beurit pikeun PC.

Aksésori sékundér nyaéta aksésori anu nyayogikeun pungsi tambahan pikeun alat, tapi alat éta henteu ngandelkeun atanapi mikawanoh aksésori éta. Pondokna, éta aksésori mandiri sareng henteu nyambung ka alat. Aksésori sekundér nyaéta casing smartphone. Ieu nyadiakeun leuwih panyalindungan ka telepon, tapi alat ieu teu boga sambungan atawa kagumantungan jeung kasus.

Ka ieu ditambahkeun sadaya asesoris pihak katilu nu dijieun ku pausahaan séjén sarta nu teu penting pikeun operasi alat sorangan.

asesoris jual pangalusna

► Kawat
► Bohlam lampu pinter
► Batré pikeun smartphone
► Panutup
►Kartu SIM
► Stand TV
► Kaca tempered
► Pakakas
► anteneu TV
► Batré anu tiasa dicas deui
► Pangecas
► Batré portabel
► Kantong laptop
► Sockets USB
► Klip wadah telepon sélulér
► Nangtung laptop
► Kartu mikro SD
► Hub pikeun kartu SD mikro
► Kadali jauh universal
► Tombol Amazon Dash
► Dock pikeun iPhone
► Lampu pinter
► Pelindung surge
► Mate Ubin
► Tripods
► modul mémori RAM
► Alas mouse
►Bank kakuatan
► Pamisah
► korsi kaulinan
► Témpél termal
► Kacamata pinter
►Lampu LED RGB
► Mikropon
► Kotak sterilisasi cahaya ultraviolét
►Apple AirTag
► Kartrid tinta
► Screen saver pikeun sélulér
► Pilem fotografik pikeun kaméra instan

Aya seueur asesoris téknologi. Sababaraha ningkatkeun pungsionalitas PC atanapi hardware alat, sedengkeun anu sanésna ngan ukur nambihanana. Éta hébat yén aya seueur pilihan, tapi éta ogé tiasa nyusahkeun pikeun milih produk anu leres.

Pikeun ngabantosan anjeun, kami parantos ngabunderkeun rébuan asesoris téknologi anu kedah dipikabutuh pikeun unggal jinis alat anu bakal ngarengsekeun sababaraha masalah anu paling sering urang pikasieuneun, sapertos ngajaga telepon urang dicas, laptop urang dilindungi, sareng kaulinan selfie urang. taya tanding.

kabel

Aya rébuan model kabel pikeun sagala jinis pamakéan, boh pikeun komputer, pikeun smartphone, televisi, jsb.

Kabel ditugaskeun fungsi mawa listrik ti hiji tungtung ka nu sejen. Ku cara kieu, gadget anu nampi listrik ieu tiasa dianggo atanapi nyimpen énergi pikeun dianggo sababaraha jam tanpa disambungkeun.

Aya saloba jenis kabel sakumaha aya alat jeung pungsi, sangkan bisa manggihan rébuan model béda jeung konfigurasi husus. Di dieu urang bakal ningali kabel anu béda anu anjeun tiasa dianggo dina alat téknologi anjeun.

Dina bagian ieu, kami bakal ngabantosan anjeun pikeun ngatasi sababaraha tantangan anu langkung narik, sapertos nyimpen data penting anjeun dina flash drive, mousepads pikeun nyegah torowongan carpal, sareng tombol Dash pikeun ngagaleuh Amazon langsung.

Hal pangalusna éta euweuh asesoris ieu teuing mahal, sarta aranjeunna masihan anjeun kalenturan gede dina tugas anjeun. Téknologi pasti tiasa mahal, tapi conto-conto ieu nunjukkeun yén anjeun henteu kedah ngaluarkeun artos pikeun kéngingkeun anu anjeun peryogikeun.

Gadget téknologi parantos asup kana kahirupan urang sareng kalolobaan urang moal tiasa hirup deui tanpa aranjeunna. Sanajan kitu, aya loba jalma anu acuh kana usefulness na. Panginten kusabab kecap gadget pakait sareng alat anu kompleks atanapi henteu aya gunana. Kaleresan gadget parantos lami janten bagian tina kahirupan urang sapopoe kalayan rupa-rupa kagunaan.

Sareng salian ti gadget anu parantos biasa urang biasakeun, sapertos smartphone sareng tablet, aya seueur fitur énggal anu tiasa nyederhanakeun kahirupan urang, bahkan sacara ékonomis.

Naon gadget?

Sanaos istilah gadget parantos dianggo ti abad ka-XNUMX, asal-usul kecap ieu henteu acan terang. Ditarjamahkeun tina basa Inggris ka Portugis salaku engenehoca, gadget ogé tiasa asalna tina kecap Perancis gâchette, anu hartosna pemicu atanapi bagian naon waé anu gaduh mékanisme tembakan.

Sacara umum, kecap gadget nujul kana alat mékanis atanapi éléktronik anu cerdik atanapi inovatif. Nu leuwih anyar, dipaké pikeun ngarujuk kana produk téknologi canggih, kalebet utilitas komputer leutik anu dikembangkeun pikeun ngagampangkeun aksés kana fungsionalitas anu disayogikeun ku aplikasi anu langkung ageung.

Kecap gadget tiasa ngarujuk kana alat éléktronik portabel sapertos smartphone, tablet, laptop, sareng drones, kitu ogé vakum robot, kaméra, jam tangan pinter, sareng kacasoca kanyataanana virtual. Ieu, diantara loba batur, kaasup software sarta program nu nawarkeun sababaraha layanan, contona, asisten virtual calakan kayaning Alexa atawa Siri. Tiap di antarana pakait, Amazon jeung Apple, masing-masing.

Gadget, Widget sareng Aplikasi

Sanajan aranjeunna nujul kana hal béda, istilah ieu aya hubunganana jeung alam semesta téhnologis sarta, ku kituna, bisa ngabalukarkeun sababaraha mamang jeung kabingungan. Ku alatan éta, éta patut clarifying.

gadget: Gadget mangrupikeun sadaya alat éléktronik portabel (smartphone, tablet, laptop, jsb.) sareng parangkat lunak sareng program, sapertos asisten virtual, contona.
Widget: Istilah widget tiasa asalna tina kombinasi kecap gadget sareng jandela. Mémang, kecap ieu tiasa ngarujuk kana jandela, tombol, ménu, ikon, diantara unsur-unsur antarmuka grafis anu ngagampangkeun interaksi antara pangguna sareng parangkat lunak atanapi aplikasi anu aya dina gadgetna. Conto widget nyaéta bar teang Google.
aplikasi: Aplikasi atanapi aplikasi mangrupikeun program parangkat lunak anu aya dina sababaraha alat pinter. Aplikasi tiasa dijalankeun sacara online atanapi offline sareng tiasa mayar atanapi gratis pikeun diunduh tina toko aplikasi. Éta tiasa gaduh rupa-rupa fungsi, tina tukeur pesen, ngédit poto, atanapi bahkan nyandak pesenan.

Mangpaat praktis tina gadget

Sacara umum, gadget tujuanana pikeun nyumponan kabutuhan sapopoe khusus pikeun ngajantenkeun kahirupan sapopoe langkung gampang sareng saderhana. Éta kedah praktis pikeun dianggo sareng nyumbang kana optimasi waktos sareng sumber daya sanés.

Kanyataanna, aya gadget pikeun sagalana ti nulungan ku masak, nyorong olahraga sarta malah mantuan nyieun kahirupan profésional sarta finansial gampang pikeun ngatur.

Ku alatan éta, dina kalolobaan kasus, gadget kedah intuitif ngagunakeun; ngamajukeun interaksi, tanpa merlukeun pamakéan (loba teuing) kabel; sareng aranjeunna kedah alit, hampang sareng portabel.

Kaamanan mangrupikeun aspék penting anu sanés, sabab seueur di antarana dianggo pikeun nyimpen data pribadi. Kusabab ieu, sateuacan mésér alat naon waé, anjeun kedah ngartos pisan kumaha jalanna sareng naon jaminanna dina hal panyalindungan data.

Sababaraha conto gadget mangpaat

Carjer batré

Dupi anjeun kantos ngalakukeun math pikeun manggihan sabaraha méakkeun batré leuwih sataun? Kalayan gadget anu ngeusi batre, anjeun bakal ngahémat artos sareng sumber lingkungan ku ngagunakeun deui batré anu sami langkung sering. Éta waragad ti 50 euro.

limiter aliran

Kalayan gadget basajan ieu, anjeun tiasa ngahémat sakitar 15 liter cai per menit. Salian ngahindarkeun runtah cai, anjeun ngahémat artos. Ti 0,70 euro Anjeun bisa meuli limiter aliran pikeun ketok a.

Sénsor ayana

Urang biasa ayana sensor di rohangan publik, tapi gadget ieu bisa jadi pohara kapaké pikeun mantuan ngahemat listrik di imah.

Upami Anjeun gaduh kabiasaan ninggalkeun lampu on spasi kosong, Anjeun tiasa nyimpen sababaraha euro dina ahir bulan, salian ti Ngahindarkeun wasting listrik. Alat sareng fungsi sensor cahaya tiasa hargana tina 30 euro sareng gampang dipasang.

celengan digital

Upami tujuanna pikeun ngahémat artos, anjeun tiasa milih celengan anu langkung modern. Ngaliwatan layar digital, jenis ieu piggy bank ngamutahirkeun jumlah nu tos Anjeun simpen kalawan unggal koin anyar diselapkeun, sangkan anjeun bakal leuwih gampang nyaho sabaraha maneh geus ditinggalkeun pikeun ngahontal tujuan tabungan Anjeun. Éta waragad ti 15 euro.

Item Diulas aksésori

 

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja